Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

187 Locuri de Munca Sofer Cat B in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

187 Locuri de Munca Sofer Cat B in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat B in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat B in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

R&f Solution Gmbh Angajam șofer Cat D


R&F Solution GmbH angajam șofer cat D pentru lucru în Germania. Contract nedeterminat, nu se cere limba germană, salariu atractiv. Salariu între 2500 și 3500 EURO.
RF Solution GmbH

Angajam Soferi Categoria D In Timisoara


Compania KARGO EXPRESS angajeaza soferi permis categoria D pentru curse in regim de conventie in Timisoara. Salariul flexibil in functie de programul de lucru + tichete de masa. Bonus anual.
KARGO EXPRESS

Angajez Sofer C+e Pentru Comunitate


Firma SC CLMDCRIS27 SRL cu sediu în Lovrin Timiș,angajam șofer profesionist C+E pentru comunitate. Cursele sunt la prelata Se lucrează doar ziua Sâmbăta,Duminica nu se conduce. Avem Garaj cu utilitățile necesare pentru weekend Mașini Scania Topline euro6 Cursele se repeta,avem cca 5 clienți de unde transportam.Zona unde se desfășoară activitatea este Frankfurt Karlsruhe Strasbourg Limba Germana constituie un avantaj. Timp de lucru la înțelegere dar minim 6 cu2 Posibilitatea de a veni cu avionul Baden Baden Timisoara. Salarizare este de 3000 euro net pe Tel
Sc Clmd Cri 27 srl

Sofer Atestat Agabaritic


Angajam sofer cat BCE cu atestat agabaritic pentru transport intern

Angajez Sofer Profesionist


Societate comerciala angajam sofer profesionist pe curse tur retur pe relatia ROMANIA-SERBIA.Detalii la telefon sau whatapp.
BOGDAN RAZVAN

Soferi Profesionisti Cat.​c


Angajam : sofer profesionist cu experienta cat C transport marfa international camioneta (7,5 TONE) . Punctualitate si corectitudine la plata salariului. Masini intretinute cu service numai la reprezentanta pentru dasfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii de lucru. LOC DE MUNCA STABIL. Acte necesare : -fisa medicala -permis de conducere cat. C - valabil. -atestat profesional -atestat ADR colete -card tahograf -cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constitue un avantaj ! -PLATA LA ZI -NUMAI TUR-RETUR - EXCLUS COMUNITATE. P.S. OFERIM SI CEREM SERIOZITATE. MULTUMESC- ANTICIPAT !
TUDOR ROXIDENI

Sofer Camion 12,​5t Timisoara


- transporta statie mobila de tratare a semintelor - se deplaseaza la fermierii din regiunea alocata conform unui grafic saptamanal - opereaza instalatia de tratare a semintelor (se asigura instruire detaliata)
A1 Recruitment

Angajez Soferi Taxi In Timisoara


Angajez soferi taxi in Timisoara, plan 100 lei/zi mai multe informatii la tel
Fan Taxi Timisoara

Angajam Soferi Comunitate.​


Firma de transport din Timisoara,angajeaza sofer profesionist categoria C+E cu experienta pe comunitate.Se lucreaza pe camion E6,semiremorca prelata.Oferim:salariu RO+80 la zi.Pentru mai multe detali ne puteti suna la nr de Tel .
SOCIETATEA COMERCIALA

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pe camioneta de 7,5 ptr curse tur retur Italia ,germania ,elvetia de preferinta din Timisoara sau localitati limitrofe si cunascator de o limba internationala italiana,engleza
SC GOLD-TRANS SRL

Angajem Sofer Profesionist Cat.​ C+e Intern


Angajez sofer profesionist cat. C+E pentru zona de vest, cu plecare din Timisoara si revenire in acceasi zi, sau cel mult a doua zi. Salariu motivational, pentru mai multe detali va stau la dispozitie.
SAV PIN TRANS SRL.​

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajez șofer Profesionist


Angajez șofer profesionist la prelata curse pe tara (intern) salar 7000 lei info la
Teltyn trans

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer categoria c, e curse interne la prelată (doar pe tara) salr 7000 lei info la
Teltyn trans

Sofer Profesionist C+e+adr 100 Zi


Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion, se fac la apartament. Se lucreaza de Luni pana Vineri-Sambata dimineata. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudi
Sc Energy Fast NG Transport Srl

Angajez Sofer Cisterna Alimentara


- experienta minim 1 an pe cap tractor + semiremorca (40 TONE) - categoria C + E - NON ADR Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic !
SC RIC EUROPEAN TRANS SRL

Închiriere Taxi Șofer Cat.​ B


S.c. Panduru Taxi S.r.l. caută colaborator șofer categoria B. Închiriază autoturism marca Dacia Sandero 1.0 benzină complet echipată pentru taxi, la prețul de 120lei 24h. Cerințe permis cat. B, atestat conducator taxi, seriozitate. Dispecerizarea se poate asigura la ce firmă dorește șoferul.
S.​c.​ Panduru Taxi S.​r.​l.​

Angajez Sofer Curier


angajez sofer curier se conduce mașina carosata 3.5 tone se cara mașini de spălat, frigider, canapele etc.... vor vi 2 persoane pe mașina deoarece colete se urca la etaj rog doar persoanele interesate sa ma contacteze salar 3500-4000 pentru mai multe detalii contactați-mă
g

Angajam Sofer Livrator


Cautam persoane dinamice cu permis categ. B experienta in domeniul curierat livrari la domiciliu in domeniul Horeca, este un mare avantaj! Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Locatia noastra se afla in Dumbravita si livram DOAR PIZZA! Toate autoturismele noastre au aer conditionat!
Casa DellAmore Pizzium

Sofer Categoria D Pentru Conventie In Timisoara


ANGAJAM SOFER CATEGORIA D Cerinte obligatorii: -permis auto categoria D+atestat transport persoane -experienta conducere in trafic intern -responsabilitate, disponibilitate, comunicare, confidentialitate Beneficii: -loc de munca stabil -salar atractiv+tichete de masa
PINTUR TRANS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 187 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.