Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

85 Locuri de Munca Vopsitor in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

85 Locuri de Munca Vopsitor in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Service Autorizat,​ Angajam Tinichigiu Auto!


Ne mărim echipa! Oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Program full time de luni până vineri Salariu atractiv în funcție de experiență și cunoștințe în domeniu : 1000-1500 euro. Mediu de lucru plăcut și sigur Utilaje și aparatură modernă Cerințe minime profil candidat: Calificare tinichigiu auto Experiență de minim un an Abilități necesare: Competențe de a lucra în echipă Atenție la detalii Asumare pentru acțiunile efectuate Spirit de responsabilitate Pentru mai multe informații puteți să ne contactați la numărul de telefon . Vă așteptăm în echipa noastră.
Autorom Serv SRL

Angajam Conducător Auto Categoria D


Angajam conducător auto categoria D din Turda sau Câmpina Turzii ai sin Floresti sau Manastur pe microbus pentru convențielaApahida. Info la tel .
SC VIO SI DANI TRANS SRL

Angajez Sofer Pentru Auto 40 Tone


Angajez sofer profesionist pentru auto de 40 tone, international. Pentru mai multe detalii la numarul de telefon: ( sau ( .
SC LAVILORE TRANSPORT SRL

Angajez Sofer Auto 7,​5 Tone


Angajez sofer pentru auto de 7,5 tone, intern.
SC LAVI LORE TRANSPORT SRL

Tehnician Tehnolog Mecanic


Candidatul Ideal: Studii medii de specialitate studii superioare (inginerie, economice, de gestiune); Experienta pe o pozitie similara; Capacitate de analiza si sinteza; Spirit de observatie si organizatoric; Capacitate de lucru in echipa; Spontaneitate, operativitate si flexibilitate. Responsabilitati: Pregatirea documentatiei tehnice si a materialor (piese, componente, etc.) in vederea prelucrarii; Alocarea documentatie tehnice aferente materialelor de prelucrat; Gestionearea materialelor care i se încredinţează; Distribuirea in atelier si informarea operatorilor privind existenta documentatiei si a materialelor de prelucrat, in zonele aferente procesului tehnologic; Colectarea si completarea informatiilor privind stadiul de executie al pieselor in tabelul de urmarire piese; Completarea documentatie tehnice aferenta pieselor masurate de catra ctc. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa, in valoare de 30 lei zi; Decontare transport; Abonament medical; Prima de performanta pana l
S.​C.​ ENERGOM S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 85 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.