Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Spaniola in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

23 Locuri de Munca Spaniola in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Network Contacts.RO recruteaza Agenti relatii clienti, limba italiana.Cerinte:-Cunoasterea limbii italiene la nivel mediu-avansat;-Cunostinte si experienta de lucru cu pachetul Microsoft Office( Excel, Word) sau alte programe similare;-Abilitati de comunicare si relationare.Se ofera:- Program full-time sau part-time;- Mediu de lucru modern si profesionist, in zona centrala a orasului Craiova;- Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare;- Pachet salarial motivant, compus din salariu fix, tichete de masa si alte beneficii.Te asteptam in echipa noastra!
NETWORK CONTACTS
Bună ziua!Caut un/o ospătar/ospătăriță și un/o recepționer/ă pentru un hotel în Franța. Cerințe: - prezență agreabilă - pentru postul de ospătar: experiență minimă pe un post similar, franceză nivel conversațional (de preferat și engleză, dar nu obligatoriu)- pentru postul de recepționer: experiență într-un post similar, franceză și engleză avansat (de preferat și spaniolă). Contractul este până la 1 noiembrie și se asigură cazare. Contractul este direct cu angajatorul, declarat în Franța. Nu sunt agenție de recrutare. Sunt șeful de sală de acolo și am nevoie de un coleg/ o colegă.Vă mulțumesc.Multă baftă!
Château de Floure
Dacă ai terminat liceul pedagogic sau PIPP, esti persoana perfectă pentru a te alătura echipei noastre.Nu ezita! Trimite CV-ul tău chiar aici, printr-un mesaj sau la adresa de mail < >Încearcă, este ansa ta, nu ai nimic de pierdut!
Grădiniţa cu Program Prelungit
Insotesc copii școlari - catre si de la scoala, - activități extrascolare, - pobilitate supraveghere la temele scolare (exclus menaj), program zilnic si/sau săptămânal sau vacantePrefer zona Caracal - V. Roșie - Calea București ( McDonald-Mall). Posibili și alte zone ma deplasez cu masina personala. Accept program fix și stabilit cu minim o săptămână înainte(exclus menaj). Alte detalii și posibilități la telefon. Rog seriozitate
Petsonal
Bună ziua din data de 20 martie se cauta oamenii cu vârsta cuprinsă intre18-55 ani în agricultură cules de cireșe și nectarine contractul este direct cu spaniolul perioada 10 aprilie 30 septembrie se oferă cazare nu se percepe comision cazarea este in case nu este în module nu se plătește în cont bancar salariul 1200-1400 euro net(o data pe luna) se poate da avans din salariu 30 de euro pe săptămână nu se oferă transport din România in spania, transportul de la case pana la locul de munca se plătește 150euro/lună RUGAM SERIOZITATE!
Agroveni International
colaborez cu scoli de soferi, part time, detin atestat profesor legislatie rutiera
george
Dorite la Secretara care vorbeste italiana si romana pentru companie import-export.Cercasi una segretaria che parli italiano e rumeno per una societ di import-export.Lavoro part-time. Si richiede la massima seriet . Stipendio da trattare sul luogo.
Guzzo Grup Internetional S.​r.​l.​
Firmă Germania angajează petru tras cablu internet urmatoarele categorii de muncitori: excavatoristi , muncitori care să știe să taie asfaltat și să pună pavele(policalificati), asfaltatori,necalificați. Salariile sunt 15 euro/ora excavator. 14 euro/ora policalificati si 12 euro/ necalificații. Cazarea este 360 euro/luna in cameră sau 200 euro/luna in rulote. Plecarea urgentă. Până la salariu se asigură cate 100 euro/săptămâna de mâncare. Vă rog nu sunați pentru altceva. Avem nevoie doar de ce scrie in anunț.
Icard Total Cons
Firmă germană caută muncitori necalificați pentru domeniul, pietrărie,panouri solare, construcții străzi,interioare,demolări etc.Brut 12.50euro pe oră,asigurare medicală,ajut la căutare cazare,preferabil posesor permis categoria B. Tel.
Ekd Bauservice GMbh
Oferim joburi în depozite diverse și fabrici de prelucrare piese automobile, pt necalificați în Germania. Se face contract de muncă, se oferă cazare și transport la locul de muncă. Salariul este de la 11 euro pe oră plus bonusuri.Pentru detalii sună la tel. .
