Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

167 Locuri de Munca Stilist in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

167 Locuri de Munca Stilist in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Stilist in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Stilist in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Frizer La Domiciliu București


Realizez tunsori la domiciliu cu aparatura de ultima generatie ,lucrez si cu briciul , vopsesc barba chiar si parul inafara de decolarari( doar in Bucuresti) , pentru programari puteti suna la numarul 0șapte6zero8949zerozero ( Marian ) preturile depind de preferintele omului (50-200 de lei )
Frizer

Inchiriez Post Frizerie/​coafor/​cosmetica Drumul Taberei


Ofertă de închiriere a unui post de lucru într-un salon de înfrumusețare cu vad comercial excelent și amplasat într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Suntem încântați să vă oferim oportunitatea de a vă dezvolta cariera într-un mediu dinamic și într-o locație de top, cu un văd comercial excelent și într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Caracteristici ale salonului nostru: Vad comercial, accesibilitate excelenta, locuri de parcare, notorietate formata de-a lungul celor 6 ani de activitate. Salonul nostru este situat într-o zonă cu trafic intens, oferindu-vă o oportunitate unică de a atrage un număr mare de clienți. Vitrina noastră spațioasă și designul atractiv vor contribui la creșterea vizibilității serviciilor dvs. Spațiu confortabil și elegant: Am creat un mediu plăcut și relaxant pentru clienți, cu o atmosferă prietenoasă și elegantă. Fiecare detaliu al salonului nostru este conceput pentru a oferi o atmosfera calduroasa, dar profesionista in acelasi tim
Salon Glossy

Men's World Barbershop ,​ Angajam Frizer Maniciurista


Men's World Barbershop caută colegi pentru întregirea echipei , frizer frizeriț , intr-o locație excelenta cu regim de mall ( Mall Prosper ) experiența minima . cerem și oferim seriozitate și profesionalism !
look trend srl

Angajam Coafeza


Activitate de coafor stilist in Bucuresti pentru zonele: Diham, Progresul, Berceni. - Salariu fix garantat: 4500 RON - 1 zi cu 1 zi - Contract de munca asigurat de firma; - Asigurare medicala; - Salon dotat cu echipament performant; - Posibilitatea de a activa suplimentar si in alte locatii; - Orele suplimentare sunt achitate; - Mediu de lucru placut, echipa prietenoasa; - Bonusuri in functie de vanzari; - Acces lunar la cursuri gratuite cu traineri specializati din afara salonului; Cerinte: - Experienta in domeniu de minimum 2 ani; - Calificarea in domeniu este obligatorie, diploma de specialitate. Responsabilitati: Activitate de coafor stilist in Bucuresti pentru zonele: Rahova, Progresul, Berceni.
DIVINE STYLE ROMA

Angajam Coafeza


Salon cu vad, la bulevard, zona piata 1 Mai, angajeaza persoana responsabila și serioasă pentru a ne deveni colega. Pentru detalii și interviu sunati la .
COSMETIC DEDA SALON SRL

Angajam Coafeza


Salon situat in Militari(Bd.Iuliu Maniu),angajeaza coafeza.
Salon Militari

Angajez Frizer,​ Frizerita


Doresc asociat frizer, frizerita cu experienta din București ptr frizerie! Detalii la telefon : !
YoYo

Angajam Coafeza,​ Manichiurista Si Receptie Salon Sectorul 6 Bucuresti


Angajam manichiurista si coafeza cu experienta de lucru in cadrul unui salon. Pentru poatul de receptie nu este nevoie de experienta anterioara insa constituie un avantaj. Salariu atractiv, program de lucru in ture: o saptamana de dimineata respectiv o saptamana dupa amiaza cu un weekend lucrat si unul liber, contract de munca pe o perioada nedeterminata

Angajez Tehnician Unghii și Pedichiură


Angajez tehnician unghii și pedichiură,program flexibil ,zona Crangasi Salariu fix Contract pe perioada nedeterminată
Shiny Nails

Angajam Coafeza


Angajam coafeza salon de infrumusetare, in sectorul 5. Cerinte: -experiență minim 2 ani; -seriozitate Oferim: -contract de munca -salariu procent -bonusuri -servicii gratuite în cadrul salonului -pregatire profesionala continua Program: o zi cu o zi, 2 sambete pe luna! Sos Salaj, nr 136, sector 5 Vino alaturi de noi !
Youthfulness 8 beauty

