Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Receptie in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Receptie in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptie in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptie in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Receptioner


Dacă ești o fire prietenoasă și îți place să interacționezi cu o mulțime de oameni, haide în echipa #BestWesternPlus #LidoHotel pe postul de recepționer! Trebuie să menții o ținută impecabilă, de la felul în care ai grijă de uniformă până la modul de adresare față de clienți! Dacă ești spontan, atent la detalii și ai o prezență agreabilă, atunci ești persoana potrivită! Cunoașterea limbii engleze este o condiție obligatorie, iar dicția cât mai corectă, aspectul fizic plăcut și atenția distributivă nu trebuie să-ți lipsească! Pentru mai multe informații, ne poți contacta la nr. de telefon: !
Best Western Plus Lido Hotel

Media netă estimată pe baza celor 3512 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Angajez Receptioner Medical


Suntem în proces de căutare a unui nou membru în echipa noastră!! Angajăm recepționer medical Ce îți oferim? - un mediu de lucru plăcut format din profesioniști - O echipă care te va ajuta și te va susține - O comunitate frumoasa de oameni cu care poți interacționa Ce te califică pentru interviu? - Organizare - sa iti faca placere ca totul in jurul tau sa fie in ordine, organizat si bine structurat - Comunicare - noi interacționăm foarte mult cu oamenii, iar tu vei fi puntea de legătura intre echipa ta si ei - Responsabilitate - tratăm actul medical cu seriozitate și profesionalism și avem nevoie ca tu să fii un om pe care ne putem baza Suntem nerăbdători să te cunoaștem!! Trimite-ne cv-ul tau pe și te vom contacta pentru interviu.
ERA DENTAL PRACTICE SRL

Angajam Receptioner


Suntem in cautarea unei persoane pozitive, cu spirit de echipa, capabila sa stabileasca relaţii optime cu clienţii. Program full time in ture. Ce asteptam de la tine? studii de calificare în domeniu; experienţă de minim 1an pe un post similar; cunoştinţe de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); aspect fizic plăcut, prezenţă agreabilă, amabilitate, solicitudine; abilităţi foarte bune de comunicare şi negociere; capacitate de a lua decizii rapide, eficiente şi responsabile; foarte bune abilităţi de planificare şi organizare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon.
SC ASCENDRO TECHNOLOGIE SRL

Angajam Receptioner(a)


Daca esti o persoana prietenoasa,comunicativa,atenta la detalii și pasionata de industria ospitalității,te așteptam in echipa noastră. Atributiile tale ar fi urmatoarele : - întâmpinarea oaspeților intr-o maniera profesionista - preluarea apelurilor telefonice și a email-urilor - activități de Check-in,Check-out ale oaspeților - încasarea și facturarea acestora - comunicarea in permanenta cu celelalte departamente. Salariul se acorda in functie de calificarile si experienta candidatului in domeniul hotelier. Tel:
ANRA NOVERA

Cameriste Hoteluri Italia .​


Selecționăm cameriste pentru hoteluri în Italia . Căutăm persoane cu sau fără experiență , de preferabil care au mai lucrat în Italia sau măcar în domeniul hotelier în România . Persoanele selecționate vor încheia un contract de muncă sezonier pe perioada mai - sept sau chiar oct! Deci 4-6 luni . Cazarea și masa este asigurată în apartamente sau în spațiile hoteliere destinate cazării . Este un program de minim 8 h pe zi , și o zi liberă pe săptămână ! Posturi disponibile - 20 de cameriste , 20 de ospătari , 15 spălători de vase .
Bookjobs

Angajam Receptioner ă


Hotel Angellis Angajam Receptioner: -Cunostinte limba engleza minim nivel mediu; -Abilitați de utilizare a calculatorului (word, Excel, web, programe Horeca) -Seriozitate, punctualitate, Atitudine pozitiva, aspect fizic placut, optimism, flexibilitate; -Initiativa, dedicat si orientat catre cerintele clientilor; -Bune abilitati de vânzare și comunicare;
SC.​ ANGELLIS.​SRL

Angajez Receptionera


Angajez receptionera pentru un hotel de 3 stele, zona Modern. Salariu atractiv, o masa calda in fiecare zi, echipa tanara si dinamica. Cautam o persoana organizata, serioasa, punctuala, vorbitoare de limba engleza nivel mediu, cunoasterea altei limbi straine constituie un avantaj. Experienta nu este obligatorie, acceptam studenti, nu acceptam minori. Informatii la tel.:
Ramina BC Company SRL

