Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

74 Locuri de Munca Sofer Distributie in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

74 Locuri de Munca Sofer Distributie in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Distributie in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Distributie in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Tir Categoria C + E Tel


Angajam Sofer tir categoria C + E In vederea dezvoltarii flotei actuale avem nevoie de colegi noi pentru transport tur -retur , comunitate si INTERN ptr semiremorci prelata Cerinte minime: -Permis de conducere C, E -Constituie avantaj atestat ADR colete -Certificat de transport rutier de marfa -Avize ( medical si psihologic ) valabile -Oferim stabilitate si salarizare atractiva Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați telefonic
PASTUR

Sofer Profesionist


Sofer profesionist cu experienta caut sa lucrez pe curse scurte gen 3-4 zile,sau curse ocazionale
Persoana fizica

Media netă estimată pe baza celor 585 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Angajăm Sofer Profesionist Categoria C+e


Angajăm șofer profesionist categoria C+E , pentru transport marfă . Intern și tur-retur
Sc Codovicos trans srl

Angajez Sofer Profesionist Pe Camion 40 T


Angajez sofer cu experienta pe camion 40t,prelata pt curse externe tur-retur.Informatii la tel.
Independent grup

Conducator Auto/​sofer Profesionist C+e


Cerinte: - Permis auto C,E + card tahograf + atestat profesional - marfa - valabil; - Minim 2 ani experienta in conducerea autovehiculelor articulate(Autotractor + Semiremorca) de mare tonaj; - Fara probleme de sanatate deosebite, cazier judiciar si auto fara incidente grave; - Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor; - Disponibiliate pentru lucru in tara 5 6 zile / saptamana, cu program prelungit/flexibil; - Persoana disciplinata, cu atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor; - Rezistență la stres, capacitate de planificare a sarcinilor; Descrierea postului: - Transportul de marfuri vrac pe rute preponderent interne, cu ansamblu de tip autotractor+semiremorca, conform instructiunilor primite de la dep. logistic; - Preluarea marfurilor pentru transport si predarea mafurilor la locatia de descarcare, fara diferente cantitative, calitative nejustificate; - Incarcarea optima(la capacitate maxima) a marfurilor, cu respectarea maselor maxime autorizate tota
GRAIN EXPRESS SRL

Angajez șofer Profesionist


Angajez șofer categoria C și E coleg echipaj tur retur
Perpedes SRL

Angajez șofer Taxi Oradea


Angajez șofer taxi cu atestat. Pe Dacia Logan cu gpl la Fulger Taxi Oradea
Fulger taxi

Angajăm șofer Profesionist


Ce vrem de la tine? - Permis conducere categoriile B, C, E; - Atestat profesional pentru transport mărfuri generale; - Card tahograf; - Autorizație ISCIR pentru automacara reprezintă avantaj - Persoană responsabilă, organizată. Ce vei avea de făcut? - Activități specifice în cadrul departamentului de transport intern; - Transport marfa în baza documentelor de însoțire; - Livrarea comenzilor conform programului de distribuție; - Atenție distributivă, corectitudine.
RU

Angajez Soferi Profesionisti Categoria C + E


Angajez soferi profesionisti cat. c + e, card tahograf, atestat transport marfa. Curse tur - retur. Romania - Italia - Franta - Belgia - Olanda - Germania. Pentru mai multe detalii va rog sa sunatii la nr. de tel.
Amiral Euroexpres

Angajez șofer Profesionist 40t


Angajez șofer profesionist 40t Cursele se fac pe România cu plecare din Oradea Se tracteaza doar dube frig Se lucrează în colaborare cu firma Doru și Florin Salarizare la intelegere(fix, la km, la cursa)
SC MALAIESI SRL

Angajez Sofer Camion Semiremorca Duba Frig Pe țară


Angajez sofer cu experiență pe camion cu semiremorca duba frig curse doar în țară. Pentru mai multe detalii sunați 0 7 4 2 0 5 0 5 5 6
Sergiu

Angajez Sofer


Firma de transport din Bihor, caut sofer profesionist, minim categoria B, pentru masina 3,5 tone (cabina dormit, GPS, sistem supraveghere) cu domiciliul in ORADEA sau in imprejurimi, pentru transport in Romania si eventual comunitate. Salariu motivant, weekend-uri libere CERINTE Varsta minima 30 ani! Experienta transport Seriozitate Cunoastere operare navigator/GPS ROG CEI INTERESATI SI DISPONIBILI SA MA CONTACTEZE!
SC srl

Angajez Sofer C+e !!!


Angajez șofer profesionist C+ E WEKEENDUL ACASĂ !!! CURSE DOAR PE INTERN PRELATĂ !
sjsid

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Oradea


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Șofer Cât B


Căutăm coleg pentru șofer cat B Experiențe nu este necesara 8ore pe zii de luni până vineri
Alternative prest

Media netă estimată pe baza celor 581 de salarii introduse în Salario: 3410 RON/Luna

Angajam Sofer Cat.​b ,​ Comunitate


Angajam sofer, cat. B, autoutilitare pana in 3.5 tone, pentru lucru in comunitate, cu sau fara experienta. Salarizare: 60 euro/zi
sc.​ Urbotel srl

Angajez Sofer Cat B Comunitate


Angajam sofer cat B pt comunitate ,prelata Mercedes Sprinter Permis de conducere categoria B Limba engleza - cunostinte minime Experienta pe comunitate Fara inscrisuri in cazier Serozitate si punctualitate Mod de lucru: 4/5 saptamani transport international si 1 saptamana repaus dispecerat propriu Oferim Salariu atractiv Loc de munca pe termen lung Autoutilitara impecabila Se considera zi lucrata fiecare zi petrecuta in masina in afara tarii, atat sambata si duminica cat si zilele lipsite de comenzi.
Grand Chromatic

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cu experiență C+E pentru transport cereale România Italia cu prelată tur retur. Mai multe detalii la tel.

Angajez șofer


sofer pe comunitate si pe tara pe camion 40 to
Oradea

Angajez Sofer


Angajez sofer pe sprinter prelata 3.5t pt tur retur. Nu se merge pe anglia. Necesar minim experienta. Ideal sofer din zona oradea. Nu scrieti mesaje ca nu raspund. Sunati doar cei interesati.
MIZAVA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 74 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.