Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Tamplari,​ Lacatusi,​ Operatori,​ Montatori Tamplarie - Salariu Atractiv


Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplari universali, PVC si aluminiu si montatori tamplarie Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa Se ofera: - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare - alte avantaje Pentru detalii telefon CV-urile se trimit pe nr. de faxsau pe adresa de mail
Mondo Style

Main-mob Angajeaza Tamplar/​ajutor.​


-Angajam Tamplar, venituri 3800-4300 Lei. -Angajam Ajutor Tamplar, venituri 3000-3500 Lei -Program L-V 9-17:30 -Punctul de lucru se afla in Timisoara. -Te asteptam sa vii in echipa noastra!
MAIN-MOB

Sef Echipa Dulgher Sateco Franta De La 3200 Euro Net Luna


Sef echipa dulgher SATECO Franta de la 3200 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Tip cofraj: SATECO ( metalic ) - cladiri bâtiment Locatie: Toulouse 31000 Incepere: 20.03.2024 Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact:
Terrat

Angajam Tamplari ,​montatori Si Finisori Tamplarie Lemn Masiv.​


Dorim sa ne mărim echipa de producție și avem nevoie de tâmplari,montatori uși,ferestre și finisori tâmplărie lemn masiv. Pentru detalii CNC VESTDOORS SRL Timișoara.
CNC Vestdoors SRL

Angajam Tamplar Montator Mobila Nr.​


Main-Mob S.R.L -Angajam Tamplar sau Ajutor Tamplar --Angajam Tamplar, venituri 3800-4500 Lei. -Angajam Ajutor Tamplar, venituri 3000-3700 Lei -Posibilitate ore suplimentare. -Prime de concediu. -Prima de performanta lunara. -Program L-V 9-17:30 -Punctul de lucru se afla in Timisoara. -Te asteptam sa vii in echipa noastra!
Main Mob
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.