Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Vulcanizator in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Vulcanizator in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizator in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizator in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lăcătuș Mecanic


Căutăm să recrutăm un Lăcătuș mecanic pentru o firmă cu experiență de peste 15 ani în industria prelucrării materialelor plastice, cu sediul în Curtici și cu capital integral Italian. Descrierea job-ului: Studiază documentația referitoare la ciclul de lucru Pregătește stația de lucru pentru operatori Pregătește echipamentele necesare pentru diferitele faze de procesare Manuiește utilajele pentru manipularea echipamentelor (stivuitor, transpalet, macara) Propune superiorului ierarhic soluții pentru eficientizarea procedurilor de schimbare a matrițelor Acordă atenție zilnică întreținerii și siguranței ordinare a mașinilor, respectarii procedurilor și purtarii echipamentului de protectie Candidatul ideal: Studii medii sau profesionale (diplomă de mecanic electromecanic) Experiența în domeniu- reprezintă un avantaj Cunoștințe: mecanică, electromecanică, mecanică hidraulică Permis de stivuitorist - reprezintă un avantaj Calificare de electrician autorizat - reprezintă un avantaj Cunoașterea
Ascent Group Arad

Media netă estimată pe baza celor 148 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajam Vopsitor Auto


Beneficii: Iti oferim un mediu de lucru profesionist si modern cu o echipa unita si tanara, unde poti evolua continuu, iar rezultatele muncii tale vor fi recunoscute si apreciate; Salariu motivant, bazat pe experiența si capacitati! Contract de munca si conditii salariale foarte avantajoase Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati.
CDC TRUCK SERVICE

Angajam Conducatori Auto Categoria C


Angajam conducator auto categoria C cu atestat si card pe autobasculanta 8x4 Iveko Traker Santier Arad, Lipova, Siria, judetul Arad
SC Cristi Com Construct SRL

Angajam Tinichigiu Auto


Beneficii: Iti oferim un mediu de lucru profesionist si modern cu o echipa unita si tanara, unde poti evolua continuu, iar rezultatele muncii tale vor fi recunoscute si apreciate; Salariu motivant, bazat pe experiența si capacitati! Contract de munca si conditii salariale foarte avantajoase Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii. Cerem si oferim seriozitate maxima.
CDC TRUCK SERVICE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.