Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Vopsitor in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Vopsitor in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Cosma Glass Srl Angajeaza Mecanic Utilaje


Angajam mecanic utilaje Se ofera :- salariu negociabil+tichete de masa - decontare abonament transport - bonus prezenta - premii Paste, Craciun Se cere: seriozitate, flexibilitate Asteptam CV-urile Dvs. la sediul firmei: SC Cosma Glass, Bd. Regele Mihai I, nr. 60, Baia Mare, langa Pantheon, intre orele 08:30-11:30 sau 13:00-15:30 sau pe adresa de e-mail: Telefon:
SC COSMA GLASS

Angajăm Inginer/​maistru/​tehnician Electromecanic


Candidatul Ideal - responsabil, organizat și punctual, fire flexibila și adaptabila; - lucrează atât în echipa cât și individual; - pune suflet in tot ce face și duce proiectele la bun sfârșit. - cunoștințe in domeniul electric/electrotehnic/electromecanic - experienta intr-o fabrica de productie ,industria alimentara constituie un avantaj; Descrierea jobului -participă efectiv la executarea tehnologiilor pe fluxurile de lucru, -executarea reparatiilor si defectiunilor aparute in timpul procesului de productie, -interventia rapida la sistemele tehnice de natura electrica,mecanica asupra utilajelor si echipamentelor. - Intretinere si reparatii instalatii si echipamente electrice -remedieri avarii electrice, identificărea componentei defecte, înlocuirea și repunerea în funcție a instalațiilor electrice. -responsabil pentru buna functionare a utilajelor in timpul productiei. Are in responsabilitate mentinerea eficientei operationale a liniei de producție , prin executia lucrarilor de ment
SC HYPERICUM IMPEX SRL

Sc Hefex Srl Angajeaza Inginer - Sef Santier,​ Sudori Si Lacatusi Mecanici,​ Operator Cnc


Inginer - Sef de Santier, Lacatusi mecanici, Sudori, Operator CNC SC HEFEX SRL angajeaza: Inginer - Șef de Șantier Lacatusi mecanici Sudori Operator CNC
Hefex srl

Angajez Conducator Auto C+e Ro-pl-ro


Angajez conducator auto C+E pentru curse tur retur RO-PL-RO. Diurnă +salar pe tara. Mai multe detalii la telefon .
trans

Spălătorie Auto


Angajam personal pentru spălătorie auto cu sau fără experiența. Baia Mare, bd. București 25A
duo senti
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.