Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Sofer taxi in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Sofer taxi in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Profesionist


Angajam Sofer Profesionist in Germania pe perioada nedeterminata sau determinata!Se lucrează pe camion pentru firma Amazon!Firma este Germană!Salariu atractiv!Contact: !
ITTransport

Sofer Cat C+e Tur Retur


SC A&C SPEEDLINE SRL Firma de transport cu sediul in Arad , 16 ani vechime . cautam coleg pentru : Tur-Retur ( ARAD-ITALIA-ARAD) Tur-Retur ( ARAD -GERMANIA-ARAD ) Sau Sofer intern ARAD-BUCURESTI PLOIESTI BRASOV-ARAD ) nu se schimba Camionul Mai multe detalii la telefon
SC AC SPEEDLINE SRL

Angajez Sofer Pe Intern,​ Categoria C


Angajez șofer pe intern,coletărie Se lucrează pe camioneta de 6.5 tone de 8 paleți. Încărcările se fac din Arad și se distribuie pe partea de vest.
sc wolf cofi trans srl

Angajam Sofer Pe Intern C+e


SC SPEEDLINE IMPEX SRL cu sediul in Arad, este o companie de transport rutier cu peste 250 de autovehicule de mare tonaj, ce activeaza in transportul rutier intern si international. Compania angajeaza: soferi categoria C+E, prelata, marfa generala, pe rutele de INTERN Arad Timisoara catre Bucuresti Ploiesti Pitesti Galati Constanta etc. Candidatul potrivit: Experienta de minim 1 ani in transportul intern international; Detinerea certificatului ADR constituie avantaj; Oferta: - salariul atractiv+bonusuri; - diurna se achita dupa fiecare cursa prin virament bancar; - facilitam obtinerea documentelor necesare pentru angajare; Flota Speedline este formata din peste 250 de camioane Mercedes Benz, Volvo, Scania, DAF euro 5 EEV si euro 6, echipate cu aparate taxare pe toate tarile tranzitate, echipament protectie complet, carduri combustibil, frigider. Detinem hala depozitare non-stop, parcare, spalatorie, vulcanizare, statie ITP, tahografe combustibil si service proprii aflate pe centura Ara
SPEED LINE IMPEX SRL

Angajez Sofer Transport Marfa Categoria C+e


Angajez sofer camion 40t pentru transport intern marfa Curse tur -retur Salariu intre 5000 - 8000 lei Pentru detalii sunati la
TRF ANA-DIA CARGO S.​R.​L.​

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Soferi Categoria D-microbuz,​autobuz


Societatea Sc Puma Trans Srl din Arad angajeaza soferi profesionisti detinatori categoria D din municipiul Arad si judet -IRATOS,DOROBANTI,VARIASUL MIC,,MINIS,GHIOROC,CUVIN,COVASANT si totodata scolarizeaza soferi detinatori ai categoriei B in vederea obtinerii categoriei D,pentru autobuz/microbuz din municipiul/judetul Arad,salar motivant+bonuri de masa de 30 lei/zi,pentru mai multe detalii despre program si salarizare va rugam sa ne contactati la nr de tel .Rugam seriozitate maxima.
SC PUMA TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist Pentru Transportul De Containere


Firma de transport cu sediul in Arad, caut sofer profesionist pentru transportul de containere. Se lucreaza pe comunitate (Franta, Belgia, Germania). Se circula la program Experienta in transportul de containere constituie avantaj. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tel .
GAVRIS TR

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL - Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Sofer 3.​5 Duba,​prelata,​comunitate,​microbus,​b


Angajez sofer categoria b,pe comunitate ,mai multe detalii la telefon si interviu.
SLM SERVICE INEU SRL

Sofer C+e


SC SPEEDLINE IMPEX SRL cu sediul in Arad, este o companie de transport rutier cu peste 250 de autovehicule de mare tonaj, ce activeaza in transportul rutier intern si international. Compania angajeaza: soferi categoria C+E, prelata tur-retur MARFA GENERALA, pe rutele Romania-Italia-Romania;: Romania-Germania-Romania. Candidatul potrivit: Experienta de minim 1 ani in transportul international; Detinerea certificatului ADR constituie avantaj. Oferta: - salariul atractiv+bonusuri; - diurna se achita dupa fiecare cursa prin virament bancar; - facilitam obtinerea documentelor necesare pentru angajare; - cursele sunt programate in asa fel incat sfarsitul saptamanii sa fie liber. Flota Speedline este formata din peste 250 de camioane Mercedes Benz, Volvo, Scania, DAF euro 5 EEV si euro 6, echipate cu aparate taxare pe toate tarile tranzitate, echipament protectie complet, carduri combustibil, frigider. Detinem hala depozitare non-stop, parcare, spalatorie, vulcanizare, statie ITP, tahografe c
SPEED LINE IMPEX

Angajam Sofer Profesionist Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, cu garaj la iesirea din Arad spre Pecica, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru ITALIA tur -retur..pentru mai multe detalii , dna CRISAN LUCIA (doar telefonic, fara mesaje)
SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Sofer Cat B


Firma de transport marfa angajeaza sofer cat B, cu experiența pe masina de 3,5 To cu prelata, trafic intern si extern.Doresc seriozitate si corectitudine.Domiciliul in Arad sau împrejurimi.CV se trimit pe email .Relatii la telefon
ROLUCSIN SRL

Angajări Sofer


Angajez șofer pe masina de taxi, in orașul Arad.Firma serioasă. Detalii la telefon
Taxi Expres

Angajez Sofer


Firma de taxi Arad , angajam sofer cu atestat de taxi. Detalii la telefonul afisat
Taxi Expres

Angajez Sofer


Angajez sofer curier heavy
Agrodey

Angajam Sofer Cifa Beton


Angajam sofer cifa beton, betoniera , pompa beton
INTECO HOLDING SRL

Angajez Sofer Autobasculanta Arad


Angajez șofer pe cap tractor daf euro 5 automat+semiremorca basculabila. Curse pe ruta Arad-Ungaria-Arad intre 90-140 km/sens. Șofer doar cu experienta pe basculanta și din municipiul Arad. Mai mult detalii la telefon .
soha trans

Sofer Transport Autoturisme Cat C+e


sc din arad angajam sofer autocamion transport autoturisme.necesar categoria C+E
SC BACUS SRL

Angajez șofer Pentru Trailer


Angajez șofer pentru transporturi agabaritice Arad
Transporturi Agabaritice
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.