Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Ospatar in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Ospatar in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Barista Full-time


Angajăm Barista full-time Madal Café, una dintre primele cafenele de specialitate din Budapesta cu o experiență de 10 ani în domeniu, vine la Oradea și este în căutarea unui coleg pasionat de cafea. Dacă ești o persoană pozitivă, dinamică, ai spirit de echipă și dorință de a te dezvolta în continuu, te așteptăm cu drag în echipa noastră tânără. Reprezintă avantaj experiența anterioară însă îți putem oferi tot suportul să înveți sau să progresezi rapid.
Madal Cafe

Angajam Barman


Avem locul potrivit pentru tine la Venue Coffee&Wine. Căutăm BARMAN Hai alături de noi! Îți vom arăta tot ce știm, ca să ne poți spune tot ceea ce nu știm. Pentru mai multe detalii contactează-ne la numărul de telefon - .
Sc Balthazar Distributie SRL

Barman Cu Experiență


Vrei să faci parte din echipa noastră dinamică și prietenoasă? Căutăm coleg barman talentat și plin de energie pentru a se alătura familiei noastre la Dio Căsuța cu Nuci! Cerințe: Experiență în domeniu este un plus, dar nu este obligatorie Abilități de comunicare și interacțiune cu clienții Capacitatea de a lucra în echipă și de a fi disciplinat Abilități organizatorice și de gestionare a timpului Beneficii: Mediu de lucru plin de viață și prietenos Oportunități de creștere profesională Program flexibil
Dio/​Căsua cu Nuci

Angajez Barmana Decebal


Angajam barmana,zona Decebal(langa Biserica Emanuel).Se lucreaza in ture(saptamana scurta cu saptamana lunga)Informatii la telefon.
Mladi
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.