Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

111 Locuri de Munca in Sighisoara - Joburi in Sighisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

111 Locuri de Munca in Sighisoara - Joburi in Sighisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Sighisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Sighisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Om Bun La Toate Pensiune Cu Cazare .​


Domeniul Dracula Daneș angajează om bun la toate pensiunea Domeniul Dracula Daneș se poate și cu cazare .inf.tel
Domeniul Dracula Dane

Angajăm Un Om în Curtea Unei Pensiuni La Care îi Plac Oile,​ Caprele ,​ Vacile


Angajăm un om iubitor de animale care a lucrat într-o stînă asiguram cazate , trebuie întrețină o curte are de îngrijit 4-5 capre 4-5 oi și eventual o vacă într-o Pensiune Informați la tel , .Atenție să nu fie băutor fruntaș.
Domeniul Dracula Dane

Angajez Coafeza Salon Cu Clientela Formata


se angajeaza coafeza /frizerie cu sau fara experienta,cu sau fara clientela,salarul atractiv si bine meritat.salon cu vechime, clientela formata,ambient placut.echipa dedicata si deschisa
coron

Angajam Electromecanic-1 Posturi


- nu se cere diploma de specializare/calificare - program lucru 8 ore - salariul peste minim pe economie - contract pe perioada nedeterminata - cererile de angajare se trimit pe adresa de mail : ,sau se pot depune la sediul firmei din Sighisoara,str. Grivitei ,nr.10,intre orele 08:00-16:00 Relatii la nr. de telefon :
Sc Telefan Communication Srl

Locuri De Munca In Germania Pentru Soferi De Tir


Firma de transport germana, angajeaza soferi categoria C,E pentru transport la prelata. Salariul net intre 2.800 3.100. EURO Pentu detali sunati la nr. de telefon:
Kollmannsberger KG

Angajăm Om Serios Care A Lucrat Cu Cai -cai La Domeniul Dracula Daneș


Angajăm un om bun care a lucrat cu cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata taxelor , serviciul va fi pe lungă durată sau pe sezon informați puteți suna la tel .
Domeniul Dracula Dane

S.​c.​ Angajam Muncitor Calificat Sau Necalificat !!!


Angajam mecanic auto calificat cu experienta .. Domeniul de activitate : service auto. Cotract de munca pe data nedeterminata, respectiv carte de munca. Program flexibil. Salariu atractiv, plus anumite beneficii materiale. Abient si colectiv placut.
SC TRANS TENEA SRL

Locuri De Munca Ca Sofer Pentru Betoniera In Germania


Firma de Transport germana, cauta soferi pentru cisterna pentru transport bitum cu contract de munca in germania. Salariul atractiv intre 2.800 si 3.000 EUR Net. Pentru mai multe informati ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in anunt.
Kollmannsberger KG

Angajare Zidar


Cripo Build este o afacere nou intrată pe piața din România. Însă, ceea ce ne recomandă este experiența de 15 ani obținută în străinătate - mai exact, în Belgia. Astfel, am cunoscut standardele înalte la care se lucrează înafară și ne propunem să le aducem și la noi în țară. Actual, căutăm să ne mărim echipa și să aducem alături de noi oameni care ne împărtășesc valorile, care dau dovadă de seriozitate și profesionalism. Astfel, suntem în căutarea unei persoane pentru rolul de ZIDAR. Experiența în această funcție este de dorit! Expansiunea firmei noastre continuă cu deschiderea de noi șantiere în zone precum București, Sighișoara, Făgăraș. Astfel, dacă locuiți acolo sau în proximitatea orașelor, nu ezitați să ne contactați. Dacă te-ar interesa să afli mai multe despre oferta noastră, contactează-ne: - Pe mail la - Telefonic la - Telefonic la Hai sa faci parte din echipa noastra!
Cripo Build SRL

Primim Un Tînăr Serios Iubitor De Cai.​


angajăm un tînar călareț iubitor de cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata tuturor taxelor inclusiv pentru sănătate . Am prefera să posede carnet de conducere sau să fi lucrat cu tractor in agricultură , să nu fie ALCOOLIST sau băutor fruntaș , serviciul va fi pe lungă durată pentru informați puteți suna la tel .
Domeniul Dracula Dane

Firma De Constructii Angajeaza


Firma de construcții își mărește echipa, astfel cauta oameni serioși și cu experienta ! Se oferă cazare ,o masa pe zi si un salariu atractiv ! Posturi disponibile : -Echipe Muncitori (fierari , dulgheri , betoniști ) -Muncitori necalificați calificați -Șoferi basculante 8x4
Uzina Beton Oas
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 111 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.