Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

69 Locuri de Munca Vopsitor in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

69 Locuri de Munca Vopsitor in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Alpaccess Srl Angajeaza Mecanic Utilaj


Cerinte: - studii medii finalizate (domeniul mecanicii constituie avantaj) - diploma calificare mecanic utilaje (de preferat, dar nu obligatoriu) - experienta in domeniu minim 3 ani - Persoana pozitiva, responsabila, disciplinata, serioasa - Atentie distributiva - Capacitate de organizare si planificare, capacitate de lucru in echipa - Capacitate de indeplinire a sarcinilor in termene limita - Disponibilitate pentru lucru in mediul industrial Responsabilitati: - Desfasoara activitati de reparatie si întretinere a utilajelor si echipamentelor industriale - Utilizeaza si întretine echipamentele din dotare in conditii corespunzatoare - Ajuta in cadrul echipei la utilizarea diferitelor echipamente - Alte atributii stabilite in fisa postului sau de catre superior Beneficii: - contract pe durata nedeterminata - salariu negociabil in functie de cunostinte si aptitudini - bonuri de masa (40 lei zi) - transport asigurat - program luni-vineri
SC Alpaccess SRL

Mecanic Sau Ajutor De Mecanic - Olanda - Aprilie 2024


Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). Se cere vorbirea limbii engleze și experiență în domeniu. Permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: - loc de muncă cu contract pe perioadă nedeterminată - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit de la cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract pe periodă nedeterminată - salarizare săptămânală direct în contul bancar. NU percepem taxe sau comisioane!
East West Recruitment

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experiență.​


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii ( Luxury car wash).
Agsia

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experienta


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii.
Luxury car wash

Conducător Auto Camion


Angajam conducător auto ctg C, E cu experienta min. 1 an. Se transporta marfa generala , trafic național. Telf.
Della Sara Trans

Conducător Auto


Angajam conducător auto catg C,E pentru transport marfa generala, trafic național.
Della Sara Trans

Media netă estimată pe baza celor 672 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajez La Spălătorie Auto


Angajăm fată cu experiență la spălătorie auto în Ploiești se oferă salariu incepand cu 2300 lei net,echipament de lucru si un mediu placut plus prime zilnice și lunare în funcție de abilitățile fiecăruia
Tonik

Imaxim Srl Angajeaza Pregatitor Auto


Service auto Imaxim angajeaza pregatitor, vopsitor auto in conditii avantajoase. Relatii la sediul firmei din Str. Apelor 25-26
Imaxim srl

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajez personal la spălătorie auto, experienta constituie avantaj, se oferă salariu atractiv și bonusuri zilnice
Tonik
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 69 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.