Garant Personal
Angajez pe firma germana maistru2 macaragii10 dulgheri6 fierari5 zidariCazarea si transportul de la cazare la locul de munca sunt asigurate de firmaPosibilitatea de primire alocatie in Germania pentru cei ce au copii minoriAsigur banii de mancare pana la primul salariuPt mai multe detalii sunati la nr de tel Salariu 1500 -3200
RRS BAU GmbH
Oferim loc de munca in Germania pentru ingrijire domn sau doamna la domiciliu. Se cauta persoane cu un nivel conversational al limbii germane si cu experienta in domeniu in tara si/sau in afara tarii. Permisul de conducere reprezinta un avantaj. De preferat, cu vaccinul impotriva Covid 19, pentru a se evita carantina.+ salariu avantajos+ plecare rapida+ contract, cazare si masa asigurate+ asigurare de sanatate in Germania+ organizam transportul din localitatea dvs pana la adresa din Germania (cu firma de transport partenera)+ comision 0 !+ asistenta telefonica in limba romanaPentru detalii, va rog sa sunati/mesaj de luni pana vineri numai intre orele 10:00 - 17:00 la nr. de tel. afisat.
Optimal
Angajez ajutor de electrician pentru munca in Germania, zona Hagen.Carnet de conducere este obligatoriu.Cazarea se asigura contra cost.
Elektro Militaru
Se cauta colegi de munca , s oferi de autobuz, i n zona Munchen, Germania. LIMBA germana nu este necesara pentru i nceput ( se va participa la cursuri gratuite de limba germana ) Se ofera : salariu 2000- 2200 NET la 165 ore/ luna ( i n funct ie de clasa de impozitare) posibilitatea de a efectua ore suplimentare cazare cuprinsa i ntre 350- 450 / luna perioada de training pla tita ca s ofer titular curs gratuit de limba germana asistent a i n permanent a i n limba roma na ajutor i n vederea deschiderii unui cont bancar ajutor pentru obt inerea dosarelor de alocat ie Se cere: permis de conducere categoria D( nu mai vechi de 5 ani de la ultima preschimbare) atestat transport persoane seriozitate s i responsabilitate Contact:
1
Angajez Macaragiu cu experiență, .Dulgher, Zidari.muncitori necalificați (salahorii) Cu contract de muncă în Germania. Se asigura cazare.și transport de la cazare la locul de muncă Cer și ofer Seriozitate! Zona Munchen.Germania. Tel.
K9
Pentru proiecte în diferite zone din Germania, MeisterJob recrutează 3 TINICHIGII AUTO vorbitori de limba germană (nivel conversațional) și cu minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germanăCondiții de salarizare și alte beneficii:• salarizare: 2100 EUR net/168 ore lucrate• cazare plătită integral de firmă (utilități incluse)• contract de muncă legal încheiat în Germania• contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă• suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob• consiliere de carierăCerințele postului:• nivel conversațional al limbii germane• experiență pe același post sau un post similar Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: [email protected] sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon: 0040 771 454 060 sau 0040 770 993 142
MEISTERJOB.RO
Angajez cu contract de munca pavatori si escavatoristi si Șoferi profesioniștiOfer salariul atractiv 1700-2600 net Cazare 150-200 euroCine este cunoscator in domeniul fibra optica rog sa lase UN mesaj sau sa suneVa multumim
ZSI GalaBau GmbH
Firma de curierat din localitatea Rostock (Germania) angajeaza sofer categoria B, experienta minim 1 an.Oferim contract de Germania:- 1400 - 2200 Euro net in functie de performante;- asigurare medicala;- cazare contracost (200-250 euro lunar);- asiguram transport de la cazare pana la locul de munca;- bonusuri pentru conducere fara incidente;- suport alocat in vederea obtinerii alocatiei pe Germania:Candidatul ideal trebuie sa aiba 19-37 ani si cazierul curat.Informatii suplimentare la telefon sau mesaj Publi24.NECESITATE IMEDIATA!
Hermes
Căutăm șoferi pentru curierat in Germania. Se lucrează pentru GLS.Salariile incep de la 1,800 euro/luna in mana, la care se adaugă bonusuri de performanta. De asemenea, salariul poate creste în funcție de implicarea și performanța fiecăruia.Programul este de luni-vineri.Se lucrează cu gps și scaner.Oferim școlarizare primele 2 săptămâni, in care va învățăm traseul și modalitatea de lucru.NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANEPentru mai multe detalii și înscrieri, ne puteți contacta la numărul din anunț.
Mgm
Angajam personal curatenie, cleaning si house keeping in GermaniaSe oferă contract de munca german cu posibilitate de începere imediată.Se accepta și cupluri Nu se percepe comision de angajare.
z
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.