Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Personal Restaurant in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Personal Restaurant in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Personal Cafenea/​restaurant


Cafenea zona centrala angajează personal cu sau fara experiența. Bucatar,ajutor de bucatar,barman si ospătăriță. Colectiv tanar,o cafenea nou renovată,o zona frumoasa a orașului si-o clientela buna sunt unul din motivele ptr care te poti si tu alătura echipei noastre!! Program de lucru lejer,salarizare atractiva Angajez barman/barmanița,ospătar/ospătăriță si bucătar/ajutor de bucătar! Mai multe detalii la tel.Ms
Income Production Sel

Angajam Ospatar Si Ajutor Bucatar


angajam ospatar si ajutor bucatar la restaurant in Sibiu , cu sau fara experienta
AtomHr

Ospătar în Germania


Angajăm ospătar în Germania! Compania noastră caută personal pentru industria Horeca în Germania. Dacă ești o persoană entuziastă, dornică să lucreze într-un mediu dinamic și să ofere servicii de calitate, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Ești ospătar, știi limba germană minim începător conversațional și îți dorești să lucrezi în Germania cu un contract direct la angajator? Peste 400 de complexuri hoteliere germane se alătura proiectului de angajare GASTRO-MEDIALJOB2024 La centru german de integrare Merdialjob ai următoarele avantaje: Relocare în cadrul portofoliului de firme din Germania partenere Angajare directă la angajatorul German cu contract de muncă nelimitat 50% reducere permanentă la cursurile de limba germană prin GermanSchool Medialjob Asistență permanentă + locuri de muncă sigure în Germania Salarii atractive Comision 0% Cerințe: Experiență anterioară în industria Horeca este un avantaj; Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții; Flexib
MedialJob

Angajăm Ospătar


Angajăm ospătar cu normă întreagă 15 zile pe lună Program 10.00-23.00 Salar negociabil Telefon
New pizza hot srl

Angajare Ospatar


Angajam pentru Bistro My Story din cadrul Hotel Parc, ospatar cu experienta. Poti face parte dintr-un colectiv tinar, munca in ture , te asteptam cu C.V-ul la Hotel.
PARC HOTEL ARINI SRL

Angajez Pesoana Pentru Curatenie La Restaurant


Angajez persoana la curățenie și spălat vase la restaurant . Program de 8 ore , ideal cu domiciliul in Sibiu. Mai multe inf la tel
iris

Restaurant Gradina Din Sibiu Angajeaza Bucatar Si Ajutor Bucatar


Angajam bucatar cu experienta de minim 2 ani in domeniu si ajutor bucatar.Salariu atractiv + bonuri de masa. Program de lucru in ture.
Villa Food Service SRL

Angajam "ospatar",​ "ajutor Bucatar" Si "lucrator Bucatarie (spalator Vase Mari)"


Compania SC BIO BRANDS SRL , cu sediul in Sibiu, angajeaza pe urmatoarele posturi: "ospatar" - 1 post disponibil "ajutor bucatar" - 3 posturi disponibile "lucrator bucatarie (spalator vase mari)" - 1 post disponibil CV-urile se pot trimite la adresa afisata pe site.
SC BIO BRANDS SRL

Angajăm Bucătar Ospătar Asistent Manager


Restaurant Select Mediaș angajează: Bucătar Ospătar Asistent Manager Femeie de Seriviciu ajutor bucătar. Salariu atractiv, mediu de lucru modern și prietenos. Contract de muncă încheiat pe perioadă nedeterminată. Telefon:
Select Gurmand Promenada
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.