Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Ospatar in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Ospatar in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurantul Puii Mei Angajeaza


Restaurantul Puii Mei mai aproape decat credeai! Suntem in cautare de personal la noul restaurant din Arges Mall . Buna ziua, sunteti in cautarea unui job stabil? Noi va oferim postul de lucrator comercial in cadrul restaurantului Puii Mei . Postul consta in servirea clientilor la masa calda si curatenia la locul de munca. Ce fel de persoana cautam: Experienţa anterioară în servirea clientilor la masa calda ofera un avantaj, dar nu obligatoriu. Fire comunicativă și sociabilă. Plăcere de a lucra în echipă; Ce oferim noi: Un job stabil cu program in ture ( 2 zile la munca , 2 zile liber) Training în restaurant pentru a perfectiona vanzarea. Oportunitatea de avansare. Salariu : 2500 ron net ( in mana ) + bonuri de masa + Target din vanzari (lunar) + alte bonusuri zilnice Contact :
Puii Mei

Șofer Livrator Restaurant


Restaurant cu punct de lucru în Pitești Angajează șofer livrator comenzi la domiciliu Relații la telefon.
La Vera

Angajez Personal Terasa Mall Nou


Angajez personal Terasa Mall Nou, cu fără experienta în vânzare bar(experienta constituie un avantaj) , preparare fresh-uri, smothi-uri... Detalii la telefon
Magic Cio.​ Srl

Restaurant La Butoaie Angajeaza


RESTAURANT LA BUTOAIE ANGAJEAZA: POST DESERT SALATE POST LEGUME POST PASTE PANEURI SALARII MOTIVANTE. PENTRU MAI MULTE DETALII SI INTERVIURI VA ASTEPTAM IN LOCATIA RESTAURANTULUI SAU LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON:
SC WELDTECH OPERATION SRL

Angajez Bucatar Restaurant Pitesti


Restaurant în Pitești angajează bucatar cu experienta, ajutor de bucatar și ospatar SALARIU MOTIVANT 1000 EURO in mana pentru un bucatar iscusit
Promax Imobiliare Consult
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.