Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

93 Locuri de Munca Vanzatoare in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

93 Locuri de Munca Vanzatoare in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzatoare in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzatoare in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Comercial


Magazinul Xpress din incinta Kaifland Ploiesti Sud angajeaza lucrator comercial cu program full time. Pentru detalii lasati mesaj.
Xpress

Media netă estimată pe baza celor 1158 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Lucratori Comerciali In Ploiesti


Market din Ploiesti angajeaza Casieri cu experienta Lucratori comerciali program de 8 ore in 2 schimburi. Training asigurat in cadrul companiei. Va asteptam Cv.
Shop

Angajăm Lucrător Comercial In Boldesti-scaeni.​


Angajăm lucrător comercial se lucrează 2 zile cu 2 zile liber de la ora 7 la ora 20.
cookies

Angajez Vanzatoate Magazin Alimentar


Magazin alimentar din Ploiesti cauta colega noua cu experienta pentru locatia din zona de Nord Asteptam persoane cu experienta. Program 2 zile cu 2 libere. Se cere si ofera maxima seeriozitate.
Marex

Profi-ploiesti-str.​ Lupeni-angajeaza Casieri


Casieri program de lucru in doua schimburi. -salariu+bonus prezenta+tichete masa
profi

Urgent Angajam Casieri !!!


Angajam casieri fete băieți la un supermarket Profi. Atribuțiile tale este sa scanezi produsele clienților la casa de marcat, sa aranjezi marfa pe raion , sa fii punctual , sa îți placă sa lucrezi într-o echipă dinamică, sa fii serios a. Experiența nu este obligatorie , totul se învață . Așteptăm candidații care își doresc cu adevărat un loc de muncă stabil. Locația se afla in bariera București , Ploiesti. Rog seriozitate. Pt mai multe detalii contactați mă
Profi City

Angajez Casierița Autoservire Legume Fructe


Angajez casierița autoservire legume fructe piața cocos cu program 6 ore salariu 2000 RON . Pentru detalii va rog sunati la
Zian comfruct

Lucrător Comercial


Căutăm lucrător comercial pentru un magazin cu produse italiene din centru Ploieștiului. Dorin o persoană serioasă și implicată care să ne fie alături pe termen lung. Salariul este unul motivant. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat ( )
Pizzerie din Ploieti

Media netă estimată pe baza celor 1574 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Mega Shop & Go Angajeaza Lucrator Casier


Vino in echipa MEGA SHOP & GO Ploiesti, ZONA CENTRALA - str. Stefan Greceanu Angajam, cu sau fara experienta, lucrator comercial, casier, sef de tura si sef de magazin Salariu motivant + Bonuri de masa + Prime in functie de performanta + Bonusuri Rugam seriozitate si stabilitate !
Mega Shop Go

Angajam Lucrator Comercial (fete Baieti) Pentu Magazin Materiale Si Echipamente Electrice


Compania noastra cauta lucrator comercial pentru a se alatura echipei noastre. Daca esti o persoana corecta, dornica de munca, te asteptam sa aplici pentru acest post. Ce vei face: Pregateste produsele conform comenzilor de la clienti sau dispozitiilor departamentelor interne Pregateste produsele in vederea receptiei Realizeaza receptia marfurilor Promoveaza produsele comercializate in magazinul propriu Prezentarea, promovarea , vanzarea si incasarea contravaloriii produselor Aranjeaza produsele la raft in depozit magazin Expune marfuri intr-o maniera estetica, atragatoare si usor accesibile clientilor Urmareste rafturile si asigura incarcarea lor cu marfa in functie de vanzare Ce cautam : Orientare catre clienti, rapiditate si abilitati de comunicare ; Responsabila, serioasa cu spirit de echipa dezvoltat Memorie si spirit de observatie Capacitatea de a lucra in echipa si de a se adapta la un mediu de lucru dinamic; Abilitati bune de organizare si gestionare a timpului. Vă oferim: sala
ELSEC SYSTEMS SRL

Angajare Lucrător Comercial


SC angajează lucrător comercial brânzeturi și afumături. Program de lucru flexibil. Se cere experiență. Detalii la telefon
Traditional Sibian

Take Me Angajeaza Lucrator Comercial


TAKE ME angajeaza lucrator comercial sex feminin cu experienta in vanzarea de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Locatia Complex Balif program 8 ore .
TAKE ME

Lucrator Comercial Noodle Pack Shopping City Ploiesti


Angajam lucrator comercial Noodle Pack Shopping City Ploiesti , program de Mall. Vrei sa ai timp liber cat vrei tu? La noi in#pack ne facem programul flexibil, dupa nevoile tale de timp liber! Vrei sa acumulezi experienta si nu sti de unde sa incepi?! La noi este usor, pentru ca vei avea parte de traininguri gratuite si de cei mai tari profesionisti in domeniul QSR! Hai sa faci parte din #pack-ul nostru! Ce oferim: Pachet salarial competitiv cu piata, Bonuri de masa de 30lei zi, beneficiezi de reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru . Daca vii din mediul rural, iti decontam 50% din transport.Asigurare medicala privata. Program flexibil. Te invatam tot ce stim cum sa faci cele mai gustoase preparate si iti oferim ocazia reala sa avansezi in functie de implicarea si dorinta ta. Ce vei face la noi: Lucrezi in zonele restaurantului unde experienta ta conteaza, bucatarie, zona caselor de marcat Pregatesti produse la standarde Noodle Pack, in conditii de igiena si
Noodle Pack
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 93 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.