Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

104 Locuri de Munca Receptioner in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

104 Locuri de Munca Receptioner in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Receptioner Marfa


Hai in echipa din magazinul Cora! Realizezi controlul cantitativ si calitativ al marfurilor si ambalajelor livrate si returnate, asiguri curatenia si buna functionare a platformei de receptie si a echipamentelor, mentii bune relatii de colaborare cu furnizorii si colegii din raioanele comerciale. Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile saptamana, 1-2 weekenduri luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Trimite-ti CV-ul la: sau suna la
Romania Hypermarche

Media netă estimată pe baza celor 34 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajăm Recepționeră


Salon servicii cosmetica cautam receptionera: Experienta de minim un an in orice domeniu ce presupune cominicare cu clientul. Activitate pe baza de programari Foarte bune abilitati de comunicare si orientare catre client Capacitate de organizare Prioritizarea sarcinilor Atentie la detalii Capacitatea de a lucra in echipa Cunostinte operare pachet Office CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE (mediu sau avansat) Aspect fizic placut ! Capacitate de lucru pe toate paginile de socializare Organizarea agendei Programari Preluarea apelurilor telefonice ROG CV doar cu POZA altfel nu luam in considerare.
Omnya

Angajez Receptioner


Angajez receptioner pentru sezonul estival 2024 pentru hotel de trei stele din Mamaia .Se asigura contract de munca , salariu 2800 lei net , bonuri de masa si decontare abonament transport. Program 12 cu 24.
manu

Angajam Receptioner


Cerințe: Studii medii sau superioare Limba engleză la nivel mediu-avansat Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel mediu; Bune cunostinte de operare a calculatorului; Atitudine pozitiva, prezenta si ținuta agreabila, spirit de echipa. Cunoasterea sistemului de operare hotelier Multisoft(Solon) reprezinta un avantaj.
Elegant Impex S.​R.​L

Angajare Receptioner


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, receptioner cu domiciliul în Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Receptioner Hotel


Euforia Retreat & Spa cauta o persoana dedicata si amabila pentru postul de receptioner hotel! Postul este permanent iar programul este in ture. Hotelul se afla intre Eforie Nord si Eforie sud. Cerinte: - experienta sau diploma de receptioner reprezinta un avantaj. - limba engleza - nivel conversational - cunostinte operare calculator (word, excel, outlook..) Daca esti o persoana placuta, zambitoare, proactiva si dornica sa invete lucruri noi, te asteptam sa ne suni la nr:
SC HARAS SRL

Media netă estimată pe baza celor 645 de salarii introduse în Salario: 2797 RON/Luna

Angajam Receptioner


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza in conditii foarte avantajoase receptioner hotel. Persoanele interesate trebuie sa aiba domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe. Chiar daca nu ai experienta, iti oferim training gratuit.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Receptionera


Hotel Sunquest din Statiunea Venus angajeaza receptionera cu domiciliul in Mangalia sau zone apropiate. Facilitati: decontarea transportului, contract de munca, salariu atractiv, prima la final de sezon.

Angajam Receptionera


Hotelul Grand din Eforie Nord angajeaza receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Hotel Dali Angajeaza Receptionera


Hotel Dali din Constanta angajeaza permanent receptionera cu experienta minim 1 an in domeniu. Trimiteti CV :
S.​C Daliana Turism S.​R.​L

Angajam Receptionera Si Camerista


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera si cameriste. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Recepționer Hotel Eforie Nord


Angajăm recepționeri pentru hotel în Eforie Nord Cerințe: - experiență în domeniu - abilități de comunicare - atenție sporită la detalii - atitudine pozitivă - abilitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora - competențe digitale - disponibil pentru lucrul în ture Responsabilități: - primirea oaspeților și îndeplinirea formalităților specifice cazării acestora, conform standardelor (check-in check-out) - oferă clienților toate informațiile necesare, încasează contravaloarea serviciilor prestate, emite bon fiscal și factură către clienți Salariu motivant + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii ne puteti atașa CV-uri aici.
NH

Receptionera Radiologie Dentară


Candidata Ideală - Persoana tânără și energică - Punctualitate, atitudine pozitiva si proactiva, orientare catre pacient (amabilitate si empatie) - Dorinta de invatare si perfectionare - Cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet) - Permis conducere cat B Sunt acceptate la interviu doar persoanele cu CV +POZĂ Cu sau fără experiență

Angajez ReceptionerĂ SalĂ Fitness


programul se desfasoara in ture de cate 7 ore de luni pana vineri. Mai multe detalii la telefon
KARMA FIT

Receptioner De Noapte Cu Experiența


Hotel 4 stele situat in Constanta, angajeaza Receptioner de noapte cu experiența in domeniul hotelier. Se ofera contract de munca permanent, salariu motivant. Pentru detalii , va așteptăm la interviu.
SC ANTARIS SRL

Recepționera Sala Fitness


Sala Fitness in centru Constanței angajează recepționera. Program in ture de Luni -Vineri ( 7-14:30, 14:30-22) Salariu 2400 de lei Pentru programarea la interviu sunați la nr afișat . Mulțumesc frumos !
Karma Fit

Angajam Receptionera Sala Fitness


MastersGym angajează receptionera. Salariul atractiv,post permanent! Detalii la nr:
SC IM POLUX SRL

Angajam Barman Si Receptionera


Complexul Grand sin Eforie Nord angajeaza barman si receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Novum By The Sea Angajează Recepționeri


Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: RECEPȚIONERI. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
NOVUM BY THE SEA

Angajam Receptioner Hotel


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CAZARE CERINTELE POSTULUI - Studii liceale finalizate cu diploma de bacalaureat; - Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; - Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel mediu - avansat; - Bune cunostinte de operare calculator; - Atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila, spirit de echipa; - Bune abilitati de comunicare cu oaspetii si colegii; - Capacitatea de a gasi solutii pentru problemele aparute; - Referintele scrise pot reprezenta un avantaj; DESCRIEREA JOB-ULUI - Preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; - Repartizarea camerelor in functie de disponibilitate si solicitarile clientilor; - Primirea si cazarea clientilor; - Intocmirea actelor necesare cazarii clientilor; - Emiterea tuturor documentelor fiscale necesare; - Promovarea serviciilor oferite clientilor; - Solutionarea
Mamaia Resort Hotels SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 104 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.