Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

169 Locuri de Munca Operator in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

169 Locuri de Munca Operator in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Operator Utilaje De Construcții


Angajez operatori pentru utilaje de construcții din zona Timișoara
Alesov Cons srl

Angajam Operatori Smt


Angajam Operatori SMT și AOI Cerințe: Experiență anterioară în operarea echipamentelor SMT și AOI; Cunoștințe solide în interpretarea schemelor electronice și a desenelor tehnice; Abilități de depanare și rezolvare a problemelor tehnice; Atitudine atentă la detalii și concentrată asupra calității; Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a respecta termenele limită. Responsabilități: Operare echipamente SMT și AOI pentru montajul și inspecția plăcilor de circuit; Asigurarea bunei funcționări a liniei de producție, alimentarea și monitorizarea procesului; Verificarea și asigurarea calității produselor prin inspecția vizuală și tehnică; Identificarea și remedierea problemelor tehnice în timp util; Întreținerea regulată a echipamentelor pentru performanță optimă.
Office People Romania

Operator Debitare Laser


Angajam OPERATOR DEBITARE LASER S.C. RA-OL S.R.L. , una din firmele de traditie in domeniul confectiilor metalice din TIMISOARA, prezenta pe piata de peste 25 de ani, angajeaza OPERATOR DEBITARE LASER, in urmatoarele conditii: - contract de munca pe perioada nederminata; - salar brut = 6324 lei; - salar net = 3700 lei; - bonuri de masa de 40 lei zi; - in plus se ofera al 13-lea salar, decontarea transportului pentru cei din afara localitatii, conditii de munca peste media pietei in domeniu. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: , la telefon: , L-V - intre orele 7:00-15:30 , sau la sediul societatii din Timisoara, str. Dr. A.P. Podeanu, nr.146 B.
SC RA-OL SRL

Operator Smt Calea Buziasului


PROHUMAN APT angajeaza OPERATORI SMT pentru o fabrica din Calea Buziasului, Timisoara. Salariu incadrare 4200 lei; Tichete de masa 40 lei zi - 800 880 lei pe luna; Program de munca in 4 schimburi 8 ore; Spor de noapte; Decontare abonament general STPT. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul 0790 894 344.
PROHUMAN APT

Operatori Echipament Laser


LTHD Corporation angajeaza operatori pentru echipament taiere metal cu Laser. Program de luni pana vineri, 2 schimburi (07:00-15:30 si 15:00-23:00) Puteti trimite CV la adresa . Telefon de contact - 07 arata numarul
LTHD CORPORATION

Angajăm Operator Depozit Cu Sau Fara Iscir


Manpower angajeaza OPERATORI DEPOZIT cu sau fara ISCIR pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona aeroport. Oferim: - 4800 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 5200 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 30 lei zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și din localitatile : Giroc - Dumbravita - Mosnita Noua - Ghiroda - Bucovat - Giarmata - Pischia - Alios - Fibis - Masloc Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter)
Manpower Timioara

Angajam Operatori Productie


Fabrica de biciclete, Sport Mechanical Workshop angajează operatori. Ce iți oferim noi? Salariu 4200 lei, brut - 2480 lei, net; Tichete de masă în valoare de 35 lei; Transport GRATUIT - asigurat. Al 13-lea salariu; Bonus de performanță; Bonus de vechime; Primă de recomandare; 23 de zile de concediu an; Program în 2 schimburi de L-V; Contract direct cu angajatorul pe perioadă nedeterminată; Ore suplimentare plătite 175% în timpul săptămânii și 200% în weekend. Pentru detalii vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: zero sapte cinci unu doi trei cinci cinci trei teri sau zero sapte patru zero trei zero sapte zero unu unu.
Sport Mechanical Workshop

