Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Vanzatoare in Slatina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Vanzatoare in Slatina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzatoare in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzatoare in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Vanzatoare Modelator Responsabil La Simigeriei Matei 2400-3250 Lei Net


Angajam vanzatoare si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3250. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Angajam Casier Ajutor Ospatar


Angajam casier ajutor ospatar la OMV Slatina (str. Cornisei - langa Carrefour Market). Program atât de zi cât și de noapte. Pentru mai multe detalii va rog să veniți cu un CV la OMV Slatina in zilele lucrătoare, intre orele 10:00-14:00. Va rog sa nu sunați și nu dați nici mesaje - interviul are loc atunci când veniți cu CV-ul.
LIRIDIA

Angajam Lucrator Comercial


Cerinte: - Asigura necesarul de marfa la raft; -Ordoneaza rafturile pe categorii de produse si pe tipuri de produse; -Urmareste rafturile si asigura incarcarea lor cu marfa in functie de vanzare; -Inlocuieste etichetele deteriorate; -Elimina etichetele pentru produsele care nu mai sunt la vanzare; -Inlocuieste afisele din promotia veche cu afisele din noua promotie; -Lipeste etichetele cu pretul corespunzator pe produsul ambalat; -Asigura igiena rafturilor; -Verifica teremenul de valabilitate al produselor; -Raspunde solicitarilor clientilor; -Ofera ajutor clientilor. - Punctualitate si dorinta de a lucra in echipa; Oferim: - Salariu net incepand de la 2000 lei: - Bonuri de masa in valoare de 35lei bon;
SC NIEGO SRL

Angajare Lucratori Comerciali


Sc YHL SHOPPING Srl angajeaza 2 lucratori comerciali la punctul de lucru al societatii din mun.Ploiesti,jud.Prahova Cv-urile se depun pana la data de 19.03.2024
sc yhl shopping srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.