Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca Vopsitor in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca Vopsitor in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Service-ul Ciclop Angajeaza Electrician Auto


Compania CICLOP este prezenta pe piata timisoreana, fiind principala destinatie in cautare de piese sau accesorii auto la preturi corecte, pentru toate marcile de autovehicule si utilaje.
tim ciclop

Tinichigiu Auto


SC AUTOMOBILE BAVARIA SRL punct de lucru Ghiroda, angajeaza in conditii avantajoase lucrator montaj elemente caroserie auto cu sau fara experienta. Se cere: - studii medii tehnice ( scoala profesionala, liceu ) - cunostinte operare PC - flexibilitate, seriozitate, - permis de conducere categoria B Se ofera: - pachet salarial atractiv - bonuri de masa, asigurare medicala - scolarizari interne si externe
Automobile Bavaria punct de lucru Ghiroda

Media netă estimată pe baza celor 21 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Inchiriez Spalatorie Auto Pe Rebreanu ,​ Inscrisa In Cf ,​


Trei boxe , front stradal , trifazic , foraj , acte la zi , la pretul de 600 eur .
Ma IIona

Angajam Mecanic Utilaje De Constructii Pentru Tronsonul De Cale Ferată Lugoj Timisoara


Angajam mecanic utilaje de construcții pentru tronsonul de cale ferata Lugoj Timișoara. Se oferă contract de munca pe perioadă nedeterminată.
Sc terraworks srl

Angajez Conducator Auto


Anunt ca angajez conducator auto cu categoria B+C peste varsta de 45 ani, poate fi si pensionar, cu domiciliul in Timisoara, sau localitatile limitrofe, program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamina. Tel contact 0_7_2_2_1_3_3_5_7_3 sunati zilnic orele 14-20,sau 0_2_5_6_2_8_3_8_2_4 orele 8-16.
Fi RI

Inchiriez Spalatorie Auto Pe Rebreanu ,​


Trei boxe , utilată , actele la zi , front stradal , trifazic , foraj , decantor , manuală , inchiriez la pretul de 600 eur . Orce informatie
Ma IIona SRL

Angajez Spalatori Auto In Timisoara


Angajam spalatori auto in Timisoara
sc gelu

Autodaris Angajeaza Polishator Auto


AUTODARIS CAR SERVICE, service auto situat in zona Lipovei, angajeaza Polishator Auto. Se ofera salariu motivant, echipa tanara si un mediu de lucru placut. Pentru detalii va rog sa sunati la numarul de telefon din anunt.
AUTODARIS CAR SERVICE

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu experiența, pentru o spălătorie situată in Timisoara, ofer salariu atractiv începând de la 2000 de lei pe luna. Pentru detalii va rog sa ma contactați la numărul . Ne se oferă cazare, se oferă un loc de munca!
Red BUBBLE GUM

Angajam Conducatori Auto C+e Comunitate


angajam conducatori auto categoria C+E dube frig
SAO SPEED

Angajam Consultant Daune Auto


Consultant Daune Auto RCA Suntem în căutarea unui Consultant Daune Auto RCA pasionat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din domeniul asigurărilor. Responsabilități: Investigarea și evaluarea daunelor auto conform politicilor și procedurilor companiei Comunicarea eficientă cu clienții pentru a oferi asistență și soluții profesionale Gestionarea dosarelor de daune în conformitate cu reglementările legale Colaborarea cu diverse departamente interne pentru rezolvarea eficientă a cererilor Asigurarea respectării standardelor de calitate și a termenelor limită Cerințe: Experiență anterioară în domeniul asigurărilor auto și cunoștințe solide despre RCA Abilități excelente de comunicare și negociere Capacitatea de a lucra eficient sub presiune și de a rezolva problemele cu rapiditate Orientare către client și atenție la detalii Cunoștințe de operare PC (Microsoft Office, programe specifice domeniului) Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și profesionist Dezvolt
Tpa solution

Angajez 2 Spalatori Auto!


ANGAJEZ 2 SPALATORI AUTO CU SAU FARA EXPERIENTA! SALARIU AVANTAJOS! TELEFON: 0740 929 416
Spalatorie auto

Reparații Auto.​


Mecan ic electromecanic auto. Tel. .

Servicii Auto


execut lucrări de tinichigerie vopsitorie auto in Timișoara, experiență peste 25ani.
privat

Dunca Expeditii Sa,​ Angajaza Conducatori Auto Cat C + E,​ Pentru Curse Extern Tur - Retur


Compania DUNCA EXPEDITII SA, cu sediul in Dumbravita, jud Timis, angajeaza cond auto cat C+E CU EXPERIENTA minim 1 an, pentru proiectul de TUR - RETUR EXTERN Cerintele sunt: -Atestat transport marfa, generala; -Permis de conducere, C+E; -Card tahograf; -Experienta minim 1 an de zile ; -Cunostinte minime de mecanica auto; -Cunostinte de utilizare a tahografului; -Atestat ADR si sau Agabaritice constituie un avantaj; - Vizita medicala+ aviz psihologic valabile minim 6 luni de la data emiterii; Se ofera salariu atractiv si bonusuri de performanta Pentru contact si info suplimentare : luni - vineri 09.00 16.00, Marius Lozoc
dunca expeditii

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajari Spalatorie Auto Iulius Mall


Spalatoria auto din Iulius Mall (parcarea subterana),angajeaza spalator auto cu experienta, in conditii avantajoase. Pentru mai multe detalii sunati la
Sc Alma Aqua Touch srl

Angajez Conducator Auto Cu Categoria C + E ,​ Tir


Angajez conducator auto cu experienta minima de 1-2 ani, categoria C + E , pentru curse TUR -Retur (Europa ) . Salar 2200 ron net(3300 brut ) + 75 eur zi . Mai multe detalii la telefon .
Myrakol speed

Angajam Conducatori Auto Comunitate


angajam conducatori auto comunitate categoria C+E dube frig
SAO SPEED

Omv Timisoara Angajeaza Pentru Spalatorie Auto Automata,​ Pompe De La 3200 Lei Si Caserie De 3500 Lei


OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE de la minim 3500 lei bonuri incluse dar ajunge la 3700 - 4000 in funtie de luna si sporuri. -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO de la 3200 lei cu bonuri incluse. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamnet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203.
Altoexpres
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.