Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Necalificat in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Necalificat in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Pizzer Cu Experienta Si Ajutor Bucatar


Montecatino Cafe angajeaza PIZZERI cu experienta si ajutor bucatar seriosi, care isi cauta un job stabil si un mediu de lucru placut. Cerem si oferim seriozitate! Nu acceptam persoane cu vicii!!! Daca te consideri o persoana serioasa, de bun simt, care isi cunoaste valorile si stie ce trebuie sa faca un pizzer intr-o bucatarie de Horeca, te asteptam la un interviu.
Montecatino Cafe

Angajam Frizer Canin Cu Experienta Sau Novice.​


Salonul Igor Land angajeaza groomer cu experienta sau novice. Un minim de experienta si cunostinte in domeniul ingrijirii animalelor de companie este necesar pentru angajare. Formarea profesionala se face in cadrul companiei noastre. Daca sunteti interesat a va asteptam la un interviu. Salariul se negociaza in functie de experienta. Tel: zero sapte sase sapte 860 noua opt noua Publi24_*****5

Angajam Montatori Pvc Si Aluminiu Cu Experienta


Vrei sa faci parte din echipa Barrier Banat? Hai sa ne cunoastem! Ce ar trebui sa faci? - Montare tamplarie PVC, aluminiu, rulouri și uși de garaj - Atent la detalii legate de montaj - Receptia marfii conform procedurilor Ce oferim: Salariu fix +comisioane pentru mp montati - Training tehnic - Plan de carieră personalizat în funcție de performanță -Program : Luni-Vineri 08.30-17.30
BARRIER

Angajez Instalatori Cu Sau Fara Experienta ( Instalatii Sanitare,​termice)


Firma de instalatii cu experienta in domeniu de peste 15 ani cauta instalatori cu sau fara experienta, dornici sa practice aceasta meserie. Program de lucru Luni-Vineri. Salariu motivant+bonuri de masa. Pentru cei interesati apelati .
INS

Manpower Angajeaza Manipulanti Marfa Fara Experienta Pentru O Companie Din Giarmata.​


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor! Beneficii: - Salariu: 4200 Ron Brut; - Tichete de masa: 40 Ron; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Nu sunt necesare studii. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 0729 800 086 !
Manpower

Angajam Cameriste,​full Time Sau Part Time,​cu/​fara Experienta.​


Boca Boutique Hotel angajeaza camerista,pe perioada nedeterminata.
H.​Hotel Management Srl

Smile Clinic Angajeaza Asistent Medical,​ Cu Sau Fara Experienta.​


Smile Clinic angajeaza asistent medical. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon .
SC Smile Clinic SRL

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajăm Electricieni (m W D) Cu Experiență De A Lucra Cu Curent De înaltă Tensiune


Cerințe: limba germană la nivel B2+ sau C1 formare profesională și dovada aptitudinii de a lucra la instalații electrice de înaltă tensiune întreținerea și repararea instalațiilor electrice sub tensiune experiență de a lucra la stațiile electrice fiabilitate punctualitate mașină permis de conducere Vă oferim: 19,00 euro brutto pe oră + 8,50 euro diurnă pe oră contract de muncă pe perioadă nedeterminată înregistrare (impozite, asigurări) asistență pe durata angajării în limba română sau maghiară Bonusuri suplimentare: concediu de odihnă până la 30 de zile, în funcție de vechime primă de vacanță și primă de Crăciun după 6 luni vă oferim îmbrăcăminte de lucru căutăm cazare pentru dvs. Dacă sunteți interesați, trimiteți-ne CV-ul dvs. la adresa de mail: Date de contact: +*****9292
Sepona GmbH

Sc Alusystem Srl (timisoara - Calea Aradului) Angajeaza Operatori Productie Cu Experienta


SC Alusystem SRL, cu sediul in Timisoara, str. Armoniei, nr. 27A (Calea Aradului - in incinta orasului), angajeaza operatori productie cu experienta in domeniul tamplarie din aluminiu si pereti cortina. Specificatii: - salariu atractiv - program de lucru intr-un singur schimb - colectiv placut.
SC Alusystem SRL

Mecanic Cu Experienta


Angajez mecanic cu experienta în domeniul de mecanica și dezmembrari auto în Timișoara. Pentru mai multe detalii despre program, salariu și postul de munca la telefon 0 7 9 1 1 1 1 6 9 8
Servicedezmembrari

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Tehnician Vopsitorie (fara Experienta)


Vei avea urmatoarele responsabilitati : - Sa cureti pompele de vopsea si de intaritor cat si circuitul de vopsire -Sa prepari vopseaua dupa ratele de mixare -Sa folosesti filtrul corespunzator la filtrarea vopselei -Sa verifici vascozitatea vopselei - Sa verifici daca la tur si la retur sunt filtrele curate -Sa verifici pompele care nu se folosesc,sa fie cu diluant curat -Sa completezi rapoartele de mixare a vopselei, diluantului si a intaritorului -Sa verifici presiunea de aer de la pompele de vopsea si de intaritor Cerinte: -studiii medii finalizate -engleza nivel incepator -experienta in munca minimum 3ani -nu se cere experienta in domeniul vopsitoriei, oferim trainning la locul de munca
Plasessromania Srl

Cofetar Cu Experienta - Locatie Centrala


Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 7000 lei in functie de experienta si cunostinte
Matrix Solutions

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

New Consulting Imobiliare Angajeaza Agenti Imobiliari Cu Experienta


Angajam agenti imobiliari. Comision incepand cu 50%, existand posibilitatea de crestere a acestuia, in functie de volumul tranzactilor.
New Consulting

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.