Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

61 Locuri de Munca Sofer Cat B in Buzau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

61 Locuri de Munca Sofer Cat B in Buzau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat B in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat B in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Cat C+e Tur-retur


Angajez șofer Cat C+E Se lucrează pe Mercedes Actros+semiremorca prelata Cursele sunt Tur-Retur extern Necesar Experiența Atestat marfă Card tahograf Avize medicale. Pentru detalii la telefon.
-

Șofer Categoria B BuzĂu


Angajez șofer categoria B cu experiență pe bursa de transport ! Pentru mai multe informații apelați !
CIRLIG TRUCK SRL

Angajez Sofer Categoria C


Angajez sofer transport marfa intern, salariul este 5500 lei dar se poate modifica in functie de km. Pentru mai multe detalii privind programul sunati la nr din anunt.
Sc fratila transport

Angajez Sofer Profesionist C-e


Angajez sofer C-E transport marfa intern ansamblu cap tractor si semiremorca prelata. - Mercedes Actros automat E 6 -se cere experienta minim Un an. -se lucreaza la program. Mai multe detalii la telefon
els grand europe

Angajam șoferi Profesioniști Cu Experienta


SC angajează șoferi profesioniști pentr transport cereale. Șalariu motivant - 1000 euro + bonusuri Detalii la telefon
Trans

Angajez Sofer Profesionist


Angajez șofer profesionist categoria C-E Se lucrează pe ansamblu prelata pentru curse interne!! mai multe detalii la nr de telefon!!
sc--

Angajez Sofer Profesionist


Angajez șofer profesionist cu categoria C. Cerințe: - experiență pe rutele interne și INTERNAȚIONALE; - atestat mărfuri; - atestat ADR; - card tahograf. Rog seriozitate!
SC Gaby Walker SRL

Angajez Sofer Posesor Cat.​b


Angajez șofer posesor categ B pt transport mărfuri pe comunitate...mașina este o dubă 3,5 t....VW CRAFTER ,an fabricație 2021....salariu lunar este de 1700 euro...detalii la telefon
Elgi Trans

Soferi De Camioane Agrinvest Buzau


Agrinvest angajaza soferi cu experienta, posesori permis conducere B, C, E, pentru a desfasura activitati de transport marfa in domeniul agricol: seminte, igrasaminte, cereale. Beneficii: - salariu motivant acordat in functie de experienta, calificarile si abilitatile candidatului; - integrarea într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică si de succes; - potential pentru dezvoltarea unei cariere profesionale într-o companie de renume in domeniul Agribusiness. Pentru detalii ne puteti contacta la telefon: , in intervalul orar 08:00-16:00.
Agrinvest

Angajez Sofer Cat Ce Transport Intern


Angajez sofer cu experiență din județul Buzău pentru transport intern la prelata. Se lucrează de luni pana vineri la program majoritatea curselor find pe moldova ,cu trecere prin buzau de cel puțin 2-3 ori pe săptămână mai multe detalii la telefon
Sc hermanos

Angajez Sofer Duba 3.​5to


Societate de transport marfa angajează șofer pentru dubita de 3.5 tone pentru transport materiale de construcții,mobila,sanitare....de la magazin la adresa clientului! Cerințe: Permis de conducere Cat B-Minim 3 ani experiență Disponibilitate la manipularea mărfii Respectuos cu clienții Salariu motivant și carte de munca Detalii la Nr de tel
siralex buzau sel

Șofer Tur-retur Categoria C+e


Șofer cu experiență TIR pentru rutele: România-Italia-Romania -400 euro Romania-Germania-Romania-400 euro Romania-Slovenia-Romania-400 euro Se oferă 400 euro/cursa + salar pe țară, indiferent de locația de descărcare/încărcare Se lucrează doar la program Se lucrează la prelata Se efectuează doar curse de tur-retur Obligatoriu să locuiți în județul Buzău Tel Vă rog să mă contactați doar telefonic
Cargo srl

Angajez Sofer Categoria C


Angajez sofer categoria C, pentru detalii sunati va rog la numărul de telefon:
Dumi Cargo

Angajez Sofer C+e Tur Retur


Angajez Sofer C+E pe tara ansamblu cap tractor prelata ,menționez ca masina este manuala Mai multe detalii la telefon !
Int lavion espress srl

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e


Aromet Remat SRL situat in Buzau, Soseaua Brailei Nr.15 angajeaza sofer profesionist cu experienta pentru transport marfa intern. - Se lucreaza pe Bascula Articuata - Contract pe perioada nedeterminata - Punctualitate si corectitudine la plata salariului - Bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata - Atestat ADR prezinta avantaj - Salariul atractiv (se discuta telefonic in functie de atestate experienta) Pentru informatii suplimentare a rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat in anunt.
Aromet Remat SRL

Șofer Cat B Doresc Sa Ma Angajez .​.​


Șofer cat B cu experiența ambele caziere curate doresc sa ma angajez cu sau fără carte de munca exclus comunitate și bursa . Cer și ofer seriozitate !
Marian

Angajare Sofer Categoria C


Angajez personal pentru spalatorie auto Merei și sofer cu ctg. C pentru autovidanja marca Mercedes-Benz! Salariu atractiv ! Detalii la tel:
SC LOTUS GRANIT SRL

Angajez Sofer Categ.​b


Angajez șofer categ B pt transport mărfuri comunitate....dubă 3,5,t Vw CRAFTER...rel la tel
Elgi S.​R.​L

Angajam șoferi și Manipulanti Marfa


Firma distribuție angajam șoferi și manipulați. Arfa
LR COMEXIM

Angajam Sofer Pentru Activitate Taxi


Best taxi cauta sofer , pensionar cu sau fara experenta in activitatea de transport persoane cu taxiul,se ofera contract de munca , un job perfect pentru un pensionar ce vrea sa isi rotunjeasca veniturile intr-un mod lejer.
Best Taxi
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 61 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.