Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Receptie in Eforie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Receptie in Eforie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptie in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptie in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Receptioner


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, receptioner cu domiciliul în Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Complex Hotelier Steaua De Mare Srl Angajeaza


SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urlor primite la adresa de mail: office @ recrutari-persoanl.ro
COMPLEX HOTELIER STEAUA DE MARE SRL

Angajare Personal Hotelier Si Baza Tratament Eforie Sud


Angajam personal in domeniul hotelier pentru sezon 2024. Sunt dsponibile urmatoarele posturi: - receptioneri - cameriste - guvernanta - asistent BFT BFKT maseur Locurile de munca sunt disponibile la Complex Hotelier Edmond si Cosmos
Casa Noua Turism SRL

Hotel Bistro Eforie Nord


Angajam bucatari, pizzari, barmai si ospatari pentru restaurant pizzerie Eforie Nord zona centrala Acceptam si incepatori dornici sa invete cat mai multe despre acest domeniu. Atmosfera este una moderna, tinereasca si ne dorim persoane pozitive si dornice sa formam o echipa vesela si frumoasa pe termen lung. Contractele se fac pe perioada nedeterminata, nu sunt joburi de sezon!! Inceperea contractului este imediata. Putem oferi cazare! Pentru persoanele interesate va putem da mai multe detalii la telefon
Logistic Operator Construct

Menajera Pensiune Eforie Sud


Pentru lunile iulie si august angajam menajera la pensiune in Eforie Sud. Oferim, pe langa salariu motivant, cazare si masa. Informatii suplimentare puteti obtine intr-o convorbire apelind la numarul de telefon afisat.
CasaCarp

Angajez Cameristă Pensiune Eforie Nord


Angajez pe perioada sezonului cameristă la o pensiune formată din 8 camere. Salariul este de 4000 RON. Pe lângă atribuțiile legate de curățenia din cele 8 camere este necesar să se întrețină curățenia într-un foișor.
Ozghiur

Angajam Personal Hotelier


Hotel si restaurant din Eforie Nord angajeaza : receptioneri, cameriste, barbat intretinere hotel, ospatari, ajutor ospatar,ajutor bucatar, femeie la vase. Se asigura transportul iar pentru cei din afara judetului se asigura cazare si masa. Detalii despre salarii se obtin la interviu.
SC ALEXANDRA2000 SRL

Angajez Camerista Pensiune 8 Camere Eforie Nord


Angajez camerista pentru sezonul estival 2024, in Eforie Nord. se deconteaza transportul cazarea
Ii Gafar nuzet

Angajam Personal Curatenie Hotel


Angajam personal hotelier pentru curățenie. Salariu: 3500-3800 lei net luna Contract de munca Decontarea transportului Program de lucru 6-8h zi .
S.​C.​ ALGEDO POPI SRL

Angajare Personal Hotelier


HOTEL IN EFORIE SUD ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU URMATOARELE POSTURI: - GUVERNANTA - CAMERISTE SE ASIGURA TRANSPORT , ANGAJARE PE MINIM 6 LUNI SI UN SALARIU ATRACTIV.
HOTEL GLORIA

Angajez Receptioneri


Hotel din statiunea Eforie Nord angajeaza receptioneri e preferabil cunoscatori ai programului Fidelio. Asiguram transportul, iar pentru cei din afara judetului asiguram cazare si masa. Detalii despre salariu se obtin la interviu.
SC ALEXANDRA2000 SRL

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.