Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

91 Locuri de Munca in Rosiorii De Vede - Joburi in Rosiorii De Vede

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

91 Locuri de Munca in Rosiorii De Vede - Joburi in Rosiorii De Vede

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Rosiorii De Vede si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Rosiorii De Vede si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Profesionist Cu Experiență Doresc Angajare.​


Șofer profesionist cu experiență solicit angajare dețin carnet cat B C E. Atestat de marfa card tahograf aviz psihologic și medical. Menționez că am experiență de peste 20 de ani in trafic internațional. Tel .
O

Societate Comerciala Angajeaza Electrician


Societate comerciala angajeaza cu contract de munca electrician cu experienta. Se ofera salariu motivant.
S.​C.​ AGROLEMN S.​R.​L.​

Angajăm Personal,​ Femei Pentru Ferma Agricola


Angajăm personal, femei pentru ferma agricola. Se asigura transport gratuit din Rosiori, Troianul, Baneasa, Salcia, Tudor Vladimirescu. Oferim: - Salariu avantajos ; - Muncă în echipă; Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat.
SC.​ AGROLEMN SRL

Angajam - Tehnician Sisteme Securitate


DESCRIEREA POSTULUI: -Realizeaza lucrari de instalare, extindere si intretinere a retelelor de curenti slabi in conformitate cu specificatiile proiectului tehnic sau a dispozitiilor primite; -Intretine si extinde retele de curenti slabi (CCTV, CA, Efractie si detectie incendiu); -Raspunde de functionarea corespunzatoare a sistemelor/retelelor de curenti slabi; -Diagnosticarea starii de functionare a sistemelor si remedierea defectiunilor de sistem; CERINTE: - Studii medii de profil, calificare in domeniul electronica, electrotehnica/automatizari constituie avantaj; - Experientă în domeniul instalării si programării centralelor anti-efractie si detectie incendiu constituie avantaj; - Cunostiinte de baza operare PC, IT , networking; - Permis de conducere Cat. B; - Capacitate de planificare si organizare; - Initiativa in realizarea diverselor sarcini; - Punctualitate, spirit de echipa; - Autodidact. CONDITII: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Conce
SC RO ELCO SRL

Sofer Profesionist


Angajam in conditiile legii, conducator auto profesionist, transport intern , posesor permis categ C, E, atestat profesional, atestat ADR colete. Un telefon va poate aduce mai multe informatii, o intrevedere directa va poate edifica complet
A D Trans

Media netă estimată pe baza celor 797 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajam Manipulant Marfa


SC Euromorena Invest SRL cu sediul in Rosiori de Vede,bd.Comercial nr.41,angajeaza manipulant marfa pentru depozit de material lemnos si materiale de constructii.Pentru detalii apelati .
SC Euromorena Invest SRL

Angajam Vanzatoare Modelator Responsabil La Simigeriei Matei 2500-3500 Lei Net


Angajam vanzatoare si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3500. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Angajăm Consultanți De Credite


IFN,angajeaza Consultanti de Credite pentru orasul Rosiori de Vede si comunele limitrofe. Ce cautam la tine? Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient să fii comunicativ și ambițios, indiferent de varsta, sex, studii sau experiență. Ce va trebui sa faci ? Oferi consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit; Responsabil pentru colectarea ratelor la creditele acordate; Informezi permanent clienții despre promoțiile curente, produse și servicii noi. Ce iti oferim? poti sa castigi, in functie de efortul depus,totul depinde de tine iti faci singur programul de lucru participi la programul de training in vanzari te poți dezvolta profesional in cadrul companiei esti ajutat sa iti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri. Detalii la tel. - Iulian
IFN Roiori de vede

Angajam Vanzatoare Responsabil La Simigeriei Matei 2500-2700 Lei Net


Angajam vanzatoare responsabil la Simigeriei Matei 2500-2700 lei net Angajam Vanzatoare sau Responsabil la Simigeria Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore) sau zilnic la 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si de magazin intre 2500 si 2700 lei net, cu posibilitate de castiguri suplimentare. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Angajare Contabil


S.C. MINCOROMANIA S.R.L. firma de confectii textile , angajeaza contabil cu experienta . Relatii la telefon
S.​C.​ MINCOROMANIA S.​R.​L.​

Societate Comerciala Angajeaza Sofer Profesionist


Firma specializata in transportul rutier de mărfuri angajează pentru trafic intern PRELATĂ (doar ROMANIA), șofer profesionist cu experienta cat. C+E , atestat marfa , card tahograf, cazier rutier. Se efectuează pauza de 45h la domiciliu Salariu 5000 ron net+ 45ron noaptea dormita in cabina. Salariu se plateste fara intarzieri. Se ofera si bonusuri de fidelitate . Se asigura de lucru pe tot parcursul anului.Pentru mai multe detali sunati la numarul de telefon
Angajare sofer profesionist
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 91 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.