Angajam Operatori Curatenie


Firma noastra de curatenie se extinde cu noile noastre proiecte si este in cautarea unor colegi noi, dedicati si profesionisti, pentru a se alatura echipei noastre. Daca esti o persoana meticuloasa si responsabila, care isi propune sa creeze un mediu curat si primitor pentru clientii nostri, te invitam sa aplici pentru pozitia de operator de curatenie. Alatura-te noua si contribuie la succesul proiectelor noastre Ce Cautam? Pasionati de Curatenie pe Masina cu Om la Bord: Daca iubesti sa conduci si sa vezi rezultate imediate ale muncii tale, acest rol este pentru tine! Esti responsabil pentru mentinerea stralucirii si curateniei mediilor noastre de lucru, folosind echipament de ultima generatie. Specialisti in Pardoseli Stralucitoare: Cu ajutorul mopului nostru automat, misiunea ta va fi sa transformi fiecare colt al spatiului nostru intr-o capodopera de curatenie. Fie ca ai experienta sau esti la inceput de drum, noi te vom invata cum sa faci magie. De Ce Sa Te Alaturi Echipei DHAMANY?
DHAMANY FM

Operatore Sală Jocuri


Candidatul Ideal Te asteaptam intr-un cuib vesel din care zilnic zambetele si buna dispozitie nu lipsesc! Suntem o echipa tanara, ambitioasa, dinamica si cautam pe altii asemenea noua, care sa ni se alature! Daca esti o fire entuziasta si iti face placere sa socializezi, esti persoana potrivita pentru a face parte din echipa noasta! Te vrem in echipa noastra daca: - esti o persoana perseverenta, ambitioasa si atenta la detalii; - ai abilitati de comunicare, spontaneitate, atentie distributiva; - ai aspect placut, ingrijit; - disponibilitate pentru program in ture, inclusiv de noapte (12 24,12 48); se lucreaza 15-16 zile pe luna. Descrierea jobului Responsabilitatile tale vor fi : - intampinarea clientilor in sala de joc si servirea cu bauturi din produsele de protocol; - oferirea de informatii despre regulile de joc si modul de functionare a aparatelor; - realizarea platilor corespunzatoare castigurilor obtinute de participantii la joc si intocmirea raportului asupra platilor efectuate
SC Lucky Seven Gambling SRL

Angajez Operatoare Mașină De Cusut


Ofertă angajare colaborare pentru operatoare mașină de cusut. Disconfort, frustrare? Încercă o schimbare, ceva diferit. Fără normă, lohn și serie. Articole executate după tipar prestabilit, materiale subțiri, ușoare, execuție cu mașină de cusut liniară. Cerințe: - persoană echilibrată - pretențioasă în manoperă, detalii și calitate. - experiență de un an la mașina de cusut. - execuție produs cap - coada - nefumătoare. Oferta este în orașul Timișoara, zona centrală, microatelier cu 20 de ani de producție echipament montan sportiv. Programul este de 8 h zi, 5 zile săptămâna, cu începere de la ora 8. Salariul și alte detalii se oferă la punctul de lucru. Telefon contact .
Alpin

Angajam Operatori Productie,​ Calea Aradului


Cautam operatori in productie, pentru o fabrica mare din Timisoara, Calea Aradului. Program de lucru: 3 schimburi, L-V Se ofera : - Salariu de incadrare : 4076 brut - Tichete de masa de 30 lei/zi lucrata - Al 13-lea salariu - Ore suplimentare platite dublu - Spor de noapte 25% - 23 zile de concediu/an - cabinet medical in incinta companiei Se asigura transport din Timisoara si pe rutele urmatoare : 1. Igris-Sanpetru Mare-Periam-Varias-Gelu-Barateaz-Calacea-Sanandrei 2. Hodoni-Satchinez-Carani-Sanandrei 3. Manastur-Vinga-Ortisoara-Cornesti-Sanandrei-Covaci 4. Toager-Giera-Livezile-Banloc-Deta-Voiteg-Jebel-Sag 5. Comlosu Mare-Comlosu Mic-Jimbolia-Carpinis-Iecea-Biled-Becicherecu Mic-Dudestii Noi 6. Lugoj-Costeiu-Belint-Chizatau-Iosifalau-Topolovatu Mare-Sustra-Recas-Izvin-Remetea Mare
APT PROHUMAN

