Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Receptioner in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Receptioner in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Pensiune Angajam Doamna Pentru Curatenie


Angajam o doamna la curatenie intro locatie de cazare ,cerem si oferim seriozitate , Cerinte : Doamna punctuala ,priceputa la curatenie calcat,fara vicii alcool , Program 8:30-16:30 salariu 2700 la inceput dupa 2 luni va creste la 3000 lei VA ROG SA SUNATI NU LASATI MESAJ
emir class

Munca Hotel Scotia Cazare Inclusa


Angajam General Assistant. O persoana pentru: bucatarie (mic dejun si cina), ajutor bucatarie kp, curatenie camere, intretinere etc. Cu experienta sau fara experienta in domeniu. Nu este necesara limba engleza. Se munceste full-time (8-10h zi; 6 zile saptamana). Cazarea este inclusa (camera personala cu baie proprie). Locul de munca este in Scotia. Salariul incepand de la 12 ora in functie de calificare si experienta. Cautam persoane curate, dinamice, flexibile si respectuoase. Nu suntem agentie, interviul si angajarea se face direct cu hotelul, contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de trei luni. Pentru a aplica, sunati sau mesaj: Multumesc
Park

Personal Curatenie Menajera - Regim Hotelier Suceava


Firma cu experienta in domeniul inchirierilor in regim hotelier cauta personal curatenie menajera. Atributiile postului: Curatarea si pregatirea apartamentelor ce urmeaza a fi inchiriate in regim hotelier; Ducerea Receprionarea lenjeriei de la curatatorie; Sesizarea de eventuale lipsuri defectiuni in apartamente si anuntarea managerului; Aptitudini Cerinte necesare: Persoana sociabila, dinamica, orientata spre lucrul in echipa, orientare pro client si capacitate a lucra sub presiune si de luare a deciziilor; Experienta in domeniu constituie un avantaj. Beneficii: Salariu motivant cuprins intre 2500 - 3500 lei in functie de gradul de implicare; Posibilitate de avansare; Mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara; Training Instructaj.
High Services Invest SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.