Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

41 Locuri de Munca Patiser in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

41 Locuri de Munca Patiser in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Pensiune Turistică Caută Doamna Ajutor Bucătărie


Pensiunea noastră turistică situată în Ocna Sibiului caută doamna la bucatarie să se alăture echipei noastre. Dacă sunteți pasionata de domeniul culinar și doriți să faceți parte dintr-o echipă prietenoasă și dinamică, atunci suntem în căutarea dumneavoastră! Responsabilități: Pregătirea și gătirea diverselor mâncăruri și meniuri conform standardelor noastre Asigurarea calității și prezentării impecabile a preparatelor Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară în bucătărie Colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei pentru a asigura un serviciu excelent clienților noștri Gestionarea stocurilor Cerințe: Experiență anterioară în domeniul culinar, preferabil într-un mediu similar de ospitalitate constituie un avantaj Abilități excelente de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă Atitudine pozitivă și orientare către rezultate Flexibilitate și capacitate de a lucra sub presiune Disponibilitatea de a lucra în ture și în weekend-uri, în funcție de necesitățile o
Vila Salzburg
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 41 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.