Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Tehnician Telecomunicatii in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Tehnician Telecomunicatii in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Telecomunicatii in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Telecomunicatii in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer&tehnician Telecomunicatii


Candidatul ideal Smartree Romania recruteaza Inginer/ Tehnician Telecomunicatii, pentru clientul sau Ericsson, client ce activeaza in domeniul telecomunicatiilor.Cerinte:- Studii tehnice superioare/ medii;- Experienta in domeniu:2G,3G,4G,eventual 5G, Microwave link;- Cunoaste si intelege operatiunile din teren;- Experienta in teren in reteaua fixa si/sau in reteaua mobila;- Experienta in Domeniul electric - joasa tensiune, tablouri electrice, grupuri electrogene de medie si mare putere, sau A/C;- Cunostinte despre sistemele de comutatie si transmisiuni, electroalimentare si climatizare;- Cunostinte medii de limba engleza;- Persoana cu abilitatea de a se adapta intr-un mediu dinamic al unei organizatii tehnice, de a lucra in echipa;- Abilitati pentru lucrul la inaltime;- Rezistenta la stres.Descrierea jobului - Inlocuieste, configureaza si depaneaza diferite dispozitive de retea (switch-uri, routere si echipamente din reteaua de telecomunicatii mobile );- Efectueaza lucrari de intretine
SMARTREE ROMANIA

Sudori Fibra Optica Italia


Candidatul Ideal Experiență in sudat fibra optica Limbi vorbite: Italiana - Fluent Spirit de lucru în echipă; Atenție la detalii și capacitate de concentrare în situații de stres; Disponibilitate pentru deplasări Dornic sa lucreze pe proiecte pentru cel putin 2-3 ani Permis de conducere (B) Disponibilitate și aptitudini pentru lucru la înalțime; Descrierea jobului Executarea lucrarilor de dezvoltare și întreținere a rețelelor de telecomunicații prin fibră optică; Comunicarea directă către superiori a stării lucrării, dar și ale problemelor identificate; Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 -18:00 la numerele de telefon sau să ne scrie la adresa de mail:
Professional Telecom Systems

Angajam Instalator Cabluri Cluj


Companie de telecomunicatii, angajeaza TEHNICIAN sau MUNCITOR NECALIFICAT pentru instalare cabluri de telecomunicatii si retele electrice, cu sau fără experienta. Se cere: Permis auto seriozitate apt pt. munca pe scara pt. instalare cabluri pe stalpi, îndemânare tehnica Se oferă: salariu motivant, bonusuri mediu de munca placut. Program de lucru L-V 8-17
Tel Proiect
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.