Angajam Operatori Smt Zona Aem


PROHUMAN APT angajeaza OPERATORI SMT pentru o fabrica din Calea Buziasului, Timisoara. Salariu incadrare 4200 lei Brut Tichete de masa 40 lei zi - 800 880 lei pe luna; Program de munca in 4 schimburi 8 ore; Spor de noapte 25% Decontare abonament general STPT.
Prohuman APT

Angajam Operatori Depozit - Calea Buziasului


PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit VENIT NET CUPRINS INTRE 3000-3500 lei + TICHETE! Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu Atractiv - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul du
PROHUMAN APT

Operator Mase Plastice In Calea Buziasului


PROHUMAN APT angajeaza operatori mase plastice si motostivuitoristi pentru o fabrica din Calea Buziasului, Timisoara. Program de lucru in 3 schimburi. Pachet salarial incepand de la 3650 lei BRUT; Tichete de masa 35 zi lucratoare (700+ lei luna); Prima prezenta; Prima recomandare; Ore suplimentare 200%; Pentru detalii suplimentare asteptam apelul dvs. la numarul afisat in anunt.
Florin

Angajez Operator Mecanic Deservent Buldoexcavator


angajez deservent buldoexcavator
NISIP BALAST SRL

Angajam Operatori Masina De Indoit Tabla


Descrierea companiei: Firma specializata in confectii metalice, angajam : - Operator masina de indoit tabla - Abkant - Cerinte: - Experienta cu masini de indoit tabla ( repezinta un avantaj) - Cunostinte desen tehnic - Seriozitate. Se ofera: - Salariu atractiv in functie de performante . - Tichete de masa ; - Prima de transport; - Prima de prezenta; - Prima de vacanta si de sarbatori. - Al 13- lea salariu. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon intre orele 8:00 16:00 Tel.Fix: ;
Verni

Angajam Operatori Baterii Masini Electrice


PROHUMAN APT angajeaza OPERATORI BATERII MASINI ELECTRICE pentru o fabrica din Calea Buziasului, Timisoara. Salariu incadrare 4200 lei BRUT; Tichete de masa 40 lei zi - 800 880 lei pe luna; Program de munca in 3 schimburi 8 ore; Spor de noapte; Decontare abonament general STPT. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul *****4
PROHUMAN APT

Manpower Angajeza Operator Presaj In Cateasca


Manpower angajeaza operatori presaj motivați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Dacă sunteți o persoană responsabilă, cu atenție la detalii și dornică să învețe și să se dezvolte într-un mediu industrial, vă invităm să aplicați pentru acest post Responsabilități: Operarea mașinilor de presaj conform instrucțiunilor și procedurilor stabilite Monitorizarea și ajustarea parametrilor de producție pentru a asigura calitatea și eficiența procesului Inspectarea produselor finite pentru a identifica defectele și a le raporta echipei de supraveghere Întreținerea și curățarea regulată a echipamentului și a zonei de lucru Respectarea strictă a măsurilor de siguranță și a regulilor de lucru Cerințe: Experiență anterioară în lucrul cu mașini de presaj sau într-un mediu industrial similar (experiența în presarea metalului sau a plasticului este un avantaj) Abilități tehnice și mecanice bune, cu capacitatea de a învăța rapid noile procese și tehnologii Atitudine pozitivă, ca
MANPOWER TIMISOARA

Angajam Operator Productie Sticla Termopan


Candidatul ideal -experienta MINIMA in domeniul productiei de sticla termopan tripan Pentru cei interesati va rugam sunati la nr
PROFAL INDUSTRY

Operatori Call Center Spaniola Sau Italiana


Căutăm operatori de call center cu cunoștințe de limba spaniolă sau italiana. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.
Europe Energy Service
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 169 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.