Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Vulcanizare in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Vulcanizare in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizare in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizare in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Recrutam Electricieni Si Mecanici Intretinere Si Reparatii Industriale


CERINTE - Studii tehnice - Experienta in intretinerea si reparatia echipamentelor industriale DESCRIERE JOB - Executa lucrari de intretinere si reparatii a utilajelor existente pe liniile de productie - Verifica starea tehnica a utilajelor si instalatiilor - Efectueaza reparatiile necesare pentru buna fucntionare a utilajelor DETALII - locatie job - zona Filipesti - contract de munca pe perioada nedeterminata - program de lucru de 8h pe zi , in 3 schimburi de Luni pana Vineri , astfel : 4 zile sch 1 - 1 zi libera , 4 zile sch 2 - 1 zi libera , 4 zile sch 3 - 2 zile libere - tichete de masa 30 lei pe zi - pentru cei din alte localitati se asigura decont partial de transport - salariul se va negocia in functie de competentele dovedite la interviu - transportul este asigurat pentru cei din zona Filipesti
ARTEM HOMINE

Angajez Vânzător Magazin Piese Auto


Angajez vânzător magazin piese auto. Cerințe: -cunoștințe operare PC minime -abilități de comunicare cu clientii -angajatul trebuie sa fie dispus sa învețe sa identifice piese auto Se oferă salariu minim plus comision din vânzare Program 8-17 de luni pana vineri
Casus Auto

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experienta


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii.
Luxury car wash

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experiență.​


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii ( Luxury car wash).
Agsia

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajez personal la spălătorie auto, experienta constituie avantaj, se oferă salariu atractiv și bonusuri zilnice
Tonik

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajam personal, se oferă salariu atractiv, un mediu de lucru tânăr, echipament de protecție și bonusuri zilnice în funcție de performantw
Tonik

Conducător Auto Camion


Angajam conducător auto ctg C, E cu experienta min. 1 an. Se transporta marfa generala , trafic național. Telf.
Della Sara Trans

Angajam Sofer Distributie Piese Auto In Ploiesti


CERINTE: posesor permis de conducere cat.B studii medii seriozitate și punctualitate personalitate dinamica și flexibila,care are capacitate de învățare rapidă spirit de echipă abilități de organizare asumarea responsabilităților experiența în livrări și mecanică reprezinta un avantaj OFERIM: salariu motivant bonus bonuri de masa transport + alte beneficii Program de lucru: L-V Trimite CV pe adresa de mail: Suna la nr.
sc trafic business srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.