Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

318 Locuri de Munca Sofer Tir in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

318 Locuri de Munca Sofer Tir in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Tir in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Tir in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie


Cautam colegi pentru echipa noastra de distributie in orasele Bucuresti , Constanta, Cluj cu permis categ. B sau C. Experienta de minim 1 an in distributie reprezinta un avantaj. Asiguram loc de munca stabil, prime cu diverse ocazii, abonament medical la clinica privata;
Delaco Distribution

Media netă estimată pe baza celor 367 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist,cursa tur-retur intern Salariu atractiv
SAMIR ONE LOGISTIC

Media netă estimată pe baza celor 558 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer- Camion Germania


Compania Jurgen Semmelmann Transport GmbH angajeaza sofer- camion pe teritoriul Germaniei. Angajarea se face in baza unui contract de munca conform legislatiei germane, pe perioada nedeterminata. Cerinte: Permis de conducere categoria C si certificat de pregatire profesionala a conducatorului Auto (cu intrare 95 ), rezistenta la stres , spirit de echipa, disponibilitatea la program prelungit si deplasari, cunostinte minime de limba engleza. Cunostintele de limba germana reprezinta un avantaj. Salariul: 2000 euro-2200 euro/ Luna (in functie de realizarea sarcinilor zilnice si clasa de impozitare). Adresa de E-Mail: Tel: .
Jürgen Semmelmann Transport

Caut șofer Taxi


Caut șofer taxi cu atestat taxi valabil,care să iasă la treabă îmbrăcat decent(fără papuci,pantaloni scurți,maieu),mașina este logan an 2019 cu gol.contract de muncă la 8 ore,plan 130 zi fără duminici și zile libere legale. .
Taxi

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi la 24h, masini colantata la Speed, Leone si Meridian, loganuri benzina+gpl 2020-2022. Documente valabile .
OPTIM DRIVE MOBIL

Angajări șofer Profesionist


SC comercială angajează sofer profesionist cât.C pentru basculantă 8x4 Se lucrează în București și Ilfov. Mai multe informații.. Tef.
TDT

Sofer Persoanl! Caut Colaborare Ca Sofer Personal.​


Caut sa colaborez ca sofer. Sunt o persoană tânără, dinamică, sociabilă, punctuală și loială. Am 22 de ani și permis de 4 ani, fără niciun incident în trafic. Dețin atestat transport persoane si curs de condus defensiv. Pasionat de condus cu categoria B și o experienta bună în ale șofatului, am la activ foarte mulți km pe mai multe categorii de automobile. Autoutilitară (3,5T) - peste 110.000km Mașini cu motor cuprins între 1200cm și 4400cm - peste 170.000km ATV-peste 25.000km DISPONIBIL DE A COLABORA CA SOFER PERSONAL, OCAZIONAL CHIAR SI DE DISTRIBUȚIE. Nu ezitați sa ma contactați telefonic!
Persoanl

Sofer Taxi


angajez șofer taxi 600 lei pe săptămâna ( mașina la rămânere ) Dacia logan 2011 benzina+GPL ! masina nu a făcut taxi !! Mai multe detalii Nr de telefon
claudiu

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi pe logan 1.5 diesel. Masina are licenta de ilfov
Zarnoianu Best Solutions

Angajam Soferi Taxi


Sofer TAXI ,licenta Bucuresti , doar soferi cu atestat valabil
Taxi BUS

Sofer Profesionist


Firma de transport marfa angajeaza sofer cu categoria B+C + atestat marfa si card tahograf pe camion de 7,5 tone cu experienta pentru distributie in Bucuresti si in tara cu domiciliu in sectosul 3 peuntu interviu va asteptam la adresa Str. Drumul Lunca Prutului nr.75-79 sector 3, intre orele 10 - 16. Relati la telefon ***** dupa ora 09.00. Multumim!
Logistic Cargo DGA

Media netă estimată pe baza celor 550 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer Profesionist Cât C+e


Sc angajează șofer profesionist cat C+E,card tahograf ,atestat profesional valabile,fara antecedente rutiere pentru transport curse locale și intern. Garajul se afla în sectorul 6
MM EURO TRANS

Angajam Sofer Distributie


Firma distributie angajam sofer pentru distributie Program L-V 08:30-17:00, Str. Biharia 67-77, corp C, Parter Mijloace de transport 112; 301; tramvai 5, Statia Apicola; Bucuresti, Sector 1
Queen Monaco Exim

Sofer Profesionist Intern (c+e)


Firma de transport national de marfuri angajeaza sofer cat. C+E. Efectuam transport de marfuri intern cu dube frig, la temperatura controlata. Se incarca intr-un singur loc (depozit central). Cerinte: - permis cat C+E, atestat marfa, card tahografic, - experienta pe TIR minim 2 ani. Detalii la interviu.
info trans

Angajam Soferi Profesionisti Cat.​c E


Angajam soferi tir pentru curse nationale România Permis de conducere categoria C+E(TIR) Atestat profesional de Marfa si Card tachografic Fara antecedente penale si antecedente rutiere Experienta minima 2 ani. Se respecta programul de activitate conform legislatiei in vigoare Oferim : Salariu 6000-6500 lei Bonusuri de performanta Detaliile, informatii suplimentare si negocierile au loc la sediul firmei din Bucuresti sau telefonic
Stan Spedition Internaional Srl

Angajez Sofer Profesionist Categoria C+e


Angajez sofer categoria C+E pt transport marfa generala national,salariu motivant +combustibil de transport.
Maryo spedition int srl

Angajam Sofer Distributie


ocietatea A&B Activ Distribution, cu activitati in domeniul Arhivarii si Depozitarii Documentelor angajeaza sofer pentru diverse deplasari la punctele de lucru, depozite si locatiile clientilor! Cerinte; - Incarcare descarcare marfa;- -Manipulare marfa in depozit client -Carnet categoria B Se ofera: -Salariul avantajos; -Program fix de lucru de luni pana vineri [ ]; -Deplasari in tara, se ofera diurna, cazare, plata ore suplimentare Punctul de lucru este la km 23 pe A1, se asigura transport de la statia de metrou Preciziei.
AB Activ Distribution

Sofer Profesionist


Sofer profesionist b,c,e cu peste 10 ani experienta in comunitatea europeana solicit angajare.datorita unor probleme de ordin personal vreau ca perioada de lucru sa fie 4cu 4 3cu 3 sau 2 cu 2.detaliile le stabilim impreuna.anunt valabil pentru firme din toata tara.disponibilitate imediata.atestat transport marfa fara ADR.concediu fara plata in perioada de repaos.
Battlestar Galactica

Media netă estimată pe baza celor 567 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Urgent Sofer Profesionist


Angajam sofer profesionist cu categoriile C, CE si atestat profesional de marfa pentru Bulgaria si Grecia. Mai multe detalii doar telefonic! Tel.
Soft Top Drive

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist pe ruta Franta -Spania.
SC Daryana Intertrans Logistic SRL RO 31986580
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 318 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.