Servicii Curățenie Apartamente în Regim Hotelier


DescriereOferim servicii complete pentru apartamente în regim hotelier. Serviciul include: -curățenie de întreținere - lenjerie pat matrimonial -lenjerie de 1 persoana -2 prosoape mari -2 prosoape mici -1 prosop de baie. Se asigura și consumabilele care includ: -role hârtie igienica - saci menajeri -gel de dus -burete se vase -detergent vase -rola de bucătărie -pastile mașina de spălat vase -pastile detergent mașina de spălat -odorizant wc Curățenia este efectuata cu produsele și ustensilele proprii. Lucram în regim de colaborare, cu contract și factura. Bonus: trimestrial se asigura o curățenie generala.
Clean Shine

Servicii Curățenie Apartamente Regim Hotelier.​


Oferim servicii complete pentru apartamente în regim hotelier. Serviciul include: -curățenie de întreținere - lenjerie pat matrimonial -lenjerie de rezerva -2 prosoape mari -2 prosoape mici -1 prosop de baie. Se asigura și consumabilele care includ: -role hârtie igienica - saci menajeri -gel de dus -burete se vase -detergent vase -rola de bucătărie -pastile mașina de spălat vase -pastile detergent mașina de spălat -odorizant wc Curățenia este efectuata cu produsele și ustensilele proprii. Bonus: trimestrial se asigura o curățenie generala.
Clean Shine

Angajam Receptionera - Secretara


Vino in #kynesysteam ! Căutăm colegă pentru frontdesk(secretariat si receptie) la cabinetul Kynesys! Ce fel de persoană căutăm? -energică și căreia îi place să se implice în activități diverse -organizată și conștiincioasă -dornică de a învăța lucruri noi -cu memorie bună -comunicativă, empatică-căreia îi face plăcere să îi ajute pe cei din jur -înfățișare plăcută Care vor fi îndatoririle tale? -primirea și comunicarea cu pacienții clinicii -programarea pacienților -încasarea contravalorii tratamentelor -oferirea de informații către diferite persoane, telefonic sau în scris -sprijin pentru echipa medicală pentru diferite activități -trimiterea/ primirea/ urmărirea coletelor -înregistrarea de informații în calculator sau în scris -diferite activități de secretariat. NU conteaza daca ai experienta sau esti absolventa promoția 2023 de studii superioare, atitudinea face diferenta! Trimite CV-ul la: Abia așteptăm să te cunoaștem!
Kynesys Educational srl

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, carte de munca,salariu decent.
TeamClean Srl

Angajam Receptioner -a Hotel


Cautam un coleg a amabil, organizat, și care sa cunoasca limba romana si engleza in zona Piata Badea Cartan. Salariul este crescător in functie de competente! Mai multe relații la telefonul afișat.
Hotel

Angajam Receptionera Salon Manichiura


Angajam personal receptie Salon Manichiura, in Iulius Mall Timisoara la o noua locatie care se va deschide in luna Iunie.Program: 2 zile se lucreaza , 2 zile libere.Atasati Un CV in mesaj.
Nail Bar

Angajam Camerista Hotel !


Angajam camerista HOTEL, condiție de minim 8 clase finalizate; mediu de lucru plăcut, norma intreaga - 5 zile pe săptămână x 8 ore, zona BADEA CARTAN MODERN Salariu atractiv ! Relații la tel.
Hotel

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, patru ore zi, salariu decent
Tim Clean S.​r.​l

Angajam Bărbați Pentru ProducȚie PlĂci și StÂlpi Gard Beton TimiȘoara ,​oferim Cazare .​


Angajam bărbați cu Experiență în domeniu pentru producție PLĂCI și STÂLPI Gard BETON. Se ofera program de lucru si salar atractiv. Angajarea se face cu acte in regula si pe perioada NEDETERMINATA. SE OFERĂ CAZARE! Toti cei interesati sunt rugati sa sune la numarul de telefon.
ROM-VIC BEST CONSTRUCT SRL

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajez Spalator Vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator si vulcanizator auto ! Oferim cazare si contract de munca ! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Alfa

Bucatar Mic Dejun La Opera Hotel Timisoara


Responsabilități: Pregatirea micului dejun pentru oaspetii hotelului Cerințe: Experiență anterioară în bucatarie Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria ospitalității și ai abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară, te invităm să aplici pentru poziția de bucatar mic dejun la Opera Hotel. Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!
Opera Hotel Timisoara

Locuri Cazare Muncitori


O.M.R.Organizatia Migrantilor Romania ofera max. 30 locuri cazare pentru muncitori intr-o cladire cu 6 camere, 4 bai, 1 bucatarie, 4 locuri de parcare, gradina. PRET 100 euro persoana luna +tva detalii la telefon
omr
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.