Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

94 Locuri de Munca in Teleorman - Joburi in Teleorman

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

94 Locuri de Munca in Teleorman - Joburi in Teleorman

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Societate Comerciala Angajeaza Sofer Profesionist


Firma specializata in transportul rutier de mărfuri angajează pentru trafic intern PRELATĂ (doar ROMANIA), șofer profesionist cu experienta cat. C+E , atestat marfa , card tahograf, cazier rutier. Se efectuează pauza de 45h la domiciliu Salariu 5000 ron net+ 45ron noaptea dormita in cabina. Salariu se plateste fara intarzieri. Se ofera si bonusuri de fidelitate . Se asigura de lucru pe tot parcursul anului.Pentru mai multe detali sunati la numarul de telefon
Angajare sofer profesionist

Medic De Familie


Cautam pentru colaborare angajare medic de familie. Salariu atractiv, echipa de lucru minunata. Salariu intre 7-30 000 lei.
CLINICA JASMINE

Media netă estimată pe baza celor 1679 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajare Casa Schimb Valutar


Angajez casiera pentru casa de schimb valutar,cu sau fara experienta .Program 8 0re,Se ofera posibilitatea formarii in domeniul bancar.informatii la tel . ,Multumesc.
Budmoney srl

Angajam Conducator Auto Ce Pe Romania


transport prelara- containere
IONUTIULIA TRANSPORT

Angajez șofer Categoria B


Angajez șofer categoria B, cu și fără experiență pentru nevoi personale. Se va circula local și foarte rar în afara orașului, pe autoturism ca șofer personal. Program flexibil! Salariu discutabil! Pentru mai multe detalii la tel Nu răspund la mesaje!
ofer personal

Șofer Profesionist Cu Experiență Doresc Angajare.​


Șofer profesionist cu experiență solicit angajare dețin carnet cat B C E. Atestat de marfa card tahograf aviz psihologic și medical. Menționez că am experiență de peste 20 de ani in trafic internațional. Tel .
O

Societate Comerciala Angajeaza Electrician


Societate comerciala angajeaza cu contract de munca electrician cu experienta. Se ofera salariu motivant.
S.​C.​ AGROLEMN S.​R.​L.​

Angajăm Personal,​ Femei Pentru Ferma Agricola


Angajăm personal, femei pentru ferma agricola. Se asigura transport gratuit din Rosiori, Troianul, Baneasa, Salcia, Tudor Vladimirescu. Oferim: - Salariu avantajos ; - Muncă în echipă; Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat.
SC.​ AGROLEMN SRL

Angajam - Tehnician Sisteme Securitate


DESCRIEREA POSTULUI: -Realizeaza lucrari de instalare, extindere si intretinere a retelelor de curenti slabi in conformitate cu specificatiile proiectului tehnic sau a dispozitiilor primite; -Intretine si extinde retele de curenti slabi (CCTV, CA, Efractie si detectie incendiu); -Raspunde de functionarea corespunzatoare a sistemelor/retelelor de curenti slabi; -Diagnosticarea starii de functionare a sistemelor si remedierea defectiunilor de sistem; CERINTE: - Studii medii de profil, calificare in domeniul electronica, electrotehnica/automatizari constituie avantaj; - Experientă în domeniul instalării si programării centralelor anti-efractie si detectie incendiu constituie avantaj; - Cunostiinte de baza operare PC, IT , networking; - Permis de conducere Cat. B; - Capacitate de planificare si organizare; - Initiativa in realizarea diverselor sarcini; - Punctualitate, spirit de echipa; - Autodidact. CONDITII: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Conce
SC RO ELCO SRL

Painea Noastra Cea De Toate Zilele Oltenita S.​r.​l


PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE OLTENITA S.R.L cu sediul in Municipiul Oltenita, Bdul Republici nr 37, jud.Calarasi,scoate la concurs 4 posturi brutar, conditii ocupare post:cunoscator limba engleza, studii medii.
PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE OLTENITA S.​R.​L

Angajam Electricieni


Cerințe: Studii tehnice sau școala profesională cu profil electric - obligatoriu; Calificare de electrician - obligatoriu; Experiență de minim 2-3 ani în domeniu; Autorizație ANRE - constituie un avantaj; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Tichete de masă; Prime de sărbători; Salariu motivant negociabil în funcție de experiență și performanță. Responsabilități: Execuție lucrări de instalații electrice de joasă tensiune.
SC RO ELCO SRL

Medic Reumatolog


Cautam pentru colaborare medic reumatolog. Salarizare atractiva, echipa minunata, program flexibil
CLINICA JASMINE

Sofer Profesionist


Angajam in conditiile legii, conducator auto profesionist, transport intern , posesor permis categ C, E, atestat profesional, atestat ADR colete. Un telefon va poate aduce mai multe informatii, o intrevedere directa va poate edifica complet
A D Trans

Media netă estimată pe baza celor 797 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajam Manipulant Marfa


SC Euromorena Invest SRL cu sediul in Rosiori de Vede,bd.Comercial nr.41,angajeaza manipulant marfa pentru depozit de material lemnos si materiale de constructii.Pentru detalii apelati .
SC Euromorena Invest SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 94 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.