Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

121 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

121 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Pe Camion


Angajam sofer pe camion categoria C+E , cursele fiind Romania-Italia tur-retur.
Vest euro Marketing SRL

Angajam Sofer Si Manipulant Marfa


Firma nationala de distributie angajeaza sofer livrare marfa si manipulant marfa in depozit.Conditie pentru sofer minim doi ani permis conducere categoria B.Experienta in distributie marfa constituie avantaj.Se ofera salar fix+bonus+bonuri de masa de 40 de lei pe zi.
Elgeka Ferfelis Romania SA

Angajez Sofer Categoria B


amgajez sofer categoria B intern extern, mai multe detalii la telefon
patandra.​srl

Angajez Sofer Camion Semiremorca Duba Frig Pe țară


Angajez sofer cu experiență pe camion cu semiremorca duba frig curse doar în țară. Pentru mai multe detalii sunați 0 7 4 2 0 5 0 5 5 6
Sergiu

Angajez șofer Distributie Panificație și Patiserie


Angajam șofer cu program de lucru 4 ore,de Luni pana Sâmbăta interval de lucru 6.30-10.30 Șalariu 1700 Net! Livrare de pâine și patiserie se face doar în Oradea Nu răspund la mesaje!
Aqua Mill

Angajăm Sofer Transport Persoane Cat B


Societate comercială, caută șofer profesionist. Responsabilități: -transport sigur și confortabil de persoane -respectarea programului stabilit -păstrarea curățeniei în mașină. Cerințele includ permis categoria B valabil si experiență în transportul de persoane. Cunoașterea unei limbi străine precum engleza este un plus. Pentru detalii, va asteptam la numarul de telefon:
Sc

Angajez Sofer Cat B Comunitate


Angajam sofer cat B pt comunitate ,prelata Mercedes Sprinter Permis de conducere categoria B Limba engleza - cunostinte minime Experienta pe comunitate Fara inscrisuri in cazier Serozitate si punctualitate Mod de lucru: 4/5 saptamani transport international si 1 saptamana repaus dispecerat propriu Oferim Salariu atractiv Loc de munca pe termen lung Autoutilitara impecabila Se considera zi lucrata fiecare zi petrecuta in masina in afara tarii, atat sambata si duminica cat si zilele lipsite de comenzi.
Grand Chromatic

Sofer C+e Tur-retur


Societate comerciala din Oradea cauta soferi C+E in sistem tur-retur, plata la zi. Mai multe detalii la nr de telefon
Wood Capital Invest

Angajam Sofer Cat.​b ,​ Comunitate


Angajam sofer, cat. B, autoutilitare pana in 3.5 tone, pentru lucru in comunitate, cu sau fara experienta. Salarizare: 60 euro/zi
sc.​ Urbotel srl

Ofertă De Angajare șofer De Camion 40t


Aceasta este o ofertă de angajare pentru un șofer de camion (categorie 4OT) la firma Energoest SRL. Mai jos sunt detalii importante despre poziție: - Tipul camioanelor: MAN frigo. - Tipul mărfurilor transportate: alimente. - Program: 2 curse pe săptămână între Oradea și București. - Locație a garajului: lângă autostrada (Sântion). - Cerințe suplimentare: Soferul trebuie să aibă domiciliu în Oradea sau în comunele limitrofe. Detalii salariale: - Salar minim pe economie. - Diurnă inclusă. - Venitul lunar poate ajunge până la 7000 lei, în funcție de orele lucrate și diurnă. Persoanele interesate ar trebui să aibă rezidența în Oradea sau în comunele învecinate și să fie confortabile cu programul menționat și cerințele specifice de transport al alimentelor.
Energoest SRL

Angajam Soferi Pe Sprinter 3.​5 T Local


Angajam soferi categoria B pentru curse pe tara pe sprinter 3.5 t. Se lucreaza pe autoutilitara cu prelata. Caut persoane care au mai lucrat in transport minim 1 an. Rog seriozitate si profesionalism Pentru mai multe detalii in privat sunati la numar
Florin

Angajez șofer Cu Atestat Bolt Uber


Dau în chirie Dacia Logan mcv pe GAZ 2019 motor 0.9 Aer condiționat. 400 ron pe săptămână + 400 ron garanție și 8% din net. În Oradea. Cu carte de muncă. Obligatoriu Atestat în regim de închiriere.
DMK

Angajez șofer Pe Tir Tur- Retur


Angajez șofer tur- retur 75 zi plus salarul pe țară, se lucreaza la duba frig, camion 40 t
Daraban Ral Trans

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cu experiență C+E pentru transport cereale România Italia cu prelată tur retur. Mai multe detalii la tel.

Angajam Soferi


Firma de transport din Oradea, angajeaza soferi profesionisti, categoria C+E, pentru transport intern. Cei interesati trebuie sa aiba domiciliul in judetul Bihor.
AMIRAL EUROEXPRES SRL

Angajez șofer


sofer pe comunitate si pe tara
mans

Angajez Sofer


Angajez sofer pe sprinter prelata 3.5t pt tur retur. Nu se merge pe anglia. Necesar minim experienta. Ideal sofer din zona oradea. Nu scrieti mesaje ca nu raspund. Sunati doar cei interesati.
MIZAVA SRL

Sofer Prelata


angajez șofer comunitate cat b salar negociabil
DAN COMALIMENT

Angajez Sofer


Angajez sofer cu permis categoria B, C , E Primează cunoștințe mecanice Salariu avantajos
Eviol Gaz

Firma Spaniola Angajeaza Soferi Pe Tir,​ In Spania


Firma spaniola de transport angajeaza soferi pe tir in Spania, cu contract de munca spaniol. Se cere: - Permis de conducere categoria (C+E) - Certificat/Atestat de competenta profesionala pentru transport de marfa - Card tahograf - Cunoasterea la nivel conversational a uneia dintre limbile: Spaniola,Franceza,Enghleza,Portugheza,Rusa - Experienta pe camion de 40 Tone Descrierea jobului: - Transport de marfa in C.E.( 90% tarile: Spania,Franta,Belgia,Olanda,Germania,Luxemburg) - Respectarea orelor de condus si de odihna conform regulamentului in vigoare Beneficii: - Contract de munca spaniol Full-Time - Salar intre: 2750-3000 - Contributiile pentru pensii platite in sistemul de asigurari sociale spaniol - Concediu platit de 30 de zile pe an - Camioane euro 6 Pentru mai multe informatii sunati la : Nicu Sabau
Astrasa sa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 121 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.