Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

187 Locuri de Munca Papetarie in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

187 Locuri de Munca Papetarie in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Papetarie in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Papetarie in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Casieri,​lucratori Comerciali,​sefi Tura


Angajam personal casieri ,lucrători comerciali cu sau fara experiență la 8 ore la program in 3 schimburi și șefi tura doar cu experiență la 8 ore pentru magazinul Profi NonStop din zona Girocului. Căutăm oameni serioși și dornici să munceasca! Experiența constituie un avantaj dar nu este obligatorie! Oferim condiții de muncă și salarii atractive ,plus tichete de masă și toate beneficiile legale. Nu angajam minori! Pentru aplicare CV , aplicați CV-ul printr-un mesaj privat sau pentru programare interviu sunați la numărul afisat în anunț. Rog seriozitate!
FVC.​SRL

Angajam Casier La Benzinarie Zona Iulius Mall


Cautam persoana serioasa, comunicativa, dispusa la munca in ture( 12 cu 24 si 12 cu 48), pentru angajare salar atractiv !!! Beneficii - Bonuri de masa, ore suplimentare platite, ore de weekend și Sărbători legale platite, oferim comision din vânzări! Pentru informații:
GAZPROM

Angajez Vanzatoare


ANGAJAM VANZATOARE PT MAGAZIN ALIMENTAR SITUAT PE STRADA TITULESCU . PROGRAMUL DE LUCRU ESTE IN TURE , CONTRACT DE MUNCA PERIOADA NEDETERMINATA . EXPERIENTA NU ESTE NECESARA SALARIU 3000 IN MANA PLUS PRIME. PT DETALII
BETON HOUSE

Angajez Consultant Vanzari/​casier Petshop (vanzator/​vanzatoare) Salariu Net: 3000-3500


Candidatul ideal: Esti iubitor de animale, ești o persoană responsabilă, comunicativă, orientată spre clienți și ești dornic să înveți lucruri noi? Vino in echipa noastra! Constituie avantaj dacă ai : Cunostiinte in domeniul acvaristicii; Experien ă în domeniul vânzărilor; Cunoștințe medii operare PC; Descrierea jobului Responsabilitatile postului: Vanzarea animalelor de companie; Vanzarea hranei si accesorilor destinate animalelor de companie; Mentinerea relatiilor directe cu clientii in cadrul magazinului; Rezolvarea cerintelor clientilor si dezvoltarea unor relatii personalizate cu acestia; Asigură disponibilitatea produselor în raion prin aprovizionarea permanentă, în func ie de necesită i, i aranjarea produselor la raft; Incasarea contravalorii produselor vandute si gestiunea casieriei. Mentinerea curateniei la locul de munca. Vino în echipa noastră și îți oferim : Un mediu de lucru plăcut; Un loc de muncă stabil, în cadrul unei firme de încredere i în plină expansiune; Posibilita
i.​i.​ constantinescu e.​raul

Amazonia Aquapark Angajeaza Lucrator Comercial Casier.​


Amazonia Aquapark caută o persoană responsabilă și atentă la detalii pentru a se alătura echipei noastre în calitate de lucrator comercial casier. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și plin de energie, acesta este locul potrivit pentru tine! Responsabilități: Sercvirea si incasarea clientilor Manipularea corectă a echipamentelor de lucru; Colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei . Cerințe: Experiență anterioară în domeniu reprezintă un avantaj; Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă; Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru. Beneficii: Mediu de lucru dinamic și plin de oportunități de dezvoltare personală și profesională; Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare.
S.​C.​ AMAZONIA AQUAPARK S.​R.​L.​

Angajam Casieri


Firma de pariuri sportive MOZZARTBET angajeaza casieri pentru punctele de lucru din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la unul din nr. de tel: sau .
Sc New Mozzartbet RO

Vanzatoare


Angajam vanzatoare magazin alimentar, se lucrează în schimburi și oferim un salar de 3500 lei. Magazinul este situat in Timisoara, strada Calea Buziașului nr.30, persoanele interesate ne pot contacta la următorul număr de telefon .
Cuzman mm

Media netă estimată pe baza celor 303 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Vânzătoare


angajam vinzatore magazin de haine
Bumbaclel

Angajez Vânzătoare


Angajez vânzătoare magazin alimentar în calea Aradului program numai dimineața 07-15 o duminică se lucrează una nu contract de munca pe perioadă nedeterminata salariul se discuta în privat rel la tel
3MMM STORE UNO

Angajăm Vânzătoare Shopping City Timișoara


Ranya Design Blanuri, stand situat în mall-ul Shopping City Timișoara, caută colegă în vânzări Program de lucru: 2 zile se lucrează 12 ore, după care 2 zile libere Salar atractiv + bonus din vânzări
Ranya Design Blănuri

