Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Ospatar in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Ospatar in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ospatar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cautam Barman - Restaurant Giardino Din Promenada Mall


Alătură-te echipei noastre - la restaurantul Giardino din Promenada Sibiu Dacă ești o persoana dinamică și prietenoasă, și îți place să împărtășești acest lucru, vrem să aflăm mai multe despre tine. Deși experiența constituie un avantaj, ceea ce căutăm este o atitudine pozitivă, talent pentru comunicare și dorință de învățare! Aplică acum și hai să pornim împreună în următoarea aventură! Oferim un salariu motivant, program flexibil și multe alte beneficii, pe care ți le vom transmite personal. Pentru mai multe detalii, ne poti apela la urmatorul numar de telefon:
INSIEME MB S.​R.​L.​

Angajez Pesoana Pentru Curatenie La Restaurant


Angajez persoana la curățenie și spălat vase la restaurant . Program de 8 ore , ideal cu domiciliul in Sibiu. Mai multe inf la tel
iris

Angajez Personal Cafenea/​restaurant


Cafenea zona centrala angajează personal cu sau fara experiența. Bucatar,ajutor de bucatar,barman si ospătăriță. Colectiv tanar,o cafenea nou renovată,o zona frumoasa a orașului si-o clientela buna sunt unul din motivele ptr care te poti si tu alătura echipei noastre!! Program de lucru lejer,salarizare atractiva Angajez barman/barmanița,ospătar/ospătăriță si bucătar/ajutor de bucătar! Mai multe detalii la tel.Ms
Income Production Sel

Ajutor Chelner Picolo Terasa Bar


Angajam in conditii avantajoase cu cazare si masa (in anumite conditii),pentru perioada verii,ajutor chelner,picolo pentru terasa bar,intretinere spatiu verde si piscina !Toate detaliile la telefon !
eess

Locuri De Munca In Hoteluri Si Restaurante Din Irlanda


Oferim locuri de munca in hoteluri si restaurante din Irlanda. CAUTAM: personal cu experienta minim 4 ani in hoteluri sau restaurante CERINTE: varsta intre 19-40 de ani Engleza: nivel conversational Perioada contractuala: minim 6 luni OFERIM: Salariu de la 2000 euro luna Angajarea se face de catre Hotel direct si nu de catre alte firme intermediare NU SE PERCEP NICIUN FEL DE TAXE SAU COMISIOANE! Costuri: - Transportul pana in Irlanda este suportat de candidat. Cine suntem noi: Ustravel este o companie fondata in anul 2005 in Timisoara, in prezent avand 4 birouri in Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj. Din 2005 pana in prezent am intermediat peste 20.000 de candidati in Europa si USA. Cu peste 19 ani de experienta in domeniu, Ustravel are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere si companii de top din Europa, oferind joburi sigure. Pentru informatii sunati la 0721 275 501.
UsTravel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.