Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Ospatar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Ospatar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Companie Horeca Cauta Ospatarita


Cautam ospatarita Locatie: Hotel din Delta Dunarii cu circuit inchis Salariu: Intre 3500-4000 de lei net luna, se acorda bonus pe baza performantei + cazare si masa incluse. Se realizeaza contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Se va ocupa de servirea a 3 mese pe zi la ore fixe, maxim 35 de persoane.
Delta Holding

Angajam Ajutor De Ospatar


Restaurantul nostru angajeaza ajutor de ospatar. Vino in echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajam Ajutori De Ospatar (cu Sau Fara Experienta)


Complex turistic din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival ajutori de ospatar cu sau fara experienta. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, prima la final de sezon, tips zilnic, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.
SC SUNQUEST SRL

Angajăm Bucătar Ospătari


angajăm bucatar ospătari cu și fără experienta program flexibil mai multe detalii la tel
florad Global terasa White Blue

Angajam Bucatari Si Ospatari


Resort din Mamaia Nord angajează pe perioada verii bucătari și ospătari cu experiență , asigurăm cazare și masă
Onix Servimpex Srl

Ospatari-ajutor Barman-bucatar


RESTAURANT Bizantin angajează OSPĂTARI - Cu experiență AJUTOR BARMAN-Minim experiență Bucătar - Cu experiență Spălător vase-experiență minimă Grataragiu pentru secțiune (pescarie) cu experiență Contract de muncă Cazare asigurată Transport Salarii avantajoase negociabile Detalii la telefon
Vant de vama

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Restaurant Souvlaki Bar Angajeaza Ospatar


Restaurant in centrul orasului Constanta angajeaza ospatar pt post permanent sau sezonier. Se lucreaza 5 zile sapt. Salariul este de 3000. experienta in domeniu este ideala
souvlaki bar

Restaurant Insula Din Neptun Angajeaza Ospatari


Restaurant Insula din Neptun judetul Constanta, angajeaza pentru sezonul estival 2024 ospatari oferim cazare si masa pentru orice detaliu va rugam sa ne contactati salariu motivant
Insel SRL

Novum By The Sea Angajează Barmani și Ospătari


Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: barmani și ospătari. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
NOVUM BY THE SEA

Restaurant Terasa Neptun Angajam Ospatar


Restaurant, terasa Neptun angajaza pentru sezonul estival bucătar, ajutor bucătar, ospatar, ajutor ospatar, personal la vase şi lucrător comercial (vânzător) stand-uri:( peste, inghetata, patiserie). Asigurăm cazare transport, detalii la tel.
Farul Genovez

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Pizzar Bucatar Ajutor Bucatar Ospatar


Restaurantul Massaranduba Mamaia angajează - Pizzar - Bucătar - Ajutor Bucătar - Ospătar Condiții Avantajoase: Salariu competitiv, stabilit în funcție de experiența și competențele tale. și beneficii motivante. Mediu de lucru plăcut și dinamic. Oportunitatea de a învăța și a te dezvolta într-un domeniu în continuă creștere. Program flexibil și adaptabil. Pentru a aplica, te rugăm să trimiți CV-ul tău prin mesaj privat sau pe adresa de email: Pentru orice informații suplimentare și detalii, ne poți contacta la numărul: în intervalul orar 11:00-22:00
SC NOCHE CALIENTE SRL

24 Barman - Ospătar Restaurant Pe Malul Mării.​


Barman - Ospătar pe litoral. CV cu vârsta, studii, experiență, stare civilă, competențe diverse . este nevoie mai întâi.
Palace Beach Resort

Restaurant Casa Samsara Cernavoda Angajeaza Ospatar!


Specificații Numele companieiCasa SamSaraTip jobfull timeDescriereCautam persoane harnice, cu bun simt și spirit de echipa, dornice sa învețe și evolueze in permanenta. Experiența nu este obligatorie deoarece suntem aici sa va pregătim, dar este apreciata, bine venită și remunerata în consecinta. Indiferent de varsta sau sexul dumneavoastră, va așteptăm cu brațele deschise intr-o echipa de oameni buni, cu suflet, sociabili, și nu în ultimul rând, responsabili. Casa SamSara- un loc ce de-a lungul timpului a ajuns sa se simtă precum o casa, după cum ii sugerează și numele, este o companie cu o vechime de peste 27 de ani, ce s-a dezvoltat de-a lungul timpului cu pași mici, într-un ritm organic, sănătos și curat. Valorile noastre sunt reprezentate de bun simt, bunătate, energie pozitivă, seriozitate și competenta. Echipa Casa Samsara, o frumoasa familie, nu prin sânge, ci prin prietenie va așteaptă cu drag sa ne cunoaștem și sa evoluam împreună. Cerintele noastre sunt: Tratarea locului de
Casa SamSara

Angajam Ospatari Hostess Barman Picoli Ajutor De Bucatar


Hotel-Restaurant Dona din Constanta Mamaia de pe Bulevardul Mamaia angajeaza: -ospatari ospatarițe -picoli -barmani barista -hostess -gratarangiu -bucatar -ajutor de bucatar Toate detaliile se discuta la telefon:
RIO ONE

Ospatari,​ Barman Ajutor Barman,​ Lucrator In Bucatarie Mamaia Nord


Angajăm în Mamaia Nord: - ospatari restaurant - ospătari room service - barman - ajutor barman - lucrător în bucătărie - ajutor bucătar Hotel Mamaia Nord Pachet salarial 3600-3800 RON NET
Alin

Sc Opal Sa,​ Angajeaza Ajutor Bucatar,​ Ajutor Ospatar,​ Barman Preparator,​ Femeie De Serviciu Etc.​.​.​


SC OPAL SA ,cu sediul in Jupiter,Str. Gala Galaction, avand numar de la ONRC J13 2146 1995,CUI 7638538,judetul Constanta angajeaza: -10 ajutor bucatar cod COR 941101 -10 ajutor ospatar cod COR 513101 -10 barman preparator cod COR 513202 -10 lucrator bucatarie cod COR 941201 -10 femeie de serviciu cod COR 911201 -10 camerista cod COR 516201 -10 ingrijitor spatii hoteliere cod COR 911202 -5 bucatar cod COR 512001 Interviul selectia va avea loc in data de 07 MARTIE, dupa ora 10 la sediul societatii. Relatii pentru depunerea CV-urilor informatii despre selectie la telefon.
SC OPAL SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.