Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

83 Locuri de Munca Paznic in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

83 Locuri de Munca Paznic in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Paznic in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Paznic in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Agent Paza Si Operator Sala Jocuri


Angajam agent paza cu atestat pentru sala de jocuri, program doar de noapte (doua ture noapte cu doua libere), si operator sală jocuri, program doua ture (una zi, una noapte) cu doua libere. Pentru mai multe detalii Locatia se afla in zona Aparatorii Patriei.
Mega Slots

Rpg Security Angajeaza Agenti Securitate Si Servanti Pompieri


RPG Security angajeaza agenti securitate si servanti pompieri pentru diferite obiective (cladiri birouri,complexe rezidentiale, magazine supermarketuri, centre comerciale) in Bucuresti Ilfov. Candidatul ideal: fara antecedente penale, studii medii, atitudine civilizata si responsabila, aspect fizic ingrijit; Va oferim: salariu atractiv, punctualitatea platii salariilor, calificare la locul de munca, echipament si vizita medicala gratuit; Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu, va rugam sa ne contactati la numar de telefon 07 arata numarul
RPG Security

Agenti Securitate Pt Mall Colosseum Tarif 14ei H


Conditii: -PENTRU MAGAZIN - studii ,minim 8clase -vârsta maximă 60 ani - experienta pe un post similar - constituie avantaj, Beneficii: -Sala lei h - siguranta locului de munca, - training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii, - reale posibilitati de promovare. -Garantam resepectarea contractului de munca si punctualitate salariala. Mai multe detalii la tel. Alexandru
SBK SECURITY
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 83 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.