Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Necalificat in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Necalificat in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Electricieni Cu Experienta Si Electricieni Debutanti


Angajăm electricieni cu experiență, electricieni debutanți și ajutoare de electricieni. Oferta salarială atractivă în funcție de abilități și calificare + tichete de masă de 800 ron. Executăm: -intalatii electrice interioare rezidențiale si industriale. -montaj instalații fotovoltaice rezidențiale și industriale. Pentru mai multe detalii, nu ezitati să ne contactati.
SETLIT SRL

Restaurant Blue Acqua Iasi Angajeaza Bucatar Cu Experienta,​ Ajutor Bucatar Si Spalator Vase.​


SC BLUE ACQUA MARINE SRL, IASI, CUI RO30766760 Angajeaza pe prioada de nedeterminata :3 bucatari cu experienta 3 ajutori bucatar 1 spalator vase (lucrator bucatarie)
SC BLUE ACQUA MARINE SRL

Angajam Tamplar Cu Experienta


Suntem în căutare de tâmplari talentați pentru a se alătura echipei noastre! Cerinte: Experiență minimă de 2 ani în tâmplărie, preferabil în sectorul construcțiilor; Abilități solide în lucrul cu diferite tipuri de materiale: lemn, PAL, MDF, etc. Cunoștințe în utilizarea sculelor și echipamentelor specifice; Atent la detalii și orientat către calitate; Capacitatea de a lucra atât individual, cât și în echipă; Responsabilitate și seriozitate în îndeplinirea sarcinilor. Responsabilități: Realizarea lucrărilor de tâmplărie conform planurilor și specificațiilor; Confecționarea, asamblarea și montarea diferitelor elemente din lemn sau alte materiale; Utilizarea în condiții de siguranță a echipamentelor și sculelor specifice; Asigurarea unui mediu de lucru ordonat și curat în zona de lucru; Beneficii: Salariu competitiv și posibilități de avansare în funcție de performanțe; Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și profesionist; Dezvoltare profesională și acces la cursuri de speciali
DAROCONSTRUCT

Angajam Vulcanizator Cu Experiența


angajăm vulcanizator cu experiență
sc vulcanizare srl

Angajăm Pizzer Cu Experiența


Angajez pizzer. Daca esti o persoana responsabila, punctuala si pasionata de ceea faci, te asteptam in echipa noastra.
Fast food

Jonctor Fibra Optica Cu Experienta


Societate comerciala cu activitate de 20 de ani in domeniul telecomunicatiilor angajeaza jonctori fibra optica cu experienta pentru lucrari de constructie si mentenanta retele FTTH si B2B in zona Moldovei. Cerinte minime obligatorii: Experienta minim 2 ani in jonctare fibra optica, masuratori OTDR, instalare si mentenanta trasee fibra si accesorii Disponibil pentru deplasari in zona alocata Disponibil pentru program on-call Permis de conducere Publ
Info Geno SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.