Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

59 Locuri de Munca Transport in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

59 Locuri de Munca Transport in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Profesionisti Ce Cu Si Fara Experienta


Firma de transport internationala cu activitatea in Spania (frig / prelata - singuri pe cabina sau in echipaj) Cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului, angajam soferi C+E atat titulari cat si incepatori. Se ofera: -Post de lucru stabil -Dispecerat in limba Romana -Baze cu conditii Huelva, Irun, Barcelona (chirie gratis in zona Huelvei) -Bonusuri de performanta -Transport decontat de firma -Respectarea timpilor de condus / pauze -Salariu atractiv bazat pe experienta / colaborare -Analizele se deconteaza dupa primul an daca se continua cu noi -Camioane Volvo E5 si E6 echipate corespunzator -Tari de tranzit Spania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Italia -ADR nu este obligatoriu (insa reprezinta un avantaj) Cerem si oferim seriozitate!
TRANSPORT

Angajez șofer .​


Angajez șofer categoria C cu experiență Program: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Mai multe detalii:
Transportator marfa

Angajez șofer .​


Angajez șofer categoria C cu experiență Program: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Mai multe detalii:
Transportator marfa

Angajam Soferii Profesionisti Prelata


Firma de transport angajam soferii profesionisti cu experienta pe prelata Garaj Barcelona + masina soferii Curse Barcelona - Franta-Germania- Anglia Experienta minim un an pe comunitate Adr constitue un avantaj Salar fix plus cu posibilitate de crestere in functie de performante si timpul de lucru Mai multe informatii la telefon
Transport SRL

Angajam Soferi Profesionisti In Germania


Firma De Transport international angajeaza soferi cat B+C+E in Germania si comunitate in domeniul transportului Containerelor Marine. Informationen la Telefon . Salariul 2500 Euro informati la telefon
D.​B.​-Transporte

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Cluj


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Angajam Sofer Profesionist C+e,​ Adr Colete Avantaj!


Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență și echipaje pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica ( 70 zi calendaristica
Sc Energy Fast NG Transport Srl

Angajez Sofer Pentru Auto 40 Tone


Angajez sofer profesionist pentru auto de 40 tone, international. Pentru mai multe detalii la numarul de telefon: ( sau ( .
SC LAVILORE TRANSPORT SRL

Angajez Sofer Auto 7,​5 Tone


Angajez sofer pentru auto de 7,5 tone, intern.
SC LAVI LORE TRANSPORT SRL

Angajez 40 Curieri Si 10 Femei De Serviciu


BM General Capacity SRL, cu sediul in Reghin, Jud Mureș, Str. Ion Creanga nr 12 angajează un număr de 40 CURIERI GLOVO, cod COR: 962101 si 10 femei de serviciu, cod COR 911201. Locurile de munca sunt valabile in Cluj si Tg Mures. Se ofera pachet salarial atractiv, incepând de la 3300 salar brut de incadrare urmand sa creasca, in functie de orele lucrate si performanta. Daca este necesar se ofera si cazare plus bonuri de masa. Pentru informatii suplomentare, sunati la: CV-urile se pot depune la adresa de email
BM GENERAL CAPACITY SRL

Sc Workforce Enterprises Srl Angajeaza Livratori,​ajutor Bucatar,​ Ajutor Ospatar,​ Lucrator Comercial


Angajam livratori (curier),ajutor bucatar, ajutor ospatar, lucrator comercial,agent curatenie: - Salar atractiv. - program de 8 ore. - Bonuri de masa. - Echipa dinamica. Rugam seriozitate.
WORKFORCE ENTERPRISES SRL

Livrator Partener Bringo Cluj


Livrator bringo Cluj Căutam soferi cu masina personala pentru livrari Bringo in Cluj ! Livram cumparaturi din hypermarketuri si marketuri, farmacii, petshopuri, restaurante. Comenzile se pregatesc in 90% din cazuri de catre magazin iar dvs trebuie doar sa le livrati. Ce oferim? Plata progresiva in functie de complexitatea comenzii (kg, nr de produse, distanta) plus picking. Media fiind de 17-50 de lei. Decontam 10% carburant Mediu de lucru placut Program flexibil. Se percepe un comision unic de 10%. Full-Time part-time Ce aveti nevoie pentru angajare? Masina (dupa caz , oferim și mașina) ,permis cat. B, si un telefon cu Android. Colaboram si cu PFA, SRL sau II si oferim tot suportul necesar pe toata perioada colaborarii
Reb Reb Srl

Angajam Livratori Glovo Clu-napoca


Vrei sa castigi si tu peste 3000 de lei saptamana? Suntem in cautare de curieri motivati,pentru o colaborare de succes! Ce oferim? - Plata saptamanala - Castiguri de pana la 3500 ron saptamana - Bonusuri la primele 100 comenzi, bonusuri la angajarea unui prieten,tombole lunare,reduceri in materie de comision in functie de venituri - Bonusuri din partea aplicatiilor (pana la 300 lei odata la 2 zile) - Asistenta 24 7 - Training, explicarea aplicatiei, tips & tricks in aplicatie pentru marirea venitului. Cerinte: - Seriozitate - Vehicul propriu: masina,scuter,bicicleta - Limba romana sau engleza Mai multe detalii la nr. de telefon!
Copos Express

Angajez Sofer Livrator Cumpana 1993 Srl


Angajez sofer livrator Cumpana program de lucru de luni pana vineri de la ora 08:00-17:00 Mediu de lucru placut , tichete de masa in valoare de 40 lei zi, salar format din parte fixa si parte de bonusare. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic.
Cumpana 1993 SRL

Soferi Curierat Baieti Si Fete -austria - 1700 E Net


Angajam soferi curierat Austria, firma partener Amazon, atat fete cat si baieti. Experienta nu este necesara. Oferim scolarizare si dispecer in limba romana. Limba engleza si limba germana reprezinta un avantaj, dar nu obligatoriu. Oferim Posibilitate de a munci 3 luni si de a reveni in tara pentru o luna. Se ofera cazare contra cost, daca este necesar ( aproximativ 300 euro, se plateste la salarizare). Program de lucru de 5 zile pe saptamana , 8 h pe zi , incepand cu ora 10:00. Salarizare 1700 euro in mana. Acte necesare: permis cat B, Carte Identitate Pasaport, Cazier, Diploma studii, CV Daca sunteti interesati asteptam cv-urile dumneavoastra pe e-mail .
SEVSIL

Livrator (bringo) (glovo)


Bună ziua! Suntem în căutarea unor persoane dornice să se alăture echipei noastre în postul de șofer pentru cumpărături de la supermarket. Cerințe: permis de conducere valabil. Vă oferim un salariu lunar atractiv și o mașină pentru a vă desfășura activitatea. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.
Quicklivery.​ro

Curier


curier Tazz By Emag pe toate orașele mari din România
crys

Media netă estimată pe baza celor 677 de salarii introduse în Salario: 3250 RON/Luna

Angajam Sofer Livrator Pizza


Angajam sofer livrator pizza 15 zile luna pt.un restaurant pizzerie din zona Iulius Mall. Sunati direct la numarul de telefon afisat.
Ellie Invest Srl

Curier Livrari Bolt Food - Cluj-napoca


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
Road food
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 59 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.