Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

84 Locuri de Munca Vopsitor in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

84 Locuri de Munca Vopsitor in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Service Auto ,​ Angajeaza Mecanici Auto,​ Electrician


ervice Auto Multimarca , angajam mecanici auto-2 , electrician 1 , ucenici 2, absolventi scoala profesionala , Salarizarea competitiva , in functie de performante Cazare gratuita pentru cei din afara localitatii Esti in cautarea unui loc de munca intr-o echipa tanara si dinamica ? Te invit sa ne contactezi Telefon whatsApp
SC GREEN CAR SERVICE SRL

Angajam Mecanic Auto Camioane Parc Propriu - Miroslava


Angajam mecanic auto pentru parc auto propriu - camioane DAF in principal, salariu 1000 EURO, masă caldă la prânz, plus alte avantaje. Garajul se afla la Miroslava. Relatii la telefon:

Angajare Echipator Dezechipator Auto


Casa Auto Iasi angajeaza echipator dezechipator auto. Cerinte: studii medii, calificare, experienta in domeniu minim 1 an. Beneficii: pachet salarial atractiv corelat cu performanta; tichete de masa; tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Paste; asigurare privata de sanatate; perfectionare la locul de munca.
Casa Auto

Angajam Mecanic Auto


Angajam mecanic auto cu experienta.Se ofera conditii de munca excelente si salariu raportat competentei si experientei.Pentru informatii suplimentare .
BIB-Motor Comp.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 84 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.