Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca in Ovidiu - Joburi in Ovidiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca in Ovidiu - Joburi in Ovidiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ovidiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ovidiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajez vânzătoare magazin alimentar de cartier Ovidiu Pentru mai multe informații la telefon
Vladis aliment

Vopsitor Confectii Metalice Si Muncitor Necalificat


Descriere : muncitor cu sau fara experienta Atributiile postului - Pregateste structuri metalice ,subansamble in vederea vopsirii - Vopseste structuri metalice in camera de vopsit - Cunoaste si aplica normele de protectia muncii . Pregatirea si experienta: - absolventi de scoli tehnice , se poate califica si capata experienta impreuna cu noi - experientă este un avantaj Oferim: -salariul negociabil, in functie de competente,implicare in realizarea sarcinilor incepand cu 3.500 - lei net,Bonusuri in functie de realizari , tichete de masa si transport decontat pentru angajatii cu domiciliul in afara localitatii Constanta -Ovidiu. Rugam sa lasati datele de contact aici.
ENOLA AUTO

Gestionar - Magazioner


GESTIONAR-MAGAZIONER Bune abilitati de comunicare Disponibilitate la program de Luni- Vineri, orele 7:30- 16:00 Operare PC: SAGA, MS Office (Excel, Word) constituie avantaj Permis de conducere categoria B de minim 2 ani Capacitate de planificare si organizare a activitatii proprii, precum si de lucru in echipa Descrierea jobului Asigura gestiunea fizica a stocului de materiale in depozit Introduce marfa in stoc in baza documentelor de intrare Asigura miscarea stocurilor Pregatirea comenzilor pentru pentru completarea stocului Participa la inventarierea produselor Contract de munca pe perioada nedeterminta Salariu intre 2500- 3500 lei plus Bonuri de masa si Bonusuri . Se asigura sau se deconteaza transportul ,pt distanta mai mare de 5km. Bonusuri in functie de implicare si performanta Descrierea companiei Echipa Enola auto , cauta coleg pentru postul de Gestionar/ Facturare. Societatea noastra se ocupa cu productie de Caroserii auto . Activitatea are loc in Loc OVIDIU jud CONSTANTA
ENOLA AUTO

Angajam Agenti De Paza Pentru Obiectiv Situat In Localitatea Ovidiu Jud.​constanta


Societate de Paza si Protectie angajeaza Agenti de Paza pentru obiectiv situat in localitatea Ovidiu jud.Constanta Cerinte: Fara inscrisuri in cazier Atestat de paza nu este obligatoriu ( se poate obtine ulterior) Se lucreaza in ture . Pentru orice detaliu legat de anunt ne puteti contacta telefonic sau atasati un CV.
SPEED ESCORT TEAM SRL

Volist Si Excavatorist


Angajam pe postul de volist si excavatorist in cariera de piatra- Loc Culmea, jud. Constanta, salariu 6000 Ron.
UCG Constructii Ecologice SRL

Angajez Personal Pentru Lucrări Agricole


tractorist cu experiență petru Utilaje agricole
i.​i.​ r d h

Angajez Iacatus Mecanic


Angajeze Lăcătuș mecanic pentru munca intr o fabrica de fasonat oțel beton .se lucrează pe mașini cu comanda numerica GAM MEP Italia .Oferim și cazare pentru cei intersați sa aplice la post dar nu locuiesc în localitate.
Metal line automatic
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.