Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

187 Locuri de Munca Sofer Camion in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

187 Locuri de Munca Sofer Camion in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Camion in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Camion in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajez șofer Profesionist


Angajez șofer profesionist la prelata curse pe tara (intern) salar 7000 lei info la
Teltyn trans

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer categoria c, e curse interne la prelată (doar pe tara) salr 7000 lei info la
Teltyn trans

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist ptr curse tur -retur ITALIA pe cap tractor Man euro 6 cu semiremorca smitz prelata cu obloane ,la export se transpota cereale vrac,pe retur marfa generala paletata,soferul preferabil din TIMisoara sau jud. Timis sa cunoasca o limba straina italiana sau engleza si care a mai lucrat pe masina transport cereale cu atestat si toate documentele la zi.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajam Sofer Profesionist (cat C)


Egeria Tm Srl, depozit de materiale constructii, situat in Timisoara, Cal. Mosnitei nr 26 angajeaza SOFER PROFESIONIST (CAT C) cu atestat transport marfa si posesor card TAHOGRAF. Pe langa salariul atractiv se ofera tichete de masa in valoare de 40 ron zi. Detalii la tel din anunt.
Egeria TM SRL

Angajez Sofer Profesionist


Societate comercială din Timisoara angajează sofer profesionist pentru transportul de mărfuri tur retur Necesar certificate, atestate C+E, card tahograf digital, experiența minim 2 ani și obligatoriu fără antecedente penale. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, seriozitate și transparentă. Așteptam cu interes apelul dvs.!
SC NKO SPEDITION SRL

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Profesionist Ansamblu Cu Bascula


Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.
Leciref Trans

Sofer Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net. Cunoașterea limbii - nu este obligatorie dar binevenita; Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel.
Winkler

Media netă estimată pe baza celor 562 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer Tir - Trafic International


Se cauta sofer TIR cu carnet C + E si toate atestatele la zi. Se lucreaza 6 saptamani cu 1 saptamana liber + la inainte de finalizarea celor 4 saltamani se face o pauza de 45 ore in tara. Pentru detalii contactati!
Lextom Trans asd SRL

Angajam Soferi Distributie Marfuri Paletizate


Societate de distributie marfuri paletizate angajeaza sofer: Cerinte: -Permis auto cat. C respectiv CE -Experienta anterioara ca sofer distributie
SC KOTTA SRL

Caut Sofer Personal


pt detalii pe whtsapp va rog
sifer

Angajez Sofer Profesionist C+e


Angajez sofer profesionist categoria C+E , din zona Timișoara, pentru bascula, salariu negociabil.
Alesov Cons srl

Angajam Soferi Profesionisti


Firma Germană angajăm șoferi profesioniști cat C și E pentru transport marfa (distribuție)pe teritoriul Germaniei.
Pape Logistics Deutschland GmbH

Angajam Sofer Profesionist


Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE
SC REMBKA SRL

Angajez șofer Profesionist


angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.
tmg GeoMia

Angajez șofer Cat.​ B


Angajez șofer categoria B, in vederea Distribuției de mărfuri. Se lucrează pe masini dotate cu lift+liză.
NKO SPEDITION SRL

Angajez Sofer


Caut sofer cat B pt curierat pt mai mukte detalii sunati la telefon . Salar avantajos
oferie

Caut șofer Timișoara


Caut șofer pensionar fara obligații În Timișoara Programul se desfășoară cu mașina mea o mașină mică Timișoara mai multe detalii la telefon
Bobi
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 187 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.