Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Pavaje in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Pavaje in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pavaje in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pavaje in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor Necalificat La Montarea,​ Asamblarea Pieselor


CANDIDATUL IDEAL: -studii medii - spirit de echipa - punctualitate si seriozitate - flexibil - meticulos Descrierea jobului Realizarea activitatii de montare si asamblare a pieselor Lucreaza la standarde inalte corespunzatoare cerintelor clientului; Lucreaza in echipa si colaboreaza cu colectivul; Se subordoneaza sefului ierarhic; Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masa - Transport asigurat
SC MULTICO SRL

Angajez Muncitori Calificati In Constructii


Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt
SC .​PAV RED CHEIA CONSTRUCT SRL

Muncitori Retele Apa Canal


Societate comercială angajează muncitori Calificați sau necalificați cu experiența in execuția rețelelor de canalizare sau apa.Program de lucru de luni pana vineri orele 08:00 17:00.Salariul începe de la 3150 lei in mâna NEGOCIABIL in funcție de aptitudini și aport la locul de munca.Cel care știe sa citeasca la aparat ptr cote ,constituie avantaj la salarizare.Se cere și se oferă seriozitate.Se asigura cazare dacă este cazul.Alte informații la nr de telefon
raul

Sc Nedav Constar Angajeaza Muncitori Calificați In Constructii.​


Angajăm meseriaș policalificat ( dulgherie, zidărie, finisaje și punere în execuție proiecte ) și posesor permis de conducere cat . B Salariu lunar 5500 ron net ( în mână)
Sc Nedav Constar 2012 srl

Angajam Muncitor Pentru Lucrari De Rigips Si Glet In Elvetia


Angajam muncitor pentru lucrari de rigips si glet in Elvetia. Program de lucru: 1 schimb ( 08:00 - 17:00 ) Cerinte : - Minima experienta pe lucrari rigips,glet - Seriozitate, punctualitate. Salariul incepand de la 3000 CHF - Salariul se majoreaza in functie de abilitatile si de experienta fiecaruia. - Cazare asigurata. Transport asigurat din Romania. Telefon informatii suplimentare : .
Jat

Firma De Constructii Angajeaza Muncitori Calificati


Firma de constructii civile si industriale , angajeaza muncitori calificati ( dulgheri, lacatusi ) in domeniul constructiilor . Pachet salarial atractiv: de la 4000 ron + bonuri de masa in valoare de 600 ron pe luna ! Pentru mai multe informatii : sau .
Mr.​ Fab

Firma Angajeaza Muncitori Finisaje Exterioare /​ Izolatie Termica 2000 /​2500


Firmă cu sediul si activitatea în Germania , angajează pe termen lung muncitori cu experiență pentru construcții/finisaje interior/exterior : rigips, gresie , faianță, parchet, placări fatade izolație termică /polistiren Oferim contract de muncă și asigurare medicală + cazare gratuita (apartament) și salariu atractiv. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: Numărul de Romania îl aveți atașat pe anunț, iar ca si număr secundar: OO491-525-8531-934- Germania Rugăm si oferim seriozitate!
Viobau

Caut Muncitori An Constructi


caut muncitori an Constructi an Belgia
cos

Muncitori Necalificați Si Ambalatori


Specificatii Numele companiei: Moara Zuf Product Tip job:full time Descriere Angajam manipulați marfa si ambalatori la punctul nostru de lucru din Mandruloc. Responasbilitati: - manipularea produselor pe care le comercializam, incarcare descarcare; Cerinte: - disponibilitate la efort fizic; - implicare in activitatea zilnica; - reprezinta un avantaj, Beneficii: - oferim bonuri de masa de 35 lei zi. - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariul se negociaza in cadrul interviului; Programul de lucru: luni - vineri, de la ora 08 la 17.
MOARA ZUF

Muncitori Fatade


Caut muncitori la fatade în Germania
Germania

Caut Muncitor La Ferma De Vaci.​inclusiv Familie


Caut muncitor la o ferma de vaci,inclusiv familie. Ofer cazare,mâncare și internet gratis! Mai multe detalii la telefon

Muncitori Calificați Construcții


Angajam muncitori calificați în construcții de toate tipurile,salariu atractiv, plata se face la fiecare sfârșit de săptămână de preferat din Arad.
Sc Milu Tehnic Construct Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.