Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Sofer in Calarasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Sofer in Calarasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm șoferi Profesioniști Transport Persoane (microbuz și Autobuz) în Călărași


Societatea Ali Trans Com S.R.L. din mun. Călărași angajează șoferi profesioniști (posesori permis de conducere categoria D și atestat profesional aferent) pentru prestare servicii transport public local pe raza Municipiului Călărași. Angajații vor beneficia de: - salarii atractive, însoțite de toate beneficiile legale aferente (plata sporurilor, orelor suplimentare, tichetelor de masă), situate peste nivelul salariilor practicate în domeniu la nivelul județului, ce se raliază constant situației financiare a statului; - condiții de confort generate de investițiile realizate sau viitoare în mijloacele de transport persoane utilizate la efectuarea serviciului de transport local (autovehicule în condiții perfectă de funcționare, norme de poluare EURO 5 EEV și EURO 6); - program de lucru flexibil.
Ali Trans Com S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.