Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Profesor in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Profesor in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profesor in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profesor in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Cat.​ B In Germania


CAUT 2 SOFERI CATEGORIA B PENTRU LIVRARE PACHETE IN GERMANIA- BADEN WÜRTEMBERG ,SALARIU MOTIVANT INTRE 1700-3000 EURO , IN FUNCTIE DE ABILITATI, ACTE LEGALE+ ASIGURARE MEDICALA . VA ROG SERIOZITATE !!!
T.​I.​F.​ KLEINTRANSPORTE

Educator Montessori


Asociația noastră caută asistent Montessori pentru copiii de 6-12 ani. Dacă îți place să lucrezi cu copiii de vârstă școlară, dacă ai răbdare și ești curios curioasă de cum învățăm în Montessori, vino să ne cunoști! Ce căutăm? O persoană empatică, creativă, dinamică Cunoscătoare și vorbitoare de limba engleză. Constituie un avantaj dacă mai știi și altă limbă străină. E bine să îți placă să te plimbi în natură, pe orice vreme Ai cunoștințe despre educația Montessori sau dorești să înveți Ai cunoștințe minime de Office și lucrezi cu plăcere pe calculator Abilități de planificare și organizare, atenție la detalii Controlul propriilor emoții, calm și înțelegere în abordarea situațiilor. Ce oferim? Un loc de muncă plăcut, un mediu prietenos și zâmbete de copil în fiecare zi Posibilitatea formării ca Asistent si Educator Montessori 6-12 ani Pachet salarial în conformitate cu experiența, motivația și dorința de afirmare Prânz sănătos împreună cu copiii Participare la conferințe și seminarii
Asociatia Pleiadelor
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.