Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca Tamplar in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca Tamplar in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Firmă Germană Cu Patron German Angajează Montatoricu Experiență Tâmplărie Termopan


Firmă germană cu patron german din Köln angajează montatori tamplărie termopan cu experiență, vorbitor de germana de santier, salariul de inceput brut 16 oră, cazare 2 în cameră în pensiune plătită de firmă, program de lucru in jur de 200 de ore lună. Tel. pentru informații suplimentare zero șapte doi opt zero opt unu șapte unu opt
Deutschland GmbH

Tehnician Mentenanta Hotel - Zona Baneasa (tamplar,​ Instalator,​ Fochist)


Efectueaza lucrari de intretinere si mentenanta in toate spatiile hotelului. Necesita cunostinte de instalatii sanitare, tamplarie, amenajari interioare, etc, in functie de pregatire. Pachet salarial intre 3000-3500 lei. o Bonuri de masa o Asiguram transport
United Business Solutions

Nico Transimpex Srl Din Sector 2 Bucuresti Angajeaza Tamplar Universal


NICO TRANSIMPEX SRL din sector 2 Bucuresti ANGAJEAZA Tamplar Universal
NICO TRANSIMPEX SRL

Angajam Tamplar Atelier Lemn Pal Bucuresti ! Salariu Atractiv !


Atelier amenajari interioare si mobilier, angajam personal ! Cerinte: Experienta tamplarie lemn si PAL Experienta utilaje specifice Intelegerea si respectarea desenelor tehnice sau a schitelor Asamblare si montare Abilitati tehnice si indemanare Seriozitate si orientare catre calitate Constituie un avantaj: Carnet de conducere (nu este obligatoriu!) Experienta de tamplar universal (este un plus!) Oferim: Pachet salarial atractiv dublat de bonusuri de eficienta Contract de munca perioada nedeterminata Program standard de 8 h + pauza de masa 30 min Decontare transport, dupa caz. Mediu de lucru placut si sustinere Atitudine pozitiva in atelier Locatie: Zona FAUR, bd. Basarabia, sector 3 Cei interesati sunt rugati sa sune la numarul de telefon:
Atelier Pro-Boliard

Cautăm Coleg Cu Cunoștințe Minime De Tâmplărie Si Abilități în Manevrarea Sculelor Electrice


Suntem în căutarea unui coleg talentat (handyman - priceput in mai multe domenii), cu abilități în manevrarea sculelor electrice și cunoștințe minime de tâmplărie pentru a se alătura echipei noastre în confecționarea de rame pentru tablouri Responsabilități: Confecționarea ramelor pentru tablouri folosind scule și utilaje specifice cu toate operatiunile necesare (debitare, imbinare, pregatire de livrare) Manipularea și întreținerea corespunzătoare a sculelor și echipamentelor. Lucrul în conformitate cu standardele de calitate și siguranță. Cerințe: Experiență anterioară în tâmplărie sau într-un domeniu similar poate fi un avantaj Abilități în manevrarea sculelor electrice și a utilajelor specifice. Cunoștințe de bază în tamplarie și prelucrarea lemnului. Atent la detalii și capacitatea de a lucra curat si cu precizie. Capacitatea de a lucra eficient atât individual, cât și în echipă. Capacitatea de a tine evidentele (pe calculator) a materialelor din gestiune Beneficii: Salariu competi
Art Deco More

Angajam Tamplar Montator Cu Experienta La Banc De Lucru In Domeniul Mobilierului La Comanda Mdf Pal


Angajam tamplar montator cu experienta la banc de lucru in domeniul mobilierului la comanda mdf pal,program fix,salariu atractiv+bonusuri intre 6000 de lei si 7500 de lei. Fabrica este in sectorul 3 Bucuresti. Mai multe detalii la tel. Rog seriozitate!
MOBROOM HOME

Angajam Tamplari Sau Lucratori Utilaje Lemn Masiv Pot Fi Pensionari Sector 6 Militari Site Baldakke


ROG NUMAI CONTACT zero sapte 44327391 Producator in industria lemnului angajeaza tamplari in lemn masiv si lucratori pe utilaje :circulare,masini de grosime,slefuitori,montatori. Detinem stocuri importante de cherestele uscate de STEJAR FRASIN CIRES PALTIN TEI ARIN PLOP. Avem deja tamplari si lucratori angajati dar dorim marirea echipei de lucru. Pot fi si pensionari tamplari sau muncitori cu calificari in meserii apropiate Salariui se stabileste dupa interviu
baldakke

Dulgherie


mai sunt 2 locuri disponibile in dulgherie în orașul Berlin pt mai multe detalii la Nr de telefon
recu

Angajam Zidar,​ Rigipsar,​ Dulgher


Firma de constructii angajam zidari, rigipsari, dulgheri, cu experienta cu carte de munca.
CBN Bauunternehmen

Caut Dulgheri Calificați în Dulgherie și Fierărie !


Caut dulgheri pentru Alexandria jud. Teleorman relații la telefon
Decisiv construct srl

Angajez Dulgheri


Angajez dulgheri pentru șantiere în București, carte de muncă, salariu negociabil. Mai multe detalii la telefon. Adrian.
Bernard Construct

Sef Echipa Dulgher Sateco Franta De La 3200 Euro Net Luna


Sef echipa dulgher SATECO Franta de la 3200 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Tip cofraj: SATECO ( metalic ) - cladiri bâtiment Locatie: Toulouse 31000 Incepere: 20.03.2024 Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact:
Terrat

Dulgheri Si Necalificati


Angajare permanenta pe termen lung Nu colaborare

Angajez Dulgheri


Angajam dulgheri , zona Ilfov-Tunari.Salariu competitiv.Detalii la numar telefon.
Romco Administration

Angajam Zidar și Dulgher


Angajam zidar și dulgher Fuller Time program de la 8 la 17 de luni pana vineri . Plata la săptămâna. Seriozitate fără alcool. 300 lei net zi
Dumitru

Angajam Dulgheri ,​ Zugravi


Angajam ,dulgheri si zugravi sa stie si gresie si faianta pentru lucrari in Balotesti jud ilfov , salariu incepe cu 5500 ron in functie de experienta , se ofera carte de munca , nu vreau echipe,doar angajati.
Aluprod

Angajam Cu Carte Munca - Zidari - Dulgheri .​.​.​


Sc.Lazar-Constructii - Case... - Angajeaza cu carte munca zidari si dulgheri , finisori, salarii intre 20 si 25 lei ora. pentru lucrari de constructii case - vile in Bucuresti si Ilfov, se asigura cazare la baraca, aragaz, butelie, frigider. PENTRU DETALII LASATI C.V. si numar telefon. Va contactam noi in functie de necesitati.
LAZAR CONSTRUCTII CASE

Angajam Dulgheri


Angajez dulgheri cu experienta și necalificați care au mai lucrat în acest domeniu. Salariu negociabil, carte de muncă. Mai multe detalii la telefon . București Ilfov
SC Bernard Construt SRL

Angajam Dulgheri ,​ Zugravi


Angajam ,dulgheri si zugravi sa stie si gresie si faianta pentru lucrari in Balotesti jud ilfov , salariu incepe cu 5500 ron in functie de experienta , se ofera carte de munca , nu vreau echipe,doar angajati.
Aluprod

Angajam Dulgheri,​ Fierari,​zidari,​zugravi Si Faiantari


Firma angajam dulgheri, fierari,zugravi,faiantari si zidari sau echipe cu carte de munca s salarii atractive.Rog seriozitate. Contactati-ne la tel.
PZGZ Construct
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.