Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

56 Locuri de Munca Personal Curatenie in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

56 Locuri de Munca Personal Curatenie in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Mecanic Auto Ajutor Mecanic Auto Personal Curățenie


Angajăm : -mecanic auto -ajutor mecanic auto -personal curățenie "bărbat" În Zărnești-Bran Program de lucru: Luni-Vineri între orele 8-17 . O oră pauză de masă. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:
service

Caut Menajeră


Caut tânără sau doamnă din Brașov pentru menaj unui domn tânăr cu situație financiară. Plata pe loc. Rog seriozitate!
job

Angajam Camerista Menajera Pensiune Urgent


Cautam menajera pentru o mica pensiune (7 camere). Full time, cu posibilitate de cazare inclusa. Contract de munca. Pensiunea se afla in centrul Brasovului. Rugam seriozitate si de preferat cu experiența.
Moss Business Group

Angajez Menajera


Caut menajera serioasa, harnica, responsabila, onesta, atenta la detalii, cu o buna capacitate de organizare, buna gospodina, dedicata si nefumatoare. Daca crezi ca ai aceste calitati, nu ezita sa ne contactezi. Salariul va fi negociat in urma interviului. Se doreste CV + poza. Rog seriozitate.
MIKIM SRL

Angajez Menajeră


Angajez fată pentru menaj în Brașov.
job

Angajăm Cameristă - Hotel Ave Lux,​ Brașov


Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică din domeniul ospitalității? Hotel AveLux iși mareste echipa și îți oferă oportunitatea de a te alătura echipei noastre în calitate de cameristă! Căutăm un nou membru care să aducă strălucire și profesionalism în fiecare aspect al experienței oaspeților noștri. Acesta trebuie sa fie atent la detalii si aiba abilități de comunicare și cooperare pentru a putea lucra eficient cu restul echipei. Responsabiliățile tale pentru acest post vor include: - Curățarea camerelor hotelului și a spațiilor publice. - Schimbarea produselor consumabile din camere. - Schimbarea așternuturilor. - Răspunsul prompt la nevoile clienților. Chiar dacă nu ai experiență, suntem deschiși să îți oferim cunoștințele necesare pentru a excela in acest domeniu, dar experiența poate reprezenta un avantaj valoros. Oferim un salariu atractiv cu bonusuri de masă. Ca si locatie, ne aflam la intrarea in Brasov de pe DN1, Calea Bucuresti nr. 7 Dacă ești interesat, nu ezita să ne cont
S.​C.​ AVEPLAST SRL

Angajam Menajera Interna


Cautam o doamna domnișoară harnica care dorește sa facă parte din familia noastră. Postul este de menajera interna(menaj usor, gatit ocazional, intretinere flori) Se oferă contract de munca, cazare și mâncare. Persoana poate fi din Brașov sau dispusa sa se relocheze. Dorim doar persona care doresc sa locuieasca la locatie. Așteptăm cv-urile dvs.
Larisa

Ajutor Menaj Brasov


Caut femeie ajutor menaj 1 zi pe saptamana
a

Femeie De Serviciu


Angajam vanzatoare pentru patiserie, pentru interviu sau detalii tel.
HM LIMITED EXIM

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 2025 RON/Luna

Caut Menajeră


Caut o tânără sau doamnă pentru activitatea de menaj unui domn serios,intelectual cu situație financiară.
job

Angajam Femeie De Serviciu


Angajam femeie de serviciu.
GENICA

Angajam Camerista


Pensiunea CROCUS din Poiana Brasov Angajem Bucatar - Cofetar Camerista cu/ sau fara experienta, program de 8 ore Pensiunea CROCUS din Poiana Brasov
Sc Crocus srl

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru camere în regim hotelier - în centrul istoric al BRASOVULUI la un program de 8 ore pe zi (9-17a.m) cu 2 zile libere pe săptămână - se lucrează și duminica -preferam doamne cu experiență în curățenie obligatoriu sa locuiască în BRASOV .Acceptam și studente sau pensionare în program de 4 ore.
ING JUNIOR

Camerista La Pensiune


Angajam o camerista la o pensiune cu 7 camere,in Centrul Brasovului
kronstadt travel

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru regim hotelier in centrul istoric al Brașovului ,se lucrează in fiecare duminica in programul 10-16, cu 2 zile libere pe săptămâna -necesita experiența in domeniu. Salariu atractiv ,program decent4-6 ore zi.
Ing Junior

Doresc Menajera Personala,​doamna Serioasa


apartament,zona centrala,program de comun acord,doresc o d-na serioasa,finuta,placuta,ofer seriozitate.
Cc

Hotel Din Centrul Brasovului Angajează Camerista


Hotel din centrul Brasovului angajează camerista sunați-ne la numarul sau
R.​B.​Corec SRL

Angajez Camerista Regim Hotelier Centrul Istoric Brasov


Angajez camerista full time pentru camere in regim hotelier în programul 9-16 a.m-se lucra și în wekend cu 2 zile libere pe săptămână .Lucram și cu studente sau pensionare în program part time .
Casa Balcescu

Angajam O Doamna La Curățenie și Spalat Vase


Restaurantul Ciorbe și Tradiții 15 noiembrie 47,își mărește echipa, angajam o femeie la curățenie și spălat vase dorim o persoana harnică, sociabila și organizata,program de 8 ore,o zi libera pe săptămână, o masă pe zi,muncim în echipa,dacă te regăsești în descrierea noastră te așteptăm cu drag,salariu atractiv
Ciorbe i tradiii

Oportunitate De Angajare: Alătură-te Echipei Noastre De Curățenie!


În căutarea unor profesioniști dornici să facă parte din echipa noastră dedicată curățeniei, compania noastră își deschide porțile către oportunități noi și încitante. Cu un accent ferm pe calitate și satisfacția clienților noștri, suntem în căutarea unor persoane motivate, responsabile și orientate către detalii pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne extinde prezența pe piață. Dacă ești o persoană pasionată de igienă, care dorește să facă parte dintr-o echipă dinamică și prietenoasă, nu ezita să aplici pentru unul dintre posturile noastre în domeniul curățeniei. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să creăm spații impecabile pentru clienții noștri!
BH-RO CLEANING
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 56 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.