Inchiriere Post Coafor Manichiura


Bună ziua . Avem în dispoziție 2 posturi de Inchiriat 1 Pentru coafor și 1 Pentru Manichiura Pedichiura .Salon se afla în sector 1, langa Parc Bazilescu .Metrou este foarte aproape aproximat 2 minute .Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactați.
hm

Inchiriez - Post De Coafor Si Manichiura


Salon Aflore Beauty situat in Bucuresti, sector 2, Bvd. Dacia 111, parter inchiriaza un post de manichiura-pedichiura 1 1 si post de coafor full time. Part time: 200 euro, full time 300 euro.
Aflore Beauty

Inchiriez Post Manichiură


închiriez post mani pedi in Salon Ydeal Beauty, sector 6 vis-a-vis de Plaza Romania 200 euro full time 150 part time. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la Nr de tel .
Salon Ydeal Beauty

Angajare Cosmeticiana


Crystal Cosmetics - locatia din zona Gara de Nord, angajeaza cosmeticiana cu experienta. Se ofera contract de munca, program de lucru in ture, participare la seminarii/ evenimente pentru perfectionare in cadrul si in afara salonului, mediu de lucru placut.
CRYSTAL COSMETICS SRL

Angajam Cosmeticiana


Ela Salon - (Bucuresti, Sector 4, Piata Resita) angajeaza COSMETICIANA cu experienta. Oferim salariu atractiv si un mediu de lucru placut. Salonul are o vechime de peste 9 ani cu clientela deja formata. Program de lucru: Se lucreaza in ture de o zi cu o zi, un weekend cu un weekend. Luni-Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 08:00 - 19:00 Duminica: 09:00 - 14:00 Pentru detalii contactati-ne la nr de telefon .
Ela Salon Piata Resita

Angajam Cosmeticiana


Salon situat in sectorul 6,angajeaza cosmeticiana.Detalii la telefon *****0.

Angajam Coafeza


Salonul Stil Art, situat pe galeria Carrefour Orhideea,angajeaza coafeza frizer. Saloul are o vechime de 20 de ani,clientela formata si vad bun,(aflandu-se pe galerie de centru comercial). Se ofera salariu cu carte de munca,comision,bonusuri de performanta,concedii conform legislatiei, servicii gratuite in salon.
art class salon

Angajam Frizer Frizerita


Salon Style and Glow situat in Bucurestii Noi, Sector 1, cu o vechime de 10 ani si clientela formata, cu servicii dedicate intregii familii. Programul de lucru este o zi da si una nu. Un weekend da si unul nu. Programul de functionare al salonului este de la 9:00 la 20:00 de Luni pana Sambata, iar Duminica de la 9:00 la 14:30. Cerinte: - experienta in salon si punctualitate. Oferim: Salariu fix sau procentual. Carte de munca 8 ore. Comisioane din vanzarea produselor. Perioada de pregatire daca este necesar. Suntem deschisi la alte propuneri. Ne puteti contacta la numarul:
Style Glow SRL

Angajez Cosmeticiana


Angajez cosmeticiana cu experiență în zona Constantin Brâncoveanu sector 4.
Bella Donna Blu

Angajam Cosmeticiana


Bucuresti, pentru zonele: Progresul, Berceni, Drumul Taberei,Rahova, Dorobanți si Vitan. - Specializare- Tratamente faciale, Make up gene fir cu fir 2D, epilare cu ceară, conform fisei postului. Conditii: - Salariu fix garantat 4.500 RON - 1 zi 1 zi SAU 9.000 RON - FULL-TIME - Program de lucru 1 zi cu 1 zi sau FULL-TIME; - Contract de munca asigurat de firma; - Asigurare medicala; - Salon dotat cu echipament performant; - Posibilitatea de a activa suplimentar si in alte locatii; - Orele suplimentare sunt achitate; - Mediu de lucru placut,echipa prietenoasa; - Bonusuri in functie de vanzari; - Acces lunar la cursuri gratuite cu traineri specializati din afara salonului; Cerinte: - Experienta in domeniu de minimum 2 ani; - Experienta in efectuarea procedurilor de make up gene fir cu fir 2D; - Calificarea in domeniu este obligatorie, diploma de specialitate. Responsabilitati: - Specializare- Tratamente faciale, Make up gene fir cu fir 2D, epilare cu ceară, conform fisei postului. Bucurest
DIVINE STYLE ROMA /​ 42308945
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 167 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.