Angajez Lucrător Comercial


Angajez vanzatoare pentru Complex comercial, domeniul confectii, textile. Zona Mall, Galeria, Euro.
PFA

Lucrator Comercial Timisoara


Compania Meda Prod 98 isi mareste echipa si cauta colegi ! Daca iti suna cunoscut numele nostru dar nu stii de unde sa ne iei, atunci probabil ne stii direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurstii nostri din piept de pui, cei mai vanduti din piata si galaxie. E bine si asa. Pe scurt: radem, glumim, dar chiar suntem un angajator de incredere. Ce ne-ar placea să găsim la tine? - Comunicare, coerență în exprimare; - Capacitate de planificare și organizare a activităților ; - Spirit de echipă; - Echilibru emoțional, autocontrol; - Respectarea instrucțiunilor verbale și scrise; - Punctualitate; - Asumarea responsabilităților; - Planificarea și organizarea activităților. Descrierea jobului Care ar fi sarcinile tale? - Promovarea activă a produselor (sampling) si informarea potențialilor clienți despre beneficiile produselor promovate; - Adaptarea etichetelor si afiselor în functie de cerintele curente; - Înlocuirea afiselor din promo cu afisele din noua promotie; - Oferirea sprijin
Meda Prod 98

Vanzatoare Brutarie,​ Torontalului-aradului


Magazin in zona Torontalului - Calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de vanzatoare de preferat cu experienta, dar daca nu aveti, invatati la noi. Program de lucru in 2 schimburi de luni pana duminica. Se ofera pe langa salariu si produse. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul de telefon din anunt.
Patiseria Tuana

Angajăm Vânzătoare La Parfumuri


Angajăm vânzătoare la insula cu parfumuri arăbești situată în Iulius Mall Timișoara. Salariul 2500 lei. Program 12 h (2 zile libere- 2 lucrate).
Kassem Haifa

Angajam Vanzatoare Cofetar Fără Experiență


Cautam o persoana activa, energica, responsabila si pasionata, dornica sa evolueze alaturi de noi și să aducă bucurie celor cu alergii și intoleranțe!! Avem nevoie de o persoană care să ne ajute la vânzare, mici activități de patiserie, turtă dulce....chiar dacă nu ai experiență noi suntem aici să te învățăm! Informatii tel.
Aroma SRL

Angajam Casier Pentru Fast Food


Punct de lucru MOSNITA NOUA Cerinte : - cazier curat -seriozitate si consecventa - respect fata de oameni - capacitate de lucru in echipa Oferim : - salariu atractiv - 1 masa zi - se lucreaza 1 zi 1 zi - bonusuri prime - Asiguram transport - contract de munca pe periodata nedeterminata Descrierea postului : - preluarea comenzilor servirea comenzilor. - lucrul cu casa de marcat. - receptionare marfa. - curatenie la locul de munca.
DUMERA

Angajam Vanzatoare


Angajam coleg/a cu sau fara experienta pentru magazin alimentar (program 12/24-12/48)Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic Cerințele postului: Candidații trebuie sa dea dovada de seriozitate și punctualitate la locul de munca , buna organizare și atenție . Se oferă contract de munca legal (salariul net 3000) , prime sărbătorii + alte bonusuri suplimentare . Mulțumesc !
A T FAMILY FOOD SRL

Angajez Vanzatoare


Angajam vanzatoare intr-un bufet de incinta. Zona centrala. Program 7.45-16.15.
NSC GROUP SRL

Angajez Vanzatoare


Magazin cu amanuntul angajez vanzatoare, activitate in doua schimburi, salariu motivant. Magazinul se afla in Timisoara, zona Printul turcesc. Preferam persoane care sa locuiasca in zona sau in apropiere. Informatii si alte detalii la tel. sau tel
GABRISIO SRL

Angajez Lucrator Comercial


Angajez lucrator comercial in incinta Aeroportului International Timisoara, cu sau fara experienta. Responsabilitati: - cautam o persoana activa, organizata si orientata spre rezultate cu focus pe client si vanzare. -deschiderea la timp a locatiei -curatenie in magazin -aprovizionarea si aranjarea produselor la raft in scopul unei bune vizibilitati Cerinte: -amabilitate fata de client si profesionalism la locul de munca -capacitatea de a lucra in echipa , insa si individual -aptitudini interpersonale si de comunicare -vorbitor de limba engleza Beneficii: -mediu de lucru prietenos -dezvoltare personala -sporuri de noapte weekend -bonuri de masa Mai multe detalii la nr de telefon
Aeroport International Timisoara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 187 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.