Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca in Rosiorii De Vede - Joburi in Rosiorii De Vede

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca in Rosiorii De Vede - Joburi in Rosiorii De Vede

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Rosiorii De Vede si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Rosiorii De Vede si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Manipulant Marfa


SC Euromorena Invest SRL cu sediul in Rosiori de Vede,bd.Comercial nr.41,angajeaza manipulant marfa pentru depozit de material lemnos si materiale de constructii.Pentru detalii apelati .
SC Euromorena Invest SRL

Angajam Operator Incarcator Frontal (vola)


Angajam numai cu contract de munca operator incarcator frontal (VOLA) cu experienta si seriozitate maxima. Dorim sa aveti obligatoriu si cunostiinte de mecanica a utilajelor. Asiguram salariu motivant.
SC.​ AGROLEMN SRL

Angajăm Consultanți De Credite


IFN,angajeaza Consultanti de Credite pentru orasul Rosiori de Vede si comunele limitrofe. Ce cautam la tine? Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient să fii comunicativ și ambițios, indiferent de varsta, sex, studii sau experiență. Ce va trebui sa faci ? Oferi consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit; Responsabil pentru colectarea ratelor la creditele acordate; Informezi permanent clienții despre promoțiile curente, produse și servicii noi. Ce iti oferim? poti sa castigi, in functie de efortul depus,totul depinde de tine iti faci singur programul de lucru participi la programul de training in vanzari te poți dezvolta profesional in cadrul companiei esti ajutat sa iti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri. Detalii la tel. - Iulian
IFN Roiori de vede

Angajam Vanzatoare Modelator Responsabil La Simigeriei Matei 2500-3500 Lei Net


Angajam vanzatoare si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3500. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Angajare Contabil


S.C. MINCOROMANIA S.R.L. firma de confectii textile , angajeaza contabil cu experienta . Relatii la telefon
S.​C.​ MINCOROMANIA S.​R.​L.​

Sc Angajeaza Sofer Profesionist Cu Experienta C+e


Firma specializata in transportul rutier de mărfuri angajează pentru trafic intern prelata (doar ROMANIA), șofer profesionist cu experienta cat. C+E , atestat marfa , card tahograf, cazier rutier. Se efectuează pauza de 45h la domiciliu.Salariu motivant
STK

Angajez Lucrator In Domeniul Prelucrarii Lemnului


Socetate comerciala cu sediul social in mun. Rosiorii de Vede, jud. TR angajeaza, in conditiile legii, lucrator in domeniul prelucrarii lemnului. Nu se cere experienta ci doar minime cunostinte in domeniu. Salariu atractiv si bonusuri in functie de realizari, seriozitate garantata. Va asteptam sa ne contactati.
woodproduct business srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.