Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

120 Locuri de Munca Sofer in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

120 Locuri de Munca Sofer in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e Pentru Transport Intern (ro)


Angajam sofer profesionist categoria C+E pentru transport intern (RO) Se lucreaza la program pe cap tractor cu semiremorca prelata. Weekendurile sunt libere. Cursele sunt cu tur-retur. Nu se face circuit pe tara. De preferat sa aveti domiciliul in Timisoara sau zonele limitrofe. Salariul este motivant. Pentru detalii suplimentare puteti suna la tel. : Multumim.
GEFLON TRANS GG SRL

Angajam Sofer Camion Pentru Curse Tur -retur


Firma de transport angajeaza sofer autocamion pentru efectuarea transporturilor de marfuri. Cerinte obligatorii: Seriozitate Permis auto categoriile B+C+E ; Atestat transport marfa; Card tahograf Cazier judiciar Cazier auto Aviz medical si psihologic Experienta : minim un an Responsabilitati: Transportul de marfuri dinspre Romania spre U.E. si retur cu autotractor + semiremorca ,conform instructiunilor primite ,cu respectarea timpilor de conducere si odihna.
.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez șofer Categoria C+e,​ Regim Intern (românia)


Societate comercială in domeniul transporturilor rutiere de mărfuri angajează șofer categoria C+E, regim intern (Romania). Se lucrează cu ansamblu cap tractor- semiremorci prelată standard Se transportă marfă generală Se oferă: -salariu 7000 lei -card bancar cu număr auto de camion în RON pentru diferite plătiți pentru firmă. Sunt necesare: -permis conducere categoriile C+E -atestat profesional -cartela tahograf Cerem și oferim multă seriozitate!!! Detalii suplimentare la telefon : Adi RĂSPUNDEM DOAR LA APEL TELEFONIC!!!
OANADINA TRANZIT SRL

Angajam Sofer Profesionist C+e,​ Adr Colete Avantaj!


Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență și echipaje pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (90 zi calendaristica)
Sc Energy Fast NG Transport Srl

Angajam Soferi Pe Camion 40to,​ Prelata Mega,​ Comunitate


Angajam sofer pe camion de 40 tone, prelata mega, se lucreaza in regim de circa 4-5 saptamani in UE cu plecare si revenire in Timisoara, circa 1 saptamana pauza. Cerinte: Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate. Permis conducere minim C + E, atestat si card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru programarea unui interviu sunati DOAR de Luni - Vineri intre orele 09 - 17!
FEHER TRANS SERVICE SRL

Angajare Sofer și Echipaj Tir 40 To ,​ Pentru Tur-retur


SC TDT Trans Logistic Srl angajeaza sofer profesionist , pentru transport international , in regim tur-retur , pentru camion de 40 to. Informatii la tel de luni pana vineri intre orele 9-17 .
TDT TRANS LOGISTIC SRL

Angajam Inginer Cfdp,​ Sofer Categ.​ B+c+e,​ Mecanic,​ Muncitori


AXO UTIL SRL, firma de constructii drumuri din Timisoara, angajam: - Inginer CFDP - Sofer categoria B+C+E +ATESTAT - Sef formatie cu carnet categ. B+E - Muncitor calificat drumuri - Mecanic intretinere utilaje
AXO UTIL SRL

Angajam Gestionar,​ Lucrator Comercial,​ Manipulant Marfuri,​ Sofer.​


Angajam lucrator comercial, gestionar, manipulant marfuri pentru punctul de lucru situat in Timisoara pe str. Aristide Demetriade, Nr. 30. Abilitati: persoana responsabila,receptiva, comunicativa si organizata la locul de munca. Descriere jobului: Cerinte: - studii medii; - persoana organizata, atenta la detalii; -experienta constitue un avantaj; Responsabilitati: - receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor pe baza documentelor specifice; Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, transport gratuit(in functie de zona); - posibilitate de dezvoltare profesionala - mediu de lucru profesionist C.V.-urile se pot depune la , sau la sediul firmei Ferobanat, Timisoara, Aristide Demetriade, nr. 30 Mai multe detali la telefon.
Ferobanat

Sofer Transport Tur-retur Sau Comunitate - Timisoara - Germania


Angajam sofer, categoria B, curse externe tur - retur sau comunitate, Sprinter 3.5 tone, Timisoara-Germania, experienta minim 3 luni. Transport marfa. Sediu: LUXUS TRANS (Google maps) - Bucovat (Remetea Mare), judet Timis, nr 381 A.
Luxus Trans SRL

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin
MASTERTRANSPORT

Angajam Sofer Categ.​b - Camioneta 3.​5t - Auto Alex S.​r.​l.​ - Calea Sagului


AUTO ALEX S.R.L. - Depozit Materiale Constructii - Angajeaza Sofer categ. B pentru camioneta 3.5 tone. Depozitul se afla in Calea Sagului, Timisoara. Program de la 08:00 - 17:00, de Luni pana Vineri.
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Firma De Transport Persoane Angajeaza Soferi Categoria D Pentru Conventie Din Tomesti,​jud.​timis


Firma de transport persoane angajeaza soferi categoria D pentru curse regulate speciale din Tomesti,judet Timis. Pentru mai multe informatii sunati la
SS GROUPE PRODIMPEX SRL

Angajam Soferi La Prelata,​ Masini De Cereale,​ Masini De Transport Produse Balastate


Societate de transport intern, angajam soferi la prelata, masini de cereale si masini de transport produse balastate (soferi TIR, categoria C+E). Oferim salariu atractiv in suma de 7000-10000 lei. Pentru cei interesati, putem fi contactati pentru detalii la numarul .
Trucks

Angajam Sofer Cat.​b Cu Norma Intreaga Si Un Muncitor Pt.​sera Legumicola Part Time


Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.
SC.​AVANIA BETHAR SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 3.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 3.5 TONE (cu domiciliu in Timisoara sau localitati limitrofe) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cursele se efectueaza in toata Europa. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in Timisoara sau localitati limitrofe; - Permis auto categoria B; - OBLIGATORIU experienta profesionala sofer cat. B TRANSPORT MARFA. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (55 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie.
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 7.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 7.5 TONE (cu domiciliu in judetele Timis, Arad, Caras-Severin), pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in judetul Timis, Arad sau Caras-Severin; - Permis auto categoria C; - Atestat + cartela conducatorului; - Experienta profesionala sofer cat. C transport marfa (7.5 TONE). Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (70 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie;
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Angajam șoferi De Camion și Deservenți Utilaje Construcții Pentru Tronsonul De Cale Ferată.​


Societate comercială angajează pe termen nedeterminat deservenți utilaje construcții: - Sofer camion - permis categoria C - Excavator - Incarcator frontal (Vola) - Buldozer - Unimog (perie spălat maturat asfaltul) - Camion Macara pentru modernizarea tronsonului de cale ferată Lugoj Timișoara.
SC Terraworks Corporation SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 120 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.