Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

51 Locuri de Munca Sezonier in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

51 Locuri de Munca Sezonier in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Instalator Cu Experiență


Angajăm instalator pentru instalații termice în special montaj Pompe de căldură, ventilație, sanitare. Se ofera salariu motivant în funcție de performanțe, experiență, volum de muncă. Totodată oferim un mediu de munca optim, punem la dispoziție mașină de serviciu pentru deplasarea în interes de serviciu, echipamente de protecție și scule profesionale pentru a ușura munca. Profil candidat ideal: -Calificare și experiență în domeniul instalațiilor termice și sanitare MONTAJ POMPE DE CĂLDURĂ. -Disciplinat, harnic și dornic de profesionalizare continuă. -Spirit organizatoric. -Disponibilitate deplasari. CV-urile se pot depune pe adresa de mail Mai multe relații la numărul de telefon din anunț.
Ground four heat

Angajăm Cameristă Cu Experienta Oradea Central.​


Pensiune ultracentrala Oradea angajează cameristă cu experienta ,salar motivant se lucreaza 8 ore in 2 schimburi. Relatii
SC SMARTGAMA SRL

Angajăm Cameristă Oradea,​zona Centrala Doar Cu Experienta


Angajăm cameristă Oradea central , se lucreaza de la 7.30-15.30 de luni până vineri , salar 2500 lei in mana plus o masa ,cafea,apa,suc .
SC SMARTGAMA SRL

Barman Cu Experiență


Vrei să faci parte din echipa noastră dinamică și prietenoasă? Căutăm coleg barman talentat și plin de energie pentru a se alătura familiei noastre la Dio Căsuța cu Nuci! Cerințe: Experiență în domeniu este un plus, dar nu este obligatorie Abilități de comunicare și interacțiune cu clienții Capacitatea de a lucra în echipă și de a fi disciplinat Abilități organizatorice și de gestionare a timpului Beneficii: Mediu de lucru plin de viață și prietenos Oportunități de creștere profesională Program flexibil
Dio/​Căsua cu Nuci

Angajăm Cofetar Cu Sau Fără Experiență


Cofetărie din zona centrală a orașului Oradea angajează cofetar, cu sau fără experiență. Program de lucru: luni vineri de la 7:30 16:00 Salariu: se discută în cadrul interviului Pentru mai multe detalii ne puteți suna la numărul:
ATT Interim

Angajez Muncitorii Cu Experienta Pe Santier.​ In Italia Tel


9 euro la ora si....cazare Permis de conducere obligatoriu
c

Angajam Finisori Cu Experienta,​ Zidari


Firma de constructii civile angajează zugravi, faiantori, zidari. Salariu motivant Carte de munca Program luni - vineri, Sambata se lucreaza optional, fiind platita suplimentar. Dispunem de masina de serviciu și toate uneltele necesare pt a crea un job placut și cât mai ușor posibil . Permis de conducere cat.B-constitue un avantaj. Experienta este obligatorie ! .
BELENIS CONSTRUCT SRL

Angajăm Bucătar Cu Experiență


Restaurant cu specific tradițional, angajăm bucătar cu experiență. Oferim: Un mediu de lucru plăcut și familial, unde vei fi parte dintr-o echipă unită și prietenoasă. Oportunități de creștere profesională și personală. Un parteneriat solid și de lungă durată, bazat pe respect reciproc și încredere. Salariu competitiv și beneficii atractive.
Dio/​Căsua cu Nuci

Muncitor Calificat Necalificat Tamplarie Pvc Si Aluminiu


Cerințe: Minim 10 clase Seriozitate Punctualitate Permis categoria B Experienta in domeniu constituie avantaj Condiții: Program de munca Luni - Vineri Colectiv de munca prietenos Salariu atractiv, Tichete de masa Bonusuri de sarbatori Instruire teoretica si practica la locul de munca (Informatii intre orele 09:30 - 17:00).
SC VICTEMA SRL

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta - Salar 6000 - 7000 Lei


Service-Auto multimarca autorizat RAR in Oradea, angajam Mecanic Auto cu EXPERIENTA. Cerinte: - experienta tehnica multimarca pana la 3.5 tone - seriozitate maxima Se ofera: - salar 6000 - 7000 lei - contract de munca - conditii foarte bune de munca - masa calda - colectiv unit Tel :
Oradea

Angajez Muncitori Cu Experiență în Finisaje.​


Firmă de construcții angajează muncitor cu experiență in finisaje. Salariu atractiv, inf. la telefon. Program de lucru L-V 8-17 cu posibilitatea de ore suplimentare plătite în zilele de sâmbătă, opțional! Șantierele sunt situate in Oradea. Contact:
SC srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 51 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.