Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

108 Locuri de Munca in Urziceni - Joburi in Urziceni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

108 Locuri de Munca in Urziceni - Joburi in Urziceni

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Urziceni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Urziceni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Decorator/​modelator Cofetărie Cu Simț Artistic Si Plastic.​


Căutăm să ne perfecționăm, să devenim pe zi ce trece mai buni. Pentru asta avem nevoie de forțe și oameni noi, cu inițiativă în echipa noastră. Avem nevoie de o persoana cu simț artistic și plastic, DECORATOR COFETĂRIE. Cum ar trebui să fie persoana ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare? - De preferat să aibă o minimă experiență într-o cofetărie, pe o poziție similară. - Să fie de treabă, ne înțelegem bine în firmă și nu vrem să strice cineva atmosfera. - Să fie o persoană creativă, implicată i cu ini iativă. - Să fie organizată...foarte organizată. - Să fie atentă la detalii...foarte atentă. Produsele noastre trebuie să fie impecabile si Lasă că merge si-așa nu funcționează. - Să fie o persoană harnică (lenea nu are ce căuta la noi in firmă), dornică să descopere i să inve e lucruri noi (dacă nu învață, nu crește, dacă nu crește, firma nu crește). - Să iși facă toată treaba cu clientul în minte (pentru noi clientul este cel mai important). - Să fie descurcăreață si persistent
Anaeli

Restaurant Din Urziceni Angajeaza


-bucatari cu experienta -ajutor bucatari -pizzerii -ospatari -barman
ol

Angajez Sofer Tir


Angajez soferi categoria C+ E( tir) pe raza municipiului Urziceni,Jud. Ialomita, pentru transport marfuri generale in tara, ofer salariu atractiv si seriozitate.
mihai

Angajez Sofer C,​ E


sofer cu atestate si minim un an vechime
anteo grup srl buc

Agenti Paza Urziceni


Libra Guard angajeaza agenti paza din Urziceni pt Bucuresti. Se ofera salariu incepand cu 2400 Lei si tichete de masa. Se asigura transport dus intors.
Libra Guard

Firma Autorizata/​sudor Confectii Metalice


G.E.S.CONSTRUCT- OPERATIONAL.SRL FIRMA AUTORIZATA DE CONSTRUCȚII REZIDENȚIALE SI NEREZIDENTIALE SUDOR CONFECTII METALICE HALE,PORTI,GARDURI, SOLARE,SERE,ACOPERISURI STRUCTURA METALICA,CONDUCTE,PLATFORME PETROLIERE. COLABOREZ CU COMPANII DOAR CU CONTRACTE . OFER SI MENTENTA MAI MULTE DETALII LA TELEFON S-AU LA ADRESA DE MAIL DIN ANUNT.
G.​E.​S.​CONSTRUCT-OPERATIONAL.​SRL

Stivuitorist - Fabrica Tunari


Angajam stivuitorist pentru o fabrica din Tunari! Cerinte: - atestat ISCIR; - experienta pe pun post similiar. Oferta: Salariu: 3000 lei NET; Tichete masa: 40 lei zi lucrata; Bonus prezenta si productivitate: 300-800 lei NET; Prime de sarbatori; Program: Luni - Vineri: 07:30- 16:00; Locatie: Sos de Centura Bucuresti - Tunari Transport asigurat: Urziceni - Cosereni- Movilita
Teamland

Angajam Vanzatoare,​ Modelator,​ Responsabil La Simigeriei Matei 2400-3250 Lei Net


Angajam vanzatoare, modelator si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3250. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 108 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.