Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

67 Locuri de Munca Sofer Cat C in Suceava

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

67 Locuri de Munca Sofer Cat C in Suceava

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Imediat Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Șofer Spania Ruta Fixă Barcelona Marseille Până La 2980


Angajam șoferi categoría C si E pentru cursă fixa Barcelona - Marseille. Se fac aproximativ 6000km lună Salariu 2500 cu posibilitate de urcare până la 2980 . Program super lejer. Pentru persoane care vor sa îmbine utilul cu plăcutul. Bază cu dușuri, mașini de spălat, supermarketuri în imediata apropiere. Necesar ADR. Necesar experiență.
ASATRANSPORTER

Șofer Spania Ruta Fixă Barcelona Marseille


Angajam șoferi categoría C si E pentru cursă fixa Barcelona - Marseille. Se fac aproximativ 6000km lună Salariu 2500 fix. Program super lejer. Pentru persoane care vor sa îmbine utilul cu plăcutul. Bază cu dușuri, mașini de spălat, supermarketuri în imediata apropiere. Necesar ADR. Necesar experiență.
ASATRANSPORTER

Angajez Sofer Profesionist Cat Ce Tur Retur Romania-europa


-Angajez sofer profesionist cat CE cu acte valabile, ptr curse tur retur Romania-Europa. Camion liber Mercedes Actros.
Mironianca prod com

Angajam Soferi Cu Categorie Permis C+e Pentru Curse Intern+extern(grecia)


Societate de transport marfa angajam soferi de mare tonaj pentru curse intern pe walking floor si extern prelata.detinem camioane intretinute pentru pretentiosi,oferim seriozitate si salariu motivant.Pentru detalii nu ezitati sa sunati la .NU RASPUND LA MESAJE.
TABY TRANS INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Caut Sofer Transport Intern Si Internațional Categoria C Ce Tur Retur Zona Suceava


Caut Sofer tur retur profesionist C, CE zona Sucevei , restul detaliilor apel .
Sori Lav Cip

Sofer Profesionist,​ Permis Categ.​ B,​ce,​ Atestat Marfa Cpc,​ Caut Job Local Zona Suceava,​ Sau Pe Tara.​


Sofer profesionist, detin permis categ. B,CE, atestat marfa CPC, card tahograf, am ceva experienta pe tir, 40t, caut job de luni pana vineri in zona judetului Suceava, sau ceva pe tara cu revenire vinerea la domiciliu. (Suceava) Rog seriozitate . Tel
Daniel